היי חברים

chips

New member
המממ חומר למחשבה

מועדים לשימחה? (אני חושבת שכך אומרים) אתם צודקים בכל אופן זה מה שמרצה שלי פעם אמר.

deep ocean

New member
צ´יפס-בקשר למפגש אז...

אני מציעה לך טרמפ (שתבואי איתי)! אבל יש משהו קטן- אני לא אוהבת להיות תלויה באחרים או שאחרים תלויים בי כשאני נוסעת לאיזה מקום (ונניח אני ארצה להישאר שם עוד מעבר למה שהאדם רוצה) אז יש לי 2 הצעות: 1. תסעי אחרי למפגש, אני מבטיחה לנהוג לאט 2. תסעי איתי למפגש, אבל אני רוצה להרגיש שאני יכולה להישאר שם עד מתי שארצה. נניח, אנשים ירצו להישאר עד 04:00 בבוקר (וזה קרה במפגשי פורומים אחרים שהייתי בהם) ואני ביניהם-אז אני רוצה להרגיש נוח, ולא לראות שמישהי עושה לי פרצופים של לזוז. תשמעי, אני כותבת עכשיו ממש בפתיחות מקווה שזה בסדר פשוט אני לא יודעת עד מתי ארצה להישאר ויש הרבה סיכויים שארצה להישאר עד מאוחר בגלל זה אופציה 1 עדיפה בשבילי ואולי גם בשבילך תגידי לי מה דעתך מיכל

chips

New member
אממ אוקי אז ככה

הייתי ז´א הלכתי למפגש שכאמור היה לא ראיתי אף אחד אז עשיתי אחורה פנה וחזרתי הביתה. יצר לי הרגשה לא ממש נעימה (אני לא כועסת חלילה) אולי תגידי לי באי סי איפה המפגש (איפה בתלאביב) ואני אחשוב על זה. ערב טוב אני

deep ocean

New member
הממממ עדיין לא נקבע המיקום

זה יהיה איפשהו בתל אביב, זה בטוח. אבל איפה שלא יהיה-במידה ותסעי אחרי אני אראה לך איפה להחנות (נחנה באותו המקום). ליד הבית של בן, יש מגרש חנייה שמהערב נכנסים אליו חינם. במידה ותתקשי להיכנס לחנייה-אני אעשה את זה עבורך (אני מאד טובה בחניות)! תמיד נוכל לחנות שם וללכת ברגל. בקיצור הכל יהיה בסדר :))) בקשר למפגש הקודם למה לא לקחת טלפון ממישהו?

deep ocean

New member
אני כרגע לא בבית שלי....

אז ICQ אין לי פה.... אני כן יכולה להיכנס למייל שלי בהוטמייל שמופיע בכרטיס האישי שלי במידה ותשלח לי מייל בכמה דקות הקרובות אני אקרא אותו אני פשוט הולכת לישון עוד 5-6 דקות... :)

chips

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

טוב אממ שתדעו איפה זה יהיה תגידו לי .תל אביב זה מקום לא קטן שיכול ליכלול את רמתגן וגיבתיים לא? בקשר לחניה אין לי בעיה עם חניה רגילה .אם זה לא ברברס או משהו כזה. טטוב נראה בקשר למפגש once bitten twice shy טוב הולכת לשתות את ה
של הבוקר

deep ocean

New member
רמת גן? גבעתיים?

ממש לא זה יהיה במרכז תל אביב בעיר עצמה אחזור בלילה הולכת עכשיו לנוח ואז למצעד האהבה :)) מיכל

chips

New member
רק היום חשבתי על מצעד האהבה

אולי גם אני אלך נראה לי רעיון חמוד נראה

למעלה