היי חדשה כאן

jbu

New member
פשוט מי שלוקח כסף,בתחום הזה

פשוט מי שלוקח כסף,בתחום הזה פשוט מי שלוקח כסף,בתחום הזה לרוב הוא שרלטן משום שאי אפשר לדעת מי רציני ומי לא אבל אנחנו יודעים שמי שלא לוקח כסף לא יכול להיות רמאי כי אחרת מה יצא לו מזה? מחוץ מזה אנשים בתחום הזה נותים לעזור לאחרים בלי כסף לכן זה מעורר חשד.

העצבנית

New member
טוב... אני אסביר שוב...

האשה הזאת תורמת את כל הכסף שהיא מקבלת...! היא תורמת אותו לנזקקים ואגודות שונות. היא לא לוקחת אותו לכיס...

jbu

New member
אבל

היא הראתה לך קבלות שהיא תורמת את הכסף? ומה אם היא תורמת חלק קטן? אני לא חושב שזה רעה לקחת כסף אם יש לך בעיה כספית אבל כמו שאני ולסטט אמרנו, זה מעורר חשד.

העצבנית

New member
טוב...

אמא שלי חברה שלה והיא מטופלת אצלה יותר מ- 10 שנים, וגם כשיש לה בעיות כספיות היא עדיין תורמת. אם לא הייתי בטוחה במה שאני אומרת, לא הייתי אומרת את זה סתם... ושוב, אני יודעת שיש את ה..."מיסטיקנים" שפשוט עובדים על אנשים ומנצלים את הבעיות שלהם, אבל יש גם אנשים טובים שלוקחים כסף למטרה טובה. לא כולם נבלות...

jbu

New member
כן אבל עדין קל יותר לסמוך על מי

כן אבל עדין קל יותר לסמוך על מי שלא לוקח כסף, למרות שיש כאלה שחושבים ש"יש להם כוחות" ובאמת מנסים לעזור, מחוץ מזה אני אפילו לא פגשתי אז אני לא שופט רק אומר שצריך לשים לב.

העצבנית

New member
טוב.

אני רואה שאין לי מה להוסיף, כי כנראה אתם לא מבינים אותי (או לא רוצים להבין)... אני מדברת על האשה הספציפית הזאת ולא על אף אחד אחר. ואיתה לא צריך לשים לב כי אני מכירה אותה שנים (כפי שציינתי קודם...) אני לא מבינה למה כ"כ קשה לכם לקבל את העובדה שהיא מיסטיקנית טובה ואמיתית, במיוחד אחרי כל ההסברים שלי...

jbu

New member
אף אחד לא שופט, רק חושד

אם את מכירה אותה ויש לך סיבות להאמין בה סבבה, אני רק ניסיתי למור שללסטט יש טענה,צריך להזער (זה לכולם),אני לא יכו לשפוט מישהיא שאני לא מכיר, ולי אין בעיה אם הם לוקחים כסף, זה רק מעורר חשד זה הכול,ואני מדבר באופן כללי.

L e s t a t

New member
שלום לך

מה שאני מציע לך לעשות זה שיחה עם בעלך, תדברי איתו ותסבירי לו שאין שום סיבה שהוא יישאר איתך אם הוא כל כך קשור למאהבת שלו. תסבירי לו שאת לא רוצה שהוא יישאר איתך, שזה עושה לך ולילדים שלכם רק רע. זה לא נדיר שכשמישהי מצליחה למשוך איזה גבר נשוי ישר מדביקים לה תווית של "מכשפה", הצעד הבא הוא אינקוויזיציה ולשרוף על המוקד. ככה זה היה בימי הביניים, לפחות. אבל זה קורה במיוחד כשבחורה מושכת מסובבת לגברים את הראשים. אם אותה בחורה לא מושכת מבחינה פיזית וכנראה מבחינה חברתית אין לה מה להציע - אז פשוט לא מבינים איך גבר נשוי, עם ילדים, הולך אל אחת כזו במקום אל אשתו. במקום להתחיל להיכנס ל"האם היא מכשפה", לא ניכנס לזה בכלל, נניח וזה לא כישוף - זה אומר הרבה על בעלך אם הוא מחפש בחורות מכוערות ומנודות בחוץ ולא נשאר עם אשתו, על אחת כמה וכמה כשהוא מנסה לרקוד על שתי חתונות, כמו ילד קטן שנכנס לחנות צעצועים והדברים שם פשוט יקרים מדי ואומרים לו שהוא יכול לקנות רק אחד אבל הוא רוצה שניים ולא יעזור בית דין (הפעם, אני חושב שכן יעזור, אבל זו רק דעתי). נניח והיא מכשפה, מה היא רצתה? את בעלך, שתיקח אותו אם כך! כשפי אהבה לרוב לא שותלים אהבה בלבו של אדם אלא מעוררים רגשות קיימים, קבורים. כאן יש לנו כבר את אותו המצב של מקודם. לעומת זאת, אם את יודעת בבירור שהיא מכשפה (וכאן, אני מציע לך להיכנס למאמרי הפורום ולחפש מאמר בשם "הצילו! הטילו עליי כישוף!") ואת רוצה את בעלך בחזרה (אני הייתי כבר משליך אותו לכל הרוחות, סלאמת כל טוב), זה כבר סיפור אחר. אבל קודם אני ממליץ על המאמר. יום מכושף
לסטט

למעלה