היי חברים...מה שלומכם?

היי חברים...מה שלומכם?

איך עברה לכם השבת? אני רק הסתכלתי מהחלון בילדים והאנשים שנהנו מזיו השמש..וקפאתי מקור...הגדול בא לארח לאמא חברה..ראינו [שוב} את הבופור....אני רואה אותו כבר פעם שלישית וכל פעם מצטמררת מחדש לאיזו מציאות נקלעו/נקלעים חיילים שם בקרב..חבל שלקח 18 שנה להבין שזה פשוט היה מיותר...אומר שם אבא שכול שהוא חש כישלון בזה שהוא לא חינך נכון את בנו ושאר ילדיו...כפי שבילדותם הכניס בהם את אינסטיקט הפחד מהכביש./תאונות ..היה צריך להכניס להם אנסטינק של פחד מפני הצבא/מלחמה..אחרת הבן לא יה מתנדב ליחידה המובחרת אליה התנדב.. מה אתם אומרים? היה עוזר לו???מה מניע את אותו חייל להתנדב ליחידה מובחרת שסכנה רבה כרוכה בה..מה מניע את אותו חייל שמתנדב לקחת את המשימות הכי קשות הכי מסוכנות..על אף התנגדות ההורים..לעיתים ללא ידיעתם .כשם שאני שואלת את עצמי מה מניע אותם אחרי צבא לברוח למזרח...דרום אמריקה ..הודו....האם זה "מרד הנעורים"? [בזמננו מקסימום ירדנו לאילת,,שארם,,עישנו,,יש כאלה גראס..]אולי זה השפע שיש בחברה שלנו.."ההכל בא בקלות"וצריך לחוות את הסף של מתח, הנאה, סיכון,.

שבת שקטה

קמתי בבוקר אכלתי משהו קטן שתיתי וחזרתי למיטה שכבתי עם עיניים עצומות הקשבתי לרדיו שעשה רעש רקע והציפורים שעל העץ ממול שרו כל היום עד השקיעה ו\רק עכשיו קמתי לאכול ולשתות משהו חם כי התחיל להיות קר עם חלון פתוח אוהבת שבתות שקטות כאילו , לנקות את הראש ולתת לגוף מנוחה מוחלטת לאחרונה מצאתי שעדיף לי לברוח לשינה , זה מאזן את הגוף ורק לשתות כדי לא להתייבש אין לי סבלנות כיוםלשבת לעקוב אחרי סרט , לא אוהבת סרטי מתח או מלחמות מתגעגעת לימים שבהם שקעתי בספר טוב אל תוך הלילה

ben 911

New member
אחת לכמה שבועות...

גרושתי מגיעה כדי לבקר את הילדים וגם קצת כדי להציק לי. אז כדי לא להעיב על האווירה ושהילדים לא יתבאסו.. העדפתי להעביר את השבת במנוחה ובשינה מתוקה. ככה אני מדיר את רגלי מתקלות לא רצויות. עוד מעט בדרכי לעבודה למשמרת לילה אקח אותה (גרושתי) איתי לתחנת הרכבת.. אדאג שהיא אכן תעלה לרכבת.. וכשהרכבת תצא את התחנה..אעמוד שם על הרציף ואנופף לה עם ממחטה לבנה לשלום ולא להיתראות.

בן ..אין מצב שלא תתראה איתה

כל עוד אתה דואג להעלות אותה לרכבת ולא..........סתם.סתם.....סתם...זה הראש הקרימינלי שלי....או הראש הקודח עכשין 39 חום...

חיים ממש לא פשוטים

לא םשוט לחיות ככה ,שאני חושבת שככה אתה חי כבר כמה שנים , כל הכבוד לך

ש ר ה לה

New member
בפעם הבאה אני מארגנת לך חדר פרטי פה אצלי...

שתירגע. אותי ואת המוסיקה שלי תוכל לשמוע (או שלא) רק כשתירצה

ben 911

New member
שרה לה את מתכוונת אלי? ../images/Emo13.gif

אם כן, זה דיי מבלבל כי את משורשרת לנסיכה. ואם גם כן, אז

היתה לי שבת

משפחתית מאוד עם אמי ,ילדיי ונכדיי. מפות השולחן הוחלפו בהתאם לארוחות.גם הכלים הוחלפו בהתאם , ישבנו בשמש ושיחקנו רמי קוביות כמובן גם הנכדים השתתפו והיה כיף איתם והמון צחוקים כשהנכד הגדול מבקש להצטרף תמיד לצד המנצח. הנכדה החדשה והמתוקה שלי [3 ח']עברה מיד ליד כשכל אחד מנסה להרגיע אותה בנדנודים .בכיינית חבל'ז ומסרבת בתוקף לקחת
. העיקר שאמא שלי היקרה נהנתה מכולנו. שבוע טוב לכולם.

מרי...אפשר לדעת למה רק אחרי שלושה חודשים

אני צריכה לדעת שנולדה לך נכדה חדשה?????בכל מקרה גם אם באיחור ..המון המון מזל טוב...ורווי נחת והנאה מהקטנה

למעלה