היי חדשה כאן

חניתה100

New member
היי חדשה כאן

יש לי שאלה אליכם.. אני מאמינה שיש כישופים,, אף פעם לא התעסקתי עם זה... יש לי שאלה,, אני נשואה ואם לשני ילדים,, בעלי תמיד בגד ובוגד.. היום הוא נמצא במערכת יחסים עם בחורה רווקה כ3 שנים,, להתגרש הוא לא מוכןובינתיםם מאז שהוא איתה הבן אדם השתנה מקצה לקצה,,, הוא בן אדם שאף פעם לא שמע לאף אחד אבל היא מצליחה לעשות אתו הכל הוא שם פס על כולם כולל משפחתו שפשוט מאוד אוהבים אותי ולא מבינים אך הוא לא שומע להם,, כל האנשים מסביב בטוחים שהיא מתעסקת עם כישוף ומחזיקה אותו עם כישוףף גורמת לו לשנוא אותנו עם כשיוף,, לידיעתכם,, הבחורה מאוד מכוערת לא מקובלת בחברה והיא פשוט אפס אמיתי,, אני לא אומרת את זה בתור אשתו,, אלא כולם אומרים. שאלה שלי האם היא עושה עליו כישופים,,, למען האמת אישית כבר נמאס לי,, האם יש כשוף שאני יכולה לעשות שהוא יעזוב אותי ואת הילדים בשלום וילך אליה ולתמיד,,, כי להתגרש הוא לא מוכן,,,, האם אני כל הזמן מקללת אותו ואותה זה לתפוס אותם... תודה ומקווה שתענו לי

1Prophecy

New member
שלום לך..

כפי שהבנתי את חושדת שהאישה הזו כישפה את בעלך. אם נכון הדבר והיא מתעסקת באמת במאגיה שחורה אז זו בעייה, לדעתי אם את רוצה להפעיל כישוף יש לך מה ללמוד ממאמרים שנמצאים בפורום, רק לפני כן אני רוצה להזהיר אותך שכישוף הוא דבר שיכול ליהיות מסוכן מאוד בעיקר מאגיה שחורה. אני מאחל לך המון בהצלחה ושתתעודדי קצת. נ.ב. ברוכה הבאה לפורום...

Swicca

New member
היי ברוכה הבאה וקצת חומר למחשבה....

.... למשל משהיא עשתה על משהו כישוף אהבה (שיואהב אותה באמת) אבל זו לא תיהיה אהבה אמיתית אלא רק אשליה זמנית ככה שגם "השנאה" שכביכול נגרמה על ידי כישוף לא תחזיק מעמד עם הוא עדיין אוהב אותך וזה שתגרמי לו לעזוב אותך מהר יותר (אולי לעולם לא תדעי .....) חחחח עזבי לא משנה תעשי מה שבא לך אני פשוט רציתי להוסיף דעה אישית קטנטנה (אני פשוט מקווה שאני צודק הפעם ולא סתם נותן עיצה רעה... ) בהצלחה!!! ^_^ אור ואהבה ,שימי.

שלום לך בהקשר לתגובתך

התגובה שלך ממש לא במקום. את/ה יכול לצחוק ולספר בדיחות כשאדם אחר נמצא במצב של חוסר אונים. איך היית/ה מגיב אילו אתה היית בסיטואציה הנוכחית. צריך קצת רגש לסיבלם ולבעייתם של אחרים. תודה.

Swicca

New member
או קיי ......

.... איך בדיוק זלזלתי בה או צחקתי על הבעיה שלה.... .??? (עם בא לך להוסיף הודעה בסדר אז תוסיף אל תתחיל ריב... היו כבר מספיק בפורום) אור ואהבה ,שימי.

Weirdi

New member
אבוי

המצב שלך לא הכי טוב... דרך כלל אומרים שמישהי עשתה כישוף כ....מממ... הסבר כלשהו. אפשר לאהוב גם אנשים מכוערים. אבל, לא משנה מה אין לך יותר מידי מה לעשות. הדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות זה לעזוב אותו. כדי להטיל כישוף בעוצמה כזאת את צריכה שנים של אימון, וגם אז התוצאה לא תהייה מאה אחוז מה שרצית. יש מצב לעשות כישוף פשוט שיזהה אם יש כישוף על בעלך או לא , אני זוכרת שקראתי על זה פעם. אני לא בטוחה איך עושים את זה, אני אחפש ואם אני אמצא את הקישור אני אשלח.

suki da yo

New member
בעיקרון

עזבי את הכשפים ושאר הסיפורים. לא משנה שאני ואת מאמינות בזה, פשוט עזבי אם הוא תמיד בגד ובוגד, תעזבי אותו. עדיף לך להילחם לחופש שלך מלנסות להאריך את הסבל במערכת יחסים לא טובה. אני מכירה באופן יחסית אישי מה קורה כשהגבר לא מוכן לתת גת ( בעיקר במדינה יהודית-שובניסטית כמו שלנו) אבל בסוף זה יסתדר, ואני ממליצה לך ללכת לכיוון הזה במקום להתעסק בכישופים ( שאת בכלל אל מבינה בהם, ולכן סביר שלא תגיעי לתוצאות מוצלחות אם בכלל)

dopey_wizard

New member
../images/Emo45.gif

רק להוסיף.. לפותחת השירשור: תשבי איזה יום, תחשבי טוב טוב טוב .. מה בדיוק שווה לך ומה את צריכה, האם את מוכנה לסבול את היחס הזה.. מה אני יגיד לך, בעלך.. לא נאמן במיוחד, דבר ראשון.. כישוף זה סיכוי קטן יחסית שעשו עליו, ובגידה לדעתי.. בן אדם נאמן, שום כישוף לא יגרום לו לבגוד (אולי ממש ממש ממש סופר כישוף פיזדיאץ') אז כך שאני מסכים עם איילה.. לדעתי את צריכה לעזוב אותו.. ומהר, רק תחשבי טוב טוב .. מה יצא לך אם תישארי, מה יקרה לך ולילדים אם תעזבי.. אל תדאגי יותר מדי, תמיד אפשר למצוא מישהו אחר שיוכל לדאוג לך ולילדים ולאהוב את כולם יחד.. בלי לבגוד בך.. הוא לא רוצה להיתגרש? אה.. ולבגוד מותר לו? wtf! זה ממש חוצפה.. לדעתי גם את צריכה לתבוע אותו כמה שיותר ולהוציא ממנו כמה שיותר כסף ורכוש.. פחח.. בטח.. בוגד ולא רוצה להיתגרש..! מי לעזעזל הוא חושב שהוא? (בטח כול הבנים בפורום כועסים עלי עכשיו חח
)

LeeCooper69

New member
יהא מחזיקה אותו- לא בכישוף-

אלא ב"לוחמה" פסיכולוגית. היא פשוט משתמשת בו ובדברים שהוא רגיש אליהם כדי להחזיק אותו איתה. מה שאת צריכה לעשות זה פשוט להעיף אותה מכל העניין הזה. איך
זה תלוי.... אני בטוח שאמא שלו או אבא שלו לא ישמחו כשהם ישמעו שהוא בוגד, נכון
תדאגי שהם יידעו. אגב, פשוט תורידי לו את הבטחון העצמי. אם הוא פגיע כלפי אותה אישה רווקה, לא ייתכן שהוא חסין כלפייך. ז"א, יכול להיות שהפגיעות שלו "מתמשכת". פשוט תורידי לו את הבטחון העצמי. ככה הוא- א. ירצה להתגרש ממך. ב.את תוכלי לשלוט בו יותר או לגרום לו לעזוב את אותהנ אישה רווקה. זה או אחד מהשניים, או שניהם ביחד. תנסי, לפני שאת פונה לתחום לא מוכר ומסוכן כמו כישוף.

העצבנית

New member
../images/Emo46.gif

טוב... תראי, קודם כל, אני לא יודעת אם בעלך שווה מספיק כדי שתשארי איתו, כי אמרת שהוא תמיד בגד ואני בספק אם כל פעם זה היה בגלל כישוף (או שחור...)... אני מציעה לך לא להתעסק בכישוף בעצמך, כי זה דורש הרבה כוח ונסיון. יש אשה מדהימה שעוסקת בזה והיא יודעת בדיוק איך לטפל בנושאים כאלה, אני אנסה להשיג לך את הטל' שלה, אבל אני מודיעה לך מראש, שהדברים שיקרו שם דיי מצמררים... וצריך להמתין לפחות חודש עד לתור שנקבע לך. אני אחזור אלייך עם מס' הטל' בקרוב... בהצלחה.

L e s t a t

New member
אני לא סומך על נשים מדהימות

במיוחד אם הן לוקחות כסף על דברים כאלה...

העצבנית

New member
../images/Emo3.gifשטויות...

יש לך מושג כמה כוח האישה הזאת צריכה לכל מפגש כזה?! אין לך מושג מה עובר עליה אח"כ... וחוץ מזה, את רוב הכסף היא תורמת. יש לי שאלה... למה אתה לא סומך על נשים מדהימות...?

L e s t a t

New member
אהה

את רוב הכסף היא תורמת? וואו, אני כולי נפעם מהתרגשות... אין לי מושג מה עובר עליה אחר כך?!?!?! מה אני? צנצנת?! אני לא מנהל את פורום מאגיה וכישוף כי אני מבין בבישול או עוסק בארכיאולוגיה... אני לא סומך על נשים מדהימות כי הן מדהימות כל עוד יש כסף בארנק. אני לא אוהב שרלטנים.

jbu

New member
../images/Emo164.gif אולי אתה צנצנת אולי לא אנחנו

אולי אתה צנצנת אולי לא אנחנו לא יודעים מי מאחורי המקלדת, מחוץ מזה אתה מבין בבישול ועוסק בארכיאולוגיה? איש אשכולות אתה, אם אתה עושה את זה בטוח מגיעה לך לנהל את הפורום. ד"א אני וחבר שלי צוכנים לעשות טקסי טיהור בשביל 3-1 ש"ח (בשביל הקטורת והנרות).

העצבנית

New member
../images/Emo6.gif

למה אתה חושב שהן מדהימות כל עוד יש כסף בארנק?! מה הקשר...? נראה לי שאתה צריך להרגע קצת... אף אחד לא תוקף אותך וחוץ מזה, כמעט כל המיסטיקנים והמדיומים לוקחים כסף על טיפולים. אז מה...? כולם לא בסדר?

L e s t a t

New member
קשר שמשר

המיסטיקנים בגרוש (או בתשלום, איך שתקראי לזה) רובם ככולם שרלטנים, מן הסתם. אני לא לקחתי כסף מאף אחד שעזרתי לו אי פעם או קראתי לו בקלפים. זה פוסל את היותי "מיסטיקן"? מי שלוקח כסף על זה, לרוב מאמין רק בכסף שהוא לוקח, יש מספיק אנשים כאלה ויצא לי להכיר לא מעט כאלה, לצערי.

העצבנית

New member
../images/Emo6.gif להזכירך, אני לא נגדך...

נכון, יש הרבה "מיסטיקנים" שהם שרלטנים, אבל לא כולם. גם לי יצא להכיר כאלה, אבל אין מה לעשות... בחברה שלנו יש הכל מהכל. ואם מישהו יעשה לך משהו רע, אתה תחשוב שכל בני האדם הם ככה? לא. ואני מסבירה לך (מנסה לפחות...) שאת הכסף שהיא מקבלת, היא תורמת (גם אם זה מרגש אותך וגם אם לא)... וזה מה שרוב המיסטיקנים האמיתיים עושים. כך הם עוזרים גם לאדם שבא אליהם לטיפול וגם לאלה שהם תורמים להם. יש יותר טוב מזה? ולא זכור לי שאמרתי שאתה מיסטיקן רק אם אתה לוקח כסף... אמרתי שאם אתה לוקח כסף כדי לתרום אותו, זה כבר משהו אחר.

למעלה