מממ פה?
H hagarshtar New member 9/7/06 #19 זאת ממש חוצפה!../images/Emo118.gif בפורום אחר יש ילדה כל הזמן גם עושה!! אני יתן לה מכות!!
E eden456 New member 9/7/06 #21 הודעה רישמית ! לצורך בריאותכם וגופכם אנה לא להשתמש באיקונים הבאים: אה.. וכמובן איך שכחתי מרוב שהוא לא נמצא פה !(ח..חח לא יודעת ככה נראה לי ) אנה היזהרו,על אחריותכם . המשך יום נפלא !
הודעה רישמית ! לצורך בריאותכם וגופכם אנה לא להשתמש באיקונים הבאים: אה.. וכמובן איך שכחתי מרוב שהוא לא נמצא פה !(ח..חח לא יודעת ככה נראה לי ) אנה היזהרו,על אחריותכם . המשך יום נפלא !
ש שדונית טאזמני New member 9/7/06 #24 ../images/Emo207.gif בואו לצאט הרגעעעעעעע!! אני רואה שיש עכשיו הרבה חבר'ה און ליין.. כנסו הרגע לצאט הבנתםםםםםםםם?! זאת פקודה!! יאללה מידי פעם מישו יעורר שמה את הצאט הכי יבש בקהילת הפורומים..
../images/Emo207.gif בואו לצאט הרגעעעעעעע!! אני רואה שיש עכשיו הרבה חבר'ה און ליין.. כנסו הרגע לצאט הבנתםםםםםםםם?! זאת פקודה!! יאללה מידי פעם מישו יעורר שמה את הצאט הכי יבש בקהילת הפורומים..
B Baiana New member 9/7/06 #25 בא לי להיות קטנונית...:../images/Emo110.gif *אנא וגם...באיזה זכות את אוסרת עלי את השימוש ב החמודי שלי?! ממש חוצפה! פפפ..כבר אמרתי קנאים? עדן שתהיי לי בריאה=]]
בא לי להיות קטנונית...:../images/Emo110.gif *אנא וגם...באיזה זכות את אוסרת עלי את השימוש ב החמודי שלי?! ממש חוצפה! פפפ..כבר אמרתי קנאים? עדן שתהיי לי בריאה=]]