היי... חדשה פה?

SimplyMe1

New member
אבל בחורילה לא נועלת עקבים../images/Emo3.gif

לדעתי זה גם תלוי לבוש ולא רק נעליים.. אני רואה בקניונים המון בנות עם עקבים ופלטפורמות גבוהות,שרואים כ"כ שלא נוח להן ללכת ככה-וכשרואים מישהי מדדה(וגם אני מדדה בעקבים גבוהים ולכן לא קונה סטילטו או פלטפורמות גבוהות)זה פחות סקסי ויפה מאשר מישהי עם נעלי בובה יפות,עם אותו לבוש ,אבל שרואים שנוח לה. "את הכי יפה כשנוח לך"
ואלדו לא נחשבים בכלל בארה"ב..למרות שהמחירים גם בארץ הדוד סם לא מאוד זולים( יחסית לנעליים באיכות ח*א). רק פה בנות מהללות אותם וחושבות שסנדלי אלדו ב400 שקל זה מציאה.

לדדות זה איכס

מי שזה קשה לה לא אמורה להתענות על עקבים. מעונה זה לא סקסי וגם לא נחמד. זה אומלל ועצבני. אני קונה נעליים רחבות ונוחות, כי עם העקבים/פלטפורמות ממש אין לי בעיה. הולכת בכיף. אחרי שדיברנו ניגשתי לאתר של אלדו ובהיתי בהיצע. ראיתי באמת שהמחירים נעו סביב 200-350 שקלים לזוג (בארץ כמובן פי 2), שאלה מחירים די נמוכים, במיוחד אם משווים למותגים קצת יותר נחשבים שאחותי סיפרה לי עליהם, כמו כל מיני ג'סיקה סימפסון, אורבן אאוטפיטרס, פרגי. אני ממש לא אוהבת לקנות אלדו, נכנעת לזרם רק בסוף עונה

SimplyMe1

New member
בגלל זה אני מוותרת על סטילטו

חוץמזה שגבוהות מדי לא נוחות לי גם עם 100 שעות תרגול בבית
יש לאלדו נעליים יפות,אבל הריח בחנות גורם לי להתרחק מהסניף בעזריאלי כאילו הרעילו אותי.. מכניסה חד פעמית לטו-גו,גם שם זה אותו הריח של הדבק הלא איכותי של הנעליים.

קשכפית

New member
רציתי להציע לך להציץ בקישור הזה

כי נדמה לי שאולי תמצאי שם את מבוקשך אם לא, לפחות ניסיתי... שבת שלום

come on1

New member
../images/Emo140.gifתודה

נעליים מקסימות ואחת החנויות גם קרובה אלי... אנסה שם. שבת שלום...

למעלה