היי, חדשה כאן :)

barak97

New member
וואו. ../images/Emo40.gif

איזה קול יש לך... ממש ריגשת אותי! בקטעים שבהם יש יותר משחק, כשהיא נזכרת במילים, אז זה נשמע טכני קצת... חסרה ההרגשה של הבלבול בדיבור וכו'.. חוץ מהפרט הזה, הביצוע ממש טוב!!

Miss dub

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני לינוי בת 21 נהנתי מאוד מהשירה שלך והמשכתי להקשיב לעוד קאברים שלך. הרבה אנשים כבר ענו לשאלות שלך אז אני לא אחזור על הדברים. מאוד אהבתי את הקול שלך, הוא מאוד מתאים לדמויות הטובות. אולי תנסי לעשות פאנדאב ולהיצמד לעניין הליפס בקטעי וידאו?
בהצלחה והשתלבות נעימה!

amityosovich

New member
היי נועה!!

'קודם כל ברוכה הבאה לפורום שלנו. אני חושב שתגלי שהאנשים פה ממש נחמדים. (חוץ מיותם...אבל זה לעניין אחר...P:) כמו כולם גם אני הקשבתי וממש ממש אהבתי! באמת יפה ורואים שהתחום הזה מאוד מפותח אצלך. יהיה מעניין באמת לראות אותך מתנסה בדיבוב, שבו צריך גם להתאים לליפס ולתנועות, ולשחק בדיבור ולא בשירה... אבל גם מה שעשית בינתיים ממש יפה! ואני בכלל אוהב אנשים שאוהבים סרטי דיסני ואת אנסטסיה וזה P: אני עמית, בן 18 ומדבב כבר שלוש וחצי שנים... לגבי הקורס- קורס של בערך 10 שיעורים בעלות של בערך 2500...בכל שיעור את נכנסת לאולפן ופשוט מקליטה...נזרקים למים העמוקים...אני מקווה בשבילך שיצא לך לעשות את זה כי זו חוויה מטורפת וגם...הדרך הבערך יחידה להיכנס לתחום...כי את גם לומדת את הכלים וגם מכירה במאי אחד לפחות ומשם יכולה להתפתח. המון המון המון בהצלחה!! :)

edden7

New member
ברוכה הבאה!

אני עדן ,אני לא עברתי קורס ככה שאני לא יכולה לענות לך מנסיון. ומאוד אהבתי את הקאבר שלך לשירים של פלומטר, דרך אגב אני חושבת שכולם מכירים אותם,במיוחד אני :)

למעלה