היי חברים =)

Bentallica

New member
היי חברים =)

אוקיי אז ממש לא מזמן ידיד שלי נסע ברכבת הביתה מתל אביב.. ובדרך הוא פגש מישהי והתאהב בה (אני אומרת שזאת סתם הידלקות של הרגע ושיעזוב אבל הוא לא מקשיב לי ממש).. אז לפני שהוא הספיק להגיד לה משהו היא הלכה ומאז הוא לא מפסיק לחשוב עליה הבחור עד כדי כך נואש שפרסם סרטון ביוטיוב חחח http://www.youtube.com/watch?v=c7esj-BQjLw יש כבר המון צפיות אבל שום דבר שעזר לנו בינתיים למצוא את הבחורה.. רציתי אז לשאול אם מישהו כאן מכיר אחת ששכחה סווטשרט ברכבת/מכיר את החנות שבה היא קנתה אותו שנוכל אולי לבדוק שם לפי התאריך שהיא קנתה וכל מיני דברים שיעזרו לנו בחיפושים.. תודה רבה =)

Aline In Chains

New member
חחחחחחח ראיתי את זה כבר..

הוא כזה חמוד
בווהו

DanielNa

New member
כע

ראיתי כבר תסרטון, זה ממש נחמד... אבל אני מחפשת את החנות של החולצה הזאת לעזאזל... אני מחפשת בגוגל וזה רק מה שמגיע...

solhjoo

New member
נראה לי ששמעתי משהו על זה

בקניון הגדול בפתח תקוה אולי?

shaniya12340

New member
יאאא איזה חמוד הוא:] כנסוו=]

איזה סיפור מרגש!! ואיי הוא ממש חמודדד:] וגם חתיך..אני מקווה שהוא ימצא אותה מהר.. אם לא הוא פשוט יכול לתת לי את הסווטצר שלה.. אגב מה זה החנות הזאת? 3> שני

זונע

New member
זו פרסומת סמויה

וכל מי שהגיב בשרשור עד עכשו(מלבד אלין) הם חברים של זאתי שפרסמה את ההודעה. יא חבורת פתטיים מטינק, תמצאו חיים כבר. יא אללה.

Bentallica

New member
אורי

אני מציעה לך לשמור את הפה שלך לעצמך במיוחד בתור אחד שהיה בטינק והוציאו אותו משם יש לנו חיים כמו שלך יש וכמו שלכל אחד אחר יש אז תירגע ותמצא חברה

זונע

New member
כן שניה

תיכף תביאי לי את הפרסומת של האקס עם החברה...פחח תעשי לי טובה, מה שאתם עושים זה פתטי ושפל ברמות שקשה לתאר. אז אולי לך ספציפית יש חיים, אבל אין לך מושג כמה זה עלוב.

kelly7i

New member
איזה דרכי פירסום דביליות כבר קיימות!

כאילו, על זה הם מבזבזים זמן די זה פאטתיXD

זונע

New member
ככה לא עושים פרסומת

רואים שאתם חבורת מתחנגלים שלא מבינים מהחיים שלהם

למעלה