אז בגלל זה דוחפים פרסומות גם לאינטרנט? מה , לא מספיק דוחפים לנו פרסומות מכל עבר???
V VIVIAN3 New member 13/10/07 #20 אז בגלל זה דוחפים פרסומות גם לאינטרנט? מה , לא מספיק דוחפים לנו פרסומות מכל עבר???
B Bentallica New member 13/10/07 #22 פרסומות באינטרנט תמיד היו ותמיד יהיו זה לא משהו חדש אז אל תתחילו להילחץ..
ז זונע New member 13/10/07 #25 נגיד שזה לגיטימי אבל אתם משחקים אותה כאילו זו לא פרסומת ומגיבים שם ביו טיוב כל אחד עם ה-20 כינויים שלו וקוראים לאחרים "מה אתם מפגרים?!@?! מה פרסומת פה?" ועכשו תגידי לי שזה לא עלוב.
נגיד שזה לגיטימי אבל אתם משחקים אותה כאילו זו לא פרסומת ומגיבים שם ביו טיוב כל אחד עם ה-20 כינויים שלו וקוראים לאחרים "מה אתם מפגרים?!@?! מה פרסומת פה?" ועכשו תגידי לי שזה לא עלוב.
G gurke New member 13/10/07 #16 אני לא מאמין שמישהו באמת יכול להאמין לזה. כל כך פתטי, כל כך טיפשי.. "למשל, היא השאירה את השקית הזו, של החברה טווינטיפורחרא" לא נמאס לדחוף פרסומות לכל מקום?
אני לא מאמין שמישהו באמת יכול להאמין לזה. כל כך פתטי, כל כך טיפשי.. "למשל, היא השאירה את השקית הזו, של החברה טווינטיפורחרא" לא נמאס לדחוף פרסומות לכל מקום?
D Double U New member 13/10/07 #24 פתטי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אם כבר עושים פרסומת למשהו, לפחות שהשחקן יעשה את זה טוב!
פתטי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אם כבר עושים פרסומת למשהו, לפחות שהשחקן יעשה את זה טוב!