היי חדשה כאן

li gueta89

New member
היי חדשה כאן

שלום אני לירון (בת) ופשוט אין על בית הבובות!!! אין על השירים שלהם!!! חולה על שיר בעיפרון(על המשמעות של המילים) אין ספק שהם להקה אחת מהטובות!!! חולה עליהם!!!!!!

eden456

New member
ברוכה הבאה..../images/Emo24.gif

תהני לך פה .... וכן אין עליהם- בית הבובות שוווללתת !!1

Baiana

New member
עוד לירון לחבורה שלנו../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

ברוכה הבאה
אני עומר...תהני לך פה

אהלן חמודדדדדדדדה!! ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום 1330 הכי שולט בתפוז
עם החבר'ה הכי טובים ברשת.. הכי תומכים.. (אפילו שעד עכשיו אף אחד לא מעונינן להחליף איתי מספר איי סי למרות התחנונים והבכי והקונצים שעשיתי.. כלום לא עזר..
חחח סתם.. אממ סתם אבל באמת נכון.. לא משנה) בכל אופן אני מאיה הכי שרוטה שיש למרות שיש לי שותפים לפשע פה.. ואמ תהני!!! ותשתדלי להיות חמודה.. אמא'לה איך אני מרתיעה מצוטטים..פששש..

Lee Roni

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה!

אני... לירון
נעימאוד. תהני לך כאן! ו..את מוזמנת לספר קצת על עצמך.... בת כמה? מאיפה? נו את יודעת.. כל הבלה בלה... :))

li gueta89

New member
חחחח אממ..

אני לירון בת 17 וחצי מאור יהודה.. אוהבת לשמוע את בית הבובות חח חח זה די ברור.. אממ רוק ישראלי היפ הופ!!! כל מיני חח ונעים מאוד גם לי!! חח

elivnat

New member
ברוכה הבאה לירון ../images/Emo42.gif

אני ליבנת
מקווה שתהני בפורום שלנו ו
הפורום ממכרררררר

חחחחחחחחחח LOL..

הגר ושיר לקחו את זה קשה אה? "נחטף" .. ויייי לא נותר לי אלא לומר- לרפואת הנפש ולרפואת הגוף בשאר כל חולי עמיך, אמן חחחחח בהצלחה!!

את וה../images/Emo110.gif שלך והגר וה../images/Emo118.gif שלה.

זה נחטף זה נעלם.. אין אין.. אין סוףףף!! רק אלעד יוכל לעזור לכם להתרפא.. חחח (אין צורך להרגיש לא נעים- גם אנחנו בני 3 הינו רואים חיה דמיונית ומדברים אליה.. ישר כוח אחותי!! תהי חזקה!!) פככככ..

Baiana

New member
אבל..לא קוראים לי שיר!!.../images/Emo110.gif

באמת..אלעד וור אר יו האני?! לא קשור דמיוני לא דמיוני. אתם סתם מקנאים

למעלה