היי חבריה!

seafox

New member
היי חבריה!

היום עשיתי רסיטל... הלך די סבבה חוץ מכמה דברים שקצת התפקששו לי... למי שנמצא באמברוזיה יכול למצוא בדף שלי את אחד העיבודים למשהו שנבחנתי עליו...אבל עשינו אותו בצורה טיפה יותר שונה. בכל מקרה,היה נחמד מאוד שם והבוחנים היו מאוד מצחיקים... יאללה,שבת שלום!

FABER

New member
locnar תאמר לי...

אחרי חיטוט בכרטיס האישי שלך ראיתי ששם משפחתך הוא לסקי (מאויית נכון?) אין לך במקרה קשר לקונפיוז'ן??

FABER

New member
מה פתאום בדימוס ?!?!?!

למה ומדוע? מה קרה? שוב ישובו אצבעותייך לפרוט על מיתרי החשמלית ולאלתר!

locnar

New member
בדימוס כי

הלהקה לא קיימת בכמה שנים האחרונות. אבל בלי קשר לקונפיוז'ניסט בדימוס, אני גם באמת כנראה בכלל בדימוס, כי לאחרונה אני כבר לא כ"כ עוסק במוסיקה... אבל אני עדיין מחובר לעם השוכן בפורומים :)

BoogieDTN

New member
ברוך הבא!

איתי - כנראה אני לא עושה AOLIAN WINTER ברסיטל בסוף כי לא מצאתי גיטריסט מתאים כמו שאמרת... (זוכר אותי?)

locnar

New member
בטח שזוכר :)

מה שלומו? אני חושב שהגיטריסט שלך פנה אלי באי סי קיו, ונדמה לי שגם אתה, בקשר לאיזו שאלה, ושחזרתי לא קיבלתי תשובה... בכל מקרה, בהצלחה עם כל קטע חלופי... :)

BoogieDTN

New member
תודה

נראה לי שכל מה שהיה לך שלחת לי (הדף הסרוק הזה עם התווים...) אח"כ מצאתי גיטריסט די טוב שיכל לבצא את הקטע אבל איבדתי איתו את הקשר הוא ניתק את הפלאפון ומאז אני לא מצליח למצוא אותו

seafox

New member
תודה...

אמממ....תזכירו לי מי זה יהודה כהן בבקשה...אילתי בור שכמותי... בחנו אותי דן הנדלסמן (אם לא טעיתי בשם) ועמית קימלמן (אם לא טעיתי בשם שוב פעם...)

locnar

New member
אה...

דן הנדלסמן היה מורה שלי לפוליפוניה וקונטרפונקט! איש מצויין. ומצחיק. השני בטח היה עמיקם קימלמן... המנהל של רימון... לימד אותי "הרמוניית ביבופ וג'אז מודרני" עלק... איש לא כ"כ אהוד בקהילת המוסיקה בארץ.

seafox

New member
כן,הוא באמת מצחיק :) וכן...עמיקם.

טוב,בקשר למה שאמרת אני יכול רק להגיד שלי לא יצא ממש לבדוק את זה.... אבל לפי מה ששמעתי על המורים של רימון בכללי....

locnar

New member
זה לא מראה על בורות בכלל דווקא

אני גם לא ידעתי מי זה עד שהוא בחן אותי... יהודה כהן מנהל את מכללת "הד" למוסיקה.

FABER

New member
רגע לא הבנתי

עמיקם לימד אותך - ז"א שלמדת ברימון (אם כן מתי?) מצד שני יהודה בחן אותך (למה לא אמרת) ז"א שישנו גם קשר למכללת הד?

locnar

New member
למדתי

ברימון ב94-96 יהודה בחן אותי שנים אח"כ שניגשתי באופן עצמאי ואקסטרני לבגרות 5 יחידות במוסיקה. פרסמתי כאן חלק מהעבודה שהגשתי עם הרסיטל.

locnar

New member
כן

לימד אותי גיטרה בשנה הראשונה. ממש משעמם. אני גם הייתי חרא תלמיד, אבל הוא פשוט עשה עבודה גרועה בתור מורה. הוא לקח קורס מגניב כמו פינגרבורד הרמוני והצליח להפוך אותו למשעמם... שלא לדבר על שיעור כלי... בשנה ה2 עברתי לעמוס עדני, שהוא כבר בחור ממש ממש אחלה, אבל כל הזמן רצה רק לג'מג'ם והבריז בעצמו לשיעורים... :)

nordlead

New member
ולעומת זאת..

אני גם הייתי תלמיד של יוסי לוי ברימון ....גם לא הייתי תלמיד ממש טוב אבל...הוא מורה סוף העולם ויש לו המון המון המון חומר ונסיון להעביר... קריוק

adiluz

New member
../images/Emo79.gifסתם סיפור

בג'אז בים האדום פגשתי את יוןסי לוי ואילן סלאם והם ישבו לידי ודיברו על כמה שהלהקות השנה גרועות{מה שלא היה ממש נכון לדעתי} וירדו על ספירו ג'ירה - להקת הפיוז'ן {הגרועה עם בסיסט טוב לדעתי.} בקשר לבחור מקונפיוז'ן שלמד בהד וברימון איך הבתי- ספר האלה לדעתך ואיזה קורסים למדת בהד?

למעלה