היי, חדשה כאן :)

ס א ט י ן

New member
היי, חדשה כאן :)

תמיד התעניינתי בדיבוב...אני גם חושבת שאני מתאימה לזה מאד. רק שלהכנס לתחום הזה תמיד נראה לי כמעט בלתי אפשרי. אני מצרפת לכאן קישור לקאבר שעשיתי לשיר בפלונטר- when will my life begin. שיר מקסים ואני אשמח אם תכנסו לשמוע ותביעו את דעתכם...זה חשוב לי. בכל מקרה, תמיד חלמתי לדובב דמות כזאת של דיסני...חבל שנותנים רק למפורסמים לדובב את הדמויות האלה....אבל מי יודע. אולי יום אחד...:) http://www.youtube.com/watch?v=0RA-B-KOJr0&feature=feedlik

ס א ט י ן

New member
ד"א אני אשמח לשמוע

מי מכם שכן עובד- איך התחלתם? האם יש סיכוי להכנס לתחום בגיל מאוחר יותר (25). אני לא עברתי קורס- אז מה זה בדיוק הקורס הזה, כמה זמן הקורס נמשך, מה עושים שםף כמה זה עולה וכל שאר הפרטים:)

ברוכה הבאה!

אני אניח לשאר חברי הפורום המקסימים לענות על שאלותייך אבל הרשי לי לומר ש... ניהנתי מהשירה שלך! אם כי... אני אוהבת את קאבר ה"I see the light" שלך הרבה יותר מהסיבה הפשוטה ששם את שולטת בטונים הגבוהים בצורה טובה מאוד! דרך אגב, אני מאוד אוהבת את הקול שלך ואת הויבראטו גם! הייתי שמחה לעשות איתך דואט מתישהו... :} אגב, תשארי בסביבה... יש כאן גם חבר'ה בגילך [אני, לדוגמה. 23]

porky169

New member
יש כל כך הרבה בדיחות שרצות לי עכשיו בראש

אבל יש פה ילדים קטנים, אז אני פשוט אתעלם מהן...

Hawkgirl

New member
אומג, שמעתם את זה?

צלילו הערב של אסימון פוגע ברצפה! הבנתי~

Hawkgirl

New member
מירי-טאאאןןן אנייי אוהבת אותךךךך!!!! ♥♥

הייתי רצינית, קראתי ת'הודעה שלך כמה פעמים וחיפשתי על מה מדובר... אחרי ההודעה של אוראל אמרתי... "לא יכול להיות שהם הבינו ואני לא #&%$%$#& " ואז.... זה קרה!!! *_* בושה, וחשבתי שלי יש ראש כחול }: אני צריכה לתקן את זה~ ........ ............. .................... ........................... ................................ תרצי לעזור לי בתהליך? *קריצה*

אוי, נשלח לפני הזמן...

את רואה מה זה? ריגשת אותי עם ההצעה המפתה שלך >: רותמצ'י, אני... אני לא יכולה, אני אישה נשואה! זה לא בסדר! מה עם מישהו יגלה?! טוב, השתכנעתי.

Hawkgirl

New member
דשו? ^ω^

בא לי שוב להציף את הקבוצה בפייס עם התקף סמיילים נזעם XD מי איתי?!?!? הפעם נגיע ל-1000 הודעות! &%$#%$#&#&%$

Hawkgirl

New member
מי מיותר, זה היה כיף~!

300 הודעות של סמיילים ובלי כל תוכן שיחה! ^___^

ס א ט י ן

New member
תודה רבה!

יצא לי לראות הרבה דברים שעשית, שרת בעיקר, ואת שרה מדהים! אני גם אשמח לעשות איתך דואט אם יצא, יכול לצאת פצצה! :)

Hawkgirl

New member
ברוכה הבאה 3:

אני רותם, בת 22 3: עברתי קורס דיבוב לפני כמה שנים טובות~ אולי תציגי גם את עצמך קצת? XP אז.... קודם כל.. ואוו...! ישבתי והאזנתי לקאבר שלך בחיוך! ^^ הקול שלך מקסים ונעים לאוזן~ והשליטה שלך בקול מדהימה~ את עולה בצורה נקייה ובכזו טבעיות לגבוהים שזה מרגש אותי! ^_^ (זה מזכיר לי את דמי מור עצמה! D: ) כמו מירי-טאן גם אני הקשבתי לקאבר שלך ל-I see the light, ונהניתי ממנו מאוד! ^^ יש לך גם קול מאוד נשי(*אהם*להבדיל-ממני*אהם*) שבעיניי זה הרבה יותר ממתאים לדיבוב! D: אני שמחה שעוד מישהי מזמרת מצטרפת אלינו 3: לשאלתך, זה לא מאוחר להיכנס לתחום ^^ אין לדיבוב ממש גיל, אבל זה בהחלט תחום שלא פשוט להיכנס אליו~ יצא לך אולי פעם לדבב משו מהבית...? משו שאולי נוכל לשמוע אותך בו מדבבת או מקריינות?

למעלה