היי חברות....

החלמה מהירה לענקית שלי

יום נעים ותרגישי טוב!!!
מתנתך תגיע הבמהרה

../images/Emo160.gif../images/Emo112.gif../images/Emo73.gifהגמד יצא לדרך

להביא לך מתנה עם שלל הפינוקים להנאתך מקווה שתהני

שבוע טוב לך PLUPLU../images/Emo140.gif

למרות שאני לא רואה אותך כאן, ומקווה שאת מקבלת ממני את המסרים והאימיילים, שיהיה לך שבוע פורה ומוצלח עד מאד שלך הגמדית 1 שלך!!!!!!

מזל טוב לי |גמד|

סוף סוף הצלחתי להרשם
תפוז מציק
ולך דרימי משהו קטן
אלוהים ודאי חייך כשנפגשנו, אני חושבת שהוא עשה מזה עניין. כי הוא אמר למלכים שבשמיים. שייצרו קשת למעלה בענן. אלוהים ודאי חייך כשנפגשנו, היה זה מעשה ידיו לתפארת זהו היום המאושר בחיי - אני זוכרת אני חושבת שהוא גם את זה סידר מאחר ולא קיים לכך הסבר אחר. אלוהים ודאי חייך כשנפגשנו, ודאי הייתה למעלה מסיבה כי לא כל יום רואים כזה דבר למטה כי לא כל יום רואים כזאת אהבה. אלוהים ודאי חייך כשנפגשנו, זיווגים למיניהם הוא מנסה... אך אם הוא חייך חיוך כזה רחב סימן שהוא יודע מה הוא עושה. אלוהים ודאי חייך כשנפגשנו, גם הוא יודע שזוג כמונו אין. אלוהים ודאי חייך כשנפגשנו, סוף סוף הצליח להגשים את מה שהתכוון שבוע מהמם לך
מלא בפיות, לבבות ופרפרים

שיהיה לך אחלה של יום

ורעיון קטן אולי כל יום נפתח שרשור לפי תאריך לכל הגמדים והענקים

DREAM111

New member
וואו גמדונת ריגשת אותי

מאוד. המילים נוגעות ומדהימות. המון המון תודה היה שווה שתתעכבי עם כזו כניסה.

DREAM111

New member
אני מצטרפת לבקשה ולהצעה

באמת כדאי לשרשר כל יום את הגימודים של כולן לאותו שרשור וזאת בכדי לא לפגוע באלה שלא משחקות ומעוניינות בעזרה בנושאים הקשורים בפורום ובכלל יהיה יותר נעים שכל השמחה תשתרשר באותו שרשור. תודה לכולן.

maya 25

New member
היי חברות....

אפשר אולי לחבר את כל השירשור של משחק הענק והגמד לשירשור אחד? זה קצת מבלבל שרוצים לראות הודעות אחרות תודה,
ותהנו מהמשחק!

../images/Emo26.gifלגמדה המקסימונת שלי../images/Emo36.gif

היום הלכתי לתיבת הדואר ובה מצאתי מעטפה חומה מהגמדה שלי ובה חמסה, מפיות אבנים ופיצ'פקעס ליצירה, יוווו ההרגשה הייתה כ"כ כייפית תודה רבה לך גמדונת שלי
בהזדמנות של פתיחת הודעה הייתי רוצה לשאול אותכן בנות יקרות, ואם יש פה בנים שהם קוראים פאסיביים הייתי שמחה לקרוא דעתם.. האם אתם מאמינים באהבה
גם אחרי כמה שנים
הייתה לי שיחה עם משהו, והוא סיפר לי על חבר שלו שעומד להנשא ממש בימים אלו..והם ניהלו מן-טוק ובשיחה אותו חתן מיועד טען כי הוא לא ממש אוהב את בת זוגתו, כלומר אוהב אבל התחושה היא של הרגל ולאו דווקא אהבה ענקית הכוללת תשוקה והתלהבות. אותו בחור שדיברתי איתו, טען שזה מאד טריוויאלי לחוש כך אחרי שנתיים חברות, ואהבה כמו שאני מתארת, של התלהבות, חיוכים, ואהבה שרק הולכת וגוברת מקומה רק לתחילת הקשר מקסימום שלנה שנתיים הראשונות של החברות, אח"ז זה עיניין של הרגל. נורא נעלבתי בשם האהבה, עד כדי שלא יכולתי כלל לשמוע אותו, הוא טען שאני נאיבית ותמימה, ואני מתנהגת כאילו אני ילדה נוצרייה בת 5 שסיפרו לה שסנטה הוא פיקציה.. אז מה דעתכן/ם? יש דבר כזה אהבה לנצח?, או שאני באמת כ"כ תמימה.. אשמח אם תענו לי

|שף../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעוד משהו קטנטן../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

חברה שלי משתתפת בתחורה הגדולה והיפה, ראו לינק מצורף, אשמח ואודה לכן מאד מאד בנות יקרות אם תצבענה לשרון גולדשטיין- תראו כמה היא יפה.. הזוכה תשתתף בקמפיין של גלולת הרזייה. באמת שמגיע לה, ראו בעצמכן, נדמה לי שהיא בעמוד 4... תודה אישית AVI
AL

למעלה