שלום לך
מה שאני מציע לך לעשות זה שיחה עם בעלך, תדברי איתו ותסבירי לו שאין שום סיבה שהוא יישאר איתך אם הוא כל כך קשור למאהבת שלו. תסבירי לו שאת לא רוצה שהוא יישאר איתך, שזה עושה לך ולילדים שלכם רק רע. זה לא נדיר שכשמישהי מצליחה למשוך איזה גבר נשוי ישר מדביקים לה תווית של "מכשפה", הצעד הבא הוא אינקוויזיציה ולשרוף על המוקד. ככה זה היה בימי הביניים, לפחות. אבל זה קורה במיוחד כשבחורה מושכת מסובבת לגברים את הראשים. אם אותה בחורה לא מושכת מבחינה פיזית וכנראה מבחינה חברתית אין לה מה להציע - אז פשוט לא מבינים איך גבר נשוי, עם ילדים, הולך אל אחת כזו במקום אל אשתו. במקום להתחיל להיכנס ל"האם היא מכשפה", לא ניכנס לזה בכלל, נניח וזה לא כישוף - זה אומר הרבה על בעלך אם הוא מחפש בחורות מכוערות ומנודות בחוץ ולא נשאר עם אשתו, על אחת כמה וכמה כשהוא מנסה לרקוד על שתי חתונות, כמו ילד קטן שנכנס לחנות צעצועים והדברים שם פשוט יקרים מדי ואומרים לו שהוא יכול לקנות רק אחד אבל הוא רוצה שניים ולא יעזור בית דין (הפעם, אני חושב שכן יעזור, אבל זו רק דעתי). נניח והיא מכשפה, מה היא רצתה? את בעלך, שתיקח אותו אם כך! כשפי אהבה לרוב לא שותלים אהבה בלבו של אדם אלא מעוררים רגשות קיימים, קבורים. כאן יש לנו כבר את אותו המצב של מקודם. לעומת זאת, אם את יודעת בבירור שהיא מכשפה (וכאן, אני מציע לך להיכנס למאמרי הפורום ולחפש מאמר בשם "הצילו! הטילו עליי כישוף!") ואת רוצה את בעלך בחזרה (אני הייתי כבר משליך אותו לכל הרוחות, סלאמת כל טוב), זה כבר סיפור אחר. אבל קודם אני ממליץ על המאמר. יום מכושף
לסטט