היי חברים מה שלומכם?

היי חברים מה שלומכם?

טוב תקראו אותי כבר בבוקר....היה לי סוף שבוע...מההההמם........[רמז- התעוררו כמה דובים משינה עמוקה לאחר שנות חורף ארוכות]....ש ב ו ע ט ו ב ל כ ו ל ם

כמה דובים ביחד? מקווה שלא חיבקו אותך חיבוק

דוב
שמחה שנהנית שימשך לך ככה לילה נהדר לכולם אורלי

אגב ..בדיוק כשבאתי להגיב לבן שאותי את אפפם לא

מעצבנת.....בדיוק אז... פתחת הודעה חדשה ולא שירשרת תחת השבוע טוב שלי נעלבתי קשות
הנה..סיפקתי להוא שהתלונן (שכחתי ת'ניק) חומר.. צרות אמיתיות ומצוקות מהלב... סתתתתתם חיבוק לך אורלי

בוקר ושבוע טוב בוקר חדש עם../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שבוע של בשורות טובות,, לכל החולים בריאות, לנופשים תהנו, ולגולשים כתיבה יפה ופוריה,

ben 911

New member
סוף דוב הכל דוב..בטח התחתנת שוב בסופ"ש.../images/Emo197.gif

maxima

New member
בוקר טוב כולם ושבוע ניפלא....לא שכחתי

והבאתי אוכל לחתלתול החמוד של שבוע שעבר אך לא פגשתי אותו אלה חמוד אחר כששמתי לו את האוכל....נזכר בדיוק שהוא רוצה ...פיפי....

ben 911

New member
מקסימה הסיפור בתמונות דומה לחד גדיא.../images/Emo13.gif

קיוויתי שלסיום תשימי תמונה של
שילמד לקח את הרשעים...

מקסימה...צילומים יפים

תמיד החזקים משתלטים. נזכרתי בחתולי החצר אצל אמא שלי.חתולה שחורה כזאת טובה ושקטה .לא נאבקת ונלחמת על זכויותיה.תמיד שאר החתולים זוללים לה את האוכל [ביחוד חתול זכר יפהפה אבל..שתלטן זללן]והיא מתרחקת הצידה ונשארת רעבה.אמי כל כך ריחמה עליה שבאופן קבוע היא דואגת לתת לה את האוכל בצלחת בתוך הבית.לאחרונה החתולה המליטה שני גורים חמודים שמכרכרים סביבה ויונקים ממנה.והנה גם הזכר רוצה פינוקים........ ויונק ממנה.מסכנונת..לא יכולה להתנגד .

יש לנו גברת אחת בצ'כונה..

שכל בוקר יוצאת לסיבוב בעיר, תרמיל ענק על כתפיה...ושתי שקיות גדושות אוכל לחתולים בזרועותיה..ומאכילה את חתולי העיר...לאבי ז"ל הייתה אהבה מיוחדת לחתולים וכלבים...הוא סיפר לי שבתקופת השואה והוא ילד בן 10 בערך כשברח ליערות מן הנאצים ןסבל מרעב וקור בלילה נהג לישון עם כלב או חתול על מנת שיחמם אותו את גופו....ומאז ועד יום מותו הייתה לו חיבה מיוחדת לחיות אלו....

maxima

New member
תודה לכן...ערדניקית..יש המון סיפרי צילום יפים

מכל הסוגים והמינים...הם לא מבוקשים במיוחד ולהוציא ספר כזה עולה הון אני נהנית לצלם ....ולשתף את חברי

אני מוכנה לכתוב לך סיפור

ויחד נוציא את זה כמו סיפור ,אבל בעצם את יודעת לכתוב היטב אז למה שלא תערכי את זה למצגת ותשימי בבלוג שלך כמו שעשית עם הביקור בפארק שהיה מדהיםםםםםםםםםםם

למעלה