היי חברים יקרים

היי חברים יקרים

אני רוצה להתנצל על כך שלא הייתי מספיק נוכחת בפורום בימים האחרונים, הסיבה היא שהעבודה הכבידה עלי וחזרתי אחרי העבודה מפורקת בלי כוחות לכלום... עכשיו אני בחופש לשבוע וחצי אז אני אהיה יותר פנויה רגשית ופיזית...

(כשפתחתי את הפורום לא עבדתי...)

החופש הזה בא לי ממש בזמן... הצלה...

הפסיכיאטר הוסיף לי כדור לדיכאון (אדרונקס), זה כדור שאמור לתת אנרגיות ולעורר... אבל גם עלול לגרום לחוסר שקט שיש לי נטייה חזקה לזה... אז מנסים... ומקווים לטוב...

התלבטתי אם לשתף אתכם אבל אני אשתף - אני מידי פעם עושה חיפוש בפורומים של תפוז על המונח "אישיות גבולית", עכשיו עשיתי חיפוש וגיליתי שעשו צחוק מפתיחת הפורום שלנו בפורומים שונים וזה עשה לי רע...

וחוצמזה נראה לי שאף אחד מהנהלת תפוז לא רוצה להיות איש הקשר שלי...

הייתה לי אשת קשר מקסימה שעזבה ולא נתנו לי מישהו במקומה...

סורי על ההודעה המבאסת ושיהיה לכולם חג שמח

golan2072

New member
אדרונקס אכן מעורר (מניסיון)

אך עלול לגרום לעצירות
. יש מחלוקת רצינית לגבי היעילות שלו במניעת דיכאון, ועל כן הפסיקו לי אותו והחליפו בלוסטראל, ואחר כך וולבוטרין.
&nbsp
אגב מאמר מדעי לגבי אדרונקס - סקירת מחקרים בנושא - כדאי שתדפיסי ותביאי לפסיכיאטר:
&nbsp
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2954275/

הפסיכיאטר שלי מומחה מאוד...

אני לא צריכה להביא לו מחקרים...

ואני לוקחת גם ויאפקס XR ועוד 2 סוגי כדורים פסיכיאטרים... זה בנוסף, לא במקום...

אני ביקשתי כדור שנותן אנרגיות כי אני לאחרונה ממש כבויה וחסרת אנרגיות...

golan2072

New member
גם הפסיכיאטרית שלי מומחית מאוד

פשוט את המחקרים האלו מסתבר שלא הכירה. מתפרסמים אלפי מחקרים בשנה, גם מהמומחה הכי גדול לא מצופה שיקרא את כולם.
&nbsp
אבל זה באמת מעורר ונותן אנרגיות. המחלוקת היא לגבי הטיפול בדיכאון, לא לגבי האנרגיה.
&nbsp
(מתמצל אם פגעתי בך או בפסיכיאטר).

לא פגעת בי או בו...

מה כתוב שם? שהוא לא מספיק יעיל לדיכאון?
אני לוקחת עוד כדור לדיכאון...

golan2072

New member
כתוב שבסקירה של מספר מחקרים הוא לא נמצא כיעיל נגד דיכאון

בהשוואה לפלצבו (תרופה מדומה).

כפי שכתבתי אני מחפשת משהו שיעורר אותי וייתן לי אנרגיות

אם זה יקרה זה כבר משפר את המצב רוח...

golan2072

New member
לוסטרל תרופה מעולה

אבל פוגעת בתפקוד המיני של גברים ומשמינה. וולבוטרין קצת פחות טוב, אבל אין לו אצלי בכלל תופעות לוואי.

התאמה של תרופות זה דבר שנורא משתנה מאדם לאדם...

את שתי התרופות הנ״ל לקחתי בנוסף לויאפקס XR, סרוקוול וקלונקס / קסנקס XR.

בפעם הראשונה שניסיתי את הוולבוטרין הוא לא השפיע בכלל על הדיכאון, אבל קצת הרגיע והוריד לי את התאבון, דבר שמצא חן בעיני... אבל הפסקתי בסופו של דבר כי ההשפעה שלו הייתה כמעט בלתי מורגשת...
בהמשך ניסיתי לקחת אותו שוב למטרת הרגעה, אבל הוא עשה לי בפעם השנייה את ההיפך הגמור - חוסר שקט מטורף... אז הפסקתי שוב...

כשניסינו להוסיף לי לוסטרל - כשלקחתי את המינון ההתחלתי של התרופה המקורית זה היה סבבה, לא משהו משמעותי אבל גם לא גרם לסבל... אחרי שהעלנו מינון ושקניתי תרופה גנרית - שוב נתקפתי בתופעות לוואי נוראיות של חוסר שקט... והפסקתי...

zivziv76

New member
אדרונקס

לקחתי את הכדור הזה לפני כמה שנים והוא עשה לי לא טוב
אבל אם את בעניין של דיאטה זה גרם לי ממש לא לאכול והורדתי איזה 9 קילו תוך זמן קצר
אני ממש לא אהבתי את מה שהכדור עשה לי והפסקתי
מקווה שלך זה לא יעשה מה שעשה לי

זה אינדיווידואלי

הייתה לי חברה באשפוז יום שהייתה משתמשת שנים בריטלין ע"מ לתפקד... כשהיא הגיעה לאשפוז יום הורידו אותה מהריטלין והביאו לה אדרונקס בשילוב עם עוד כדורים וזה עזר לה מאוד... זה לא עשה לה רע...

אני בעד לנסות, אם זה יעשה לי רע - אני אפסיק... ניסיתי כבר לא מעט כדורים... אם כדור עשה לי רע - הפסקתי איתו... לרוב אין מה להפסיד...

zivziv76

New member
את צודקת

לכל אחד יש כימיה שונה ועל כל אחד זה עובד אחרת
לעולם אי אפשר לדעת איך כדור ישפיע עד שמנסים...

מנסיון...
יש בלאגן ב

התחלתי לפני שנה וחצי עם איש קשר קשוב ומעודד ובהמשך התחלפו בלי סוף עד
שעכשיו כבר אף אחד לא מתיחס כלל. את הרי ניהלת קומונה בהצלחה ועכשיו גם הפורום
שוקק חיים. העזרי בסבלנות ואם את רוצה אני בטוחה שתוכלי בנתיים לקדם על גבי פורומים
אחרים באישור המנהלים שלהם.

לגבי שצחקו...למי אחפת? מי שאובחן או חטף איזה מיקרה משפחתי קשה, יודעה
בדיוק על מה מדובר.
תמיד אפשר לתת הסברים ומאמרים.
אבל באמת, מה זה משנה?

למעלה