היי, חדשה כאן :)

ס א ט י ן

New member
היי :)

קודם כל תודה רבה, אני ממש שמחה שאהבתם זה באמת חשוב לי :) ואני גם אציג את עצמי- נועה, בת 25....לא עברתי קורס אף פעם...האמת שעד השנים האחרונות לא ממש ידעתי מה אני רוצה לעשות בחיים :) בתור ילדה רק ידעתי שאני צריכה ללמוד בבית ספר חח. אחר כך הגעתי ללהקה צבאית והשנה סיימתי 3 שנים לימודי משחק בבית צבי. ורק עכשיו אני נכנסת לתחום השירה והמשחק כמו שצריך. בנוגע לדיבוב...אין לי שום דבר מוקלט...אני יודעת בעל פה קרוב לודאי את כל הסרטים של דיסני, במיוחד סרטי נסיכות חח. אז תמיד דובבתי לעצמי ולאחרים סתם בשביל הצחוקים. (אף פעם לא נמאס להגיד "אבל אבא, אני אוהבת אותו!"). אבל לא הקלטתי שום דבר, רק שירים. אני בקרוב אעלה גם קאבר שעשיתי לבת הים הקטנה ולאנסטסיה :)

Hawkgirl

New member
הו~ הבנתי~

אגב, רק שתדעי, אומרים "לדבב" XP לא "דובבתי" או "מדובב"~ אלא "דיבבתי" או "מדבב"~ P: ותעלי תעלי! אני בכל אופן נרשמתי לערוץ שלך אז מחכה לשמוע! ועם איזה ציוד את עובדת בבית? יש לך מיקרופון מקצועי? אולפן...? ועם איזה תוכנות את עובדת? D: (סורי על החפירה, זה מסקרן אותי, כי ההקלטות שלך נשמעות טוב מאוד לעומת הרבה חדשים אחרים שמגיעים חחחח) אגב, אותי תוכלי גם לשמוע ביוטוב, הקישור בחתימה~ ^^ אני גם יותר בקטע של פאנסונג XD למרות שאם לבחור, אני חושבת שאעדיף יותר פאנדאב~ אני פשוט מתעצלת בעניין העריכה XD

ס א ט י ן

New member
תודה על המידע חח!

האמת שאין לי ציוד בבית, הקלטתי היום כמה שירים אצל ידיד שלי שלמד סאונד אז יש לו את כל מה שצריך...מידי פעם אני מקליטה אצלו כשממש בא לי, לכיף ככה בטייק אחד שיהיה משהו חח. בנוגע לציוד ותוכנות לי אישית אין ממש מושג :)

Hawkgirl

New member
גם את הקאברים שהעלית הקלטת אצלו?

כלומר, של פלונטר וזה...? (או הסרטונים האחרים ביוטוב~) אולי תעניקי קצת מהאומץ הזה לי ולמירי טאן..? }: ואני רואה שהעלית את הקאבר של בת הים הקטנה! DDD: זה פשוט מעולה!! כל כך נקי!! את רוצה לפתח את העניין של השירה או שזה רק בגדר תחביב..? (כלומר היית הולכת לכוכב נולד, וזה? XD )

ס א ט י ן

New member
תודה רבה!

הקלטתי אצלו רק את השירים המקצועיים...את הקאברים עם הגיטרה הקלטתי אצלי בבית חח. וכן אני לגמרי מפתחת את השירה, כל החיים שלי שרתי, ואני גם השתתפתי בהרבה מחזות זמר (שנה שעברה הייתי מריה בסיפור הפרברים). אני גם עובדת על כל מיני דברים משלי, אני כותבת מחזות זמר וכדומה. מקווה שמשהו יהיה גמור ואוכל להעלות אותו בצוותא והמטרה היא שתאטראות יותר גדולים יקנו את זה. ובאופן כללי כל מה שקשור לשירה. לכוכב נולד ניסיתי כמה פעמים עד שהבנתי שהם לא ממש מחפשים זמרים טובים אלא סיפורים טובים ולמזלי הטוב היו לי חיים די טובים אז זה לא ממש מעניין אף אחד חח :)

Hawkgirl

New member
המממ...

אז אני משערת שכל הסרטונים שהם לא עם הגיטרה נחשבים למקצועיים? XD לול, לא משנה, הבנתי אותך, בערך XD ובנוגע לכוכב נולד, לא שאני באמת רואה בתוכנית משו שמייצג מפתח לתחום השירה, פשוט, בכל זאת, מי שהולך לשם רוצה להיות זמר, אז שאלתי 3: אני כבר איבדתי עניין בתוכנית אחרי העונה השניה לול~ בכל אופן שיהיה לך בהצלחה, חסר לך שתעלמי לנו מהפורום, אני אבוא אלייך בלילה! $@^&%

Miss dub

New member
יש בזה משהו

היום כבר מחפשים המון סיפורים ופחות את הכישרון והרצון לשיר. זה מאוד חבל כי מחפשים טאלנטים ואני שונאת את המילה הזו מי ששר שישיר ומי שמשחק שישחק מי שלא שילך לעשות משהו אחר. יפה שלמדת ברימון ובבית צבי זו התחלה טובה. המון בהצלחה תעלי עוד שירים
אולי תעשי דואט עם הזמרות של הפורום (מירי, רותם)

1MEiitar5

New member
ואוו אני כבר מעריצה אותך D:

יש לך קול מדהים. ומשחק מעולה. ובדיבוב בטח שתצליחי! קורס עולה כ 2500 ש' [תלוי איפה עושים] אני עשיתי בנלס, וזה היה שני מפגשיים לשבוע בחודש. מפגש \ שיעור נמשך כשעה וחצי. זו חוייה מדהימה אגב :)

ס א ט י ן

New member
הי! תודה רבה :)

ועוד שאלה קטנה- אחרי הקורס- הם מקשרים אותך לאולפנים? ז"א- הם נותנים לך הזדמנות גם לעבוד אחר כך? מה את מקבלת מהקורס שיכול לשמש אותך אחר כך?

Hawkgirl

New member
זה הקאץ'~

שום אולפן לא מבטיח עבודה~ יש אולי אולפנים שנותנים עדיפות לאנשים שעברו אצליהם קורס, אבל לא מבטיחים עבודה~ אחרי הקורס צריך פשוט להתקשר כל פעם לאולפנים ולברר לגבי אודישנים לסדרות חדשות~

1MEiitar5

New member
:)

מהקורס מקבלים את הנסיון. ואולי הייתי מוסיפה גם קשרים.. לאחר הקורס בדרך כלל אנשים אדונים לעצמם. עכשיו אני אומרת בדרך כלל מפני שאם תהיה מעולה בקורס [ויש לי הרגשה כזאת XD ] יכול להיות שישר יקחו אותך לדבב, אם הם צריכים את הקול שלך כמובן. בכללי את מתקשרת לאולפנים שואלת אם יש אודשנים, מוסיפה את המשפט עברתי קורס וזה תלוי בהם. :)

barak97

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo40.gif

שמעתי את הקאבר ששמת כאן, וגם הסתכלתי על עוד כמה דברים בערוץ שלך. את מאוד מוכשרת!
די קשה להיכנס לתחום הדיבוב בלי קשרים... יש הרבה אנשים כישרוניים (גם בפורום שלנו) שלא מצליחים להיכנס לתחום בגלל החוסר בקשרים.. לצער רבים ככה זה בתחום ואני לא ממש רואה את זה משתנה.. התאקלמות נעימה בפורום! האנשים כאן מאוד נחמדים

ס א ט י ן

New member
הי:) תודה!

כן אני יודעת שזה כמעט לגמרי עניין של קשרים...כנראה שאני אצטרך פשוט להפוך למפורסמת קודם חח:) אני מקווה שהקול לא משתנה יותר מידי כי יקח לי כמה שנים לעשות את זה :)

yotam2233

New member
שלום, עלמה צעירה!

אני יותם (בן 20) מהרצליה... אני מדבב כבר הממ... 5 שנים אני חושב... למרות שעכשיו כשאני בצבא (=_=) אני לא יכול לדבב ממש.... שמעתי את הקאבר ואני מאוד אוהב את הקול והשירה שלך... היא נקייה מאוד אבל יש מן אווריריות כזאת בקול שאני מאוד מחבב! ו... בגלל שאת חדשה אז אני כבר מתריע, הפורום הזה משוגע.. מטורף... ואני המלך! (אבל זה כבר נושא אחר....) על כל פנים!!!#$@ תעשי פה חיים! תפרסמי דברים! תשתתפי בדיונים ואני מצפה לשמוע עוד דברים שאת משתתפת בהם!!# *מבט נחוש*

ס א ט י ן

New member
הי יותם, תודה! שמחה שאהבת:)

ואין בעיה, לקחתי, אתה המלך, סבבה:) וממש בדקות הקרובות אפרסם עוד קאבר שעשיתי לבת הים הקטנה אז תכין את עצמך חח

porky169

New member
ברוכה הבאה!!../images/Emo134.gif

כמה טוב שהצטרפת אלינו. הפורום לוקה בחסר של בני 20 פלוס שמצטרפים אליו, ואנחנו זקוקים לאנשים כמוך! אני ניר, בן 23. עברתי קורס לפני 4 שנים ומאז דיבבתי מעט מאוד.

YoakeChan

New member
ברוכה הבאה! D:

נעים מאוד, אני שחר ^ ^ אני בת 16 ואני בפורום כבר שנתיים (אוף, איך שהזמן רץ :S) את שרה מקסים! יש לך קול ממש יפה, ומאוד אהבתי את הקאבר שלך DD: אני אשמח לשמוע עוד דברים ששרת, או דיבבת, ואני בטוחה שכך גם שאר חברי הפורום [: אני מקווה שתהני כאן ותבלי כי בסך הכל אנחנו פורום נחמד :p

ס א ט י ן

New member
הינה עוד שיר- מבת הים הקטנה

עכשיו העלתי עוד קאבר שעשיתי לשיר part of your world מבת הים הקטנה שזה קרוב לודאי השיר האהוב עליי מכל הסרטים של דיסני:) תשמעו ותגידו מה אתם חושבים- http://www.youtube.com/watch?v=VoZbM-64MNc

למעלה