היי... חדשה פה?

come on1

New member
היי... חדשה פה?

התקבלוני למסלול האופנה?! וכבר מתחילה עם התייעצות... אני בחורה רזה וחטובה, 1.61 ותמיד מתלבשת טיפ טופ. לא מעיזה לצאת לעבודה ללא עקבים ועקבים גבוהים. הקושי מתחיל בקיץ. בקיץ נעלי העקב הרבה פחות נוחות לי(עם מגפיים אין לי בעיה בכלל). מתה אבל מתה ללכת עם נעלים שטוחות, אבל סוג העבודה שלי מצריך עמידה סמכותית מול קהל.(שבדר"כ מדובר בקהל שרובו מורכב מאנשים גבוהים-אין לי הסבר לזה) אז מה דעתכן? אפשר להראות סמכותית גם כשאת מטר ושייבה... כלומר גוצה... ללא נעלי עקב?

Fun Fair

New member
את יודעת

נפוליאון היה 1.69. היטלר היה 1.72 (סליחה על הדוגמה הקיצונית, אבל הא לך דמות סמכותית נמוכה יחסית...) טום קרוז גם כן 1.69... בקיצור, נכון שפסיכולוגית לגובה יש משמעות, אבל המשקל של הפרמטר הזה ביחס לכל שאר המאפיינים, הוא שולי. להתלבש "פורמלי", טון דיבור סמכותי- עובדים בכל גובה
את יכולה להסביר (בגדול) מה תחום העיסוק שלך? אולי אנשים יוכלו לעזר לך מנסיוים -)

come on1

New member
בגדול

עוסקת בהדרכה למבוגרים ולבני נוער. ואין לי בעיה של בטחון עצמי. רק חושבת שכשאת גבוהה את יותר סמכותית(בנסיבות מסויימות) אצל המבוגרים זה פחות חשוב אבל אצל בני הנוער זה מאוד עקרוני...

Fun Fair

New member
הבנתי.

כוונתי לא היתה לרמוז שאין לך ביטחון עצמי, אלא להסביר שגובה משחק תפקיד מאוד משני ביחס לפרמטרים אחרים
בכל מקרה, אם את חושבת שאצל בני נוער הגובה קריטי (ויכול להיות, לא יצא לי להדריך בני נוער), אולי תלכי לכיוון של פלטפורמה (במקום עקבים דקים)? אמנם לדעתי פלטרפומות זה לא איי-איי-איי, אבל אם את מרגישה שאים ברירה, זה הרע במיעוטו..

קשכפית

New member
אני מזדהה אתך לגמרי

אני מטר שישים. ואני מרגישה שכשעומדים ליד אדם גבוה יש יותר תחושה של כבוד, זה מפגר אני יודעת אבל יש משהוא בגובה. אישית זה עושה לי את זה. אני להבדיל ממך לא הולכת על עקבים דקים אבל פה ושם יש לי לדוגמא סנדל של באפלו וזה סוג של פלטפורמה, כשאני על זה אני מרגישה יותר ביטחון, יותר נשיות, יותר נוכחות. אז נראה לי שלקיץ תלכי על עקבים מסוג אחר.

SimplyMe1

New member
ואני 1.68 ומרגישה ממש נמוכה יחסית לכמה

מהחברות הגבוהות שלי... 2 חברות טובות שהן 1.74 ואני מרגישה צוציקית(וגם לא מתאמצת להיות גבוהה יותר ע"י עקבים,פשוט נראה לי טו-מאצ' עקבים לעבודה,באור יום
)). ומנסיון-גם בוס נמוך ממני יכול להיות סמכותי מאוד,ועם אובר-בטחון עצמי שלו,ולעקבים הוא בטוח לא זקוק...

newKiticat

New member
אחח.. הקסם של נעלי עקב

כמו קסם... מחליקים את הרגל פנימה בעדינות, עד שהיא יושבת בדיוק על כף הרגל. מזקדפים, הרגלים ארוכות, הישבן עומד כמו שצריך. הגב מקבל קימור סקסי.... אין על נעלי עקב. אני מוצאת שקשה לי לוותר על נעלי עקב, ואני דווקא גבוהה- 175. הפתרון- למצוא נעלים יותר נמוכות.. גילתי שאני לא יכולה ללבוש שטוח..... זה מכאיב לי....אז משהו עם קצת קימור זה מעולה..... ולא חייבים סטילטו, אפילו שהם סקסיים בטירוף... עקב, העונה מאוד נפוצים הסוליות שעם והכמו-חבל, שהן סוג של פלטפורמות ולא "עקב שבור", אבל הן מאוד מאוד נוחות גם אם הן נורא נורא גבוהות....

come on1

New member
לא יכולתי

לתאר את זה יותר טוב... לא מצאתי נעל מסוליית שעם שהיא גם נוחה וגם סקסית. רובן נראות לי מגושמות ורובן גם הרגישו לי לא נוח.

newKiticat

New member
מה עם זו?

בדיוק קניתי אותה מטוגו... לא יקרה... אולי לא סופר איכותית, אבל למדתי שאיכותיות עולות כסף ושווה להשקיע.... נעלים מרנואר נוטות להיות סופר נוחות... בשבילי...

come on1

New member
לא

מתקרבת ל-"טו-גו". הנעליים שלהם לא מחזיקות ולדעתי לא איכותיות. ראיתי ברנואר את הנעליים-מקסימות. אבל עלי הן נראו מגושמות. אני לא רק בחורה נמוכה, אני גם רזה...

SimplyMe1

New member
זה לא מרגיש גבוה מדי עבורך,1.75+עקבים 8 ס"מ

לפי ההערכה בתמונה השנייה? אני לא כותבת מתוך ביקורת,אבל אני עם גובה ממוצע(1.68)למדי,מרגישה גבוהה מדי עם נעלי עקב או אפילו עם עקבי-רוקי גבוהים. מוזר לי להיות גבוהה הרבה יותר מכמה חברות שהן 1.60-1.65 או אפילו סתם בחורים די נמוכים בעבודה שלי..וזה כאילו אני ענקית לידם עם העקבים...ליציאה אני נועלת לפעמים,אבל יש לי כמה נעליים שטוחות יפהפיות שמספקות לי גם נוחות(עקבים לא נוחים לי -לרוב),וגם יופי.. אני אוהבת עקבים כאלו,אם כבר קונה.. שופרא:בהונות

newKiticat

New member
עניין של הרגל

אני אוהבת את הגובה שלי ונעלי עקב גורמות לי להרגיש עוד יותר סקסית ובטוחה.....בגובה שלי, ביחד עם עקבים, אני בהחלט מתיימרת מעל כולם...

SimplyMe1

New member
אני לא אוהבת לנעול עקבים לעבודה

עקבים ממש קטנים זה בסדר,אבל אין לי צורך לעורר איזשהו אנטגוניזם כלפיי כי אני גם ככה לא חסרת בטחון עצמי,ולא צריכה עוד ממנו:) מבחינת מראה-זה יפה..מבחינת נוחות-הכול עניין של הרגל.. ד"א נעלי טו גו מחזיקים לך יותר מחודש של חרישה עליהם? אני אמנם לא קונה שם,אבל יש לי חברה שסבבה לה להחליף סנדלים לעיתים קרובות,וככה היא קונה שם כמה זוגות וזורקת אחרי מעט זמן של שימוש. לשם הסייג-גם את נעלי אלדו אני לא סובלת..הם בארה"ב כמו טו -גו אצלנו בארץ...גרועים והאיכות רחוקה מהם:)רק שאלדו מפציצים במחירים ולא בצדק.

אני מעדיפה פלטפורמות

עם המטר שבעים ושלוש שלי פלוס עשרה ס"מ פלטפורמה אני מרגישה כמו כדורסלנית
ומכיוון שברוך השם אני רחבת כתפיים וכל זה, אני נראית בעיקרון כמו מאבטחת-גורילה על יד חברותיי הקטנות/דקיקות וזה לגמרי בסדר כי אני מרגישה מאוד "נוכחת", לא סתם שמנמנה אלא בעלת נוכחות שאי אפשר להתעלם ממנה. וחייבת להסכים איתך בנושא אלדו, האיכות ממש לא מצדיקה את מחירי העתק. גם העיצובים מופרכים משהו.

או זוגות אחרונים בגזית

שתמורת 100 שקל גג לזוג מנפקים פלטפורמה למהדרין+נעל רחבה כאולם כדורת ונינוחה כנייק אייר. אבל זו רק הגורילה-מאבטחת מדברת מגרוני

Fun Fair

New member
../images/Emo6.gif אני לא יכולה לנעול את רוב הנעליים של גזית

כפות הרגליים שלי נראות פי שלוש מגודלן האמיתי

למעלה