היי חברות שלי!

אנבלייי

New member
פאק><

הו, זה ממש מוזר
כל השרשור הזה נראה לא אמיתי
XDD הו, ג'יש.

קודם קול:

א. אסור לאף אחת לצחוק על זה שיש לי שגיעות כתיב חוץ ממני ביגלל שאובחנתי אצל היואצת כדיסלקטיט וזה אומר שלמרות שאני כחמה ומוכשרת ובעלת פותנציאל רב יש לי שגיאות קטיב ב. סליחה שצעקתי קודם ג. מה זה תרול? עכשיו אתם צוחקות אעל השיער שלי? ג. אני ממש אואבת את האתר הזה של התחרות של הדוליז והחלתתי גם להשתטף בתחרות אתז תחכו לי בבקשה ד. הוספתי עידכון לרגל השנה החדשה

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gif*שנה טובה.

ולא,אני לא רוצה לרדת עלייך בכלל, אבל אני מציעה לך לתקן את הכתוב אם תשלחי את זה לאנשים. [:

תגובה ../images/Emo140.gif

1.תיקונים: *כל *שגיאות *יועצת *דיסלקטית *חכמה *פוטנציאל (אני לא בטוחה , נראה לי) *כתיב *טרול *אתן *על *אוהבת *החלטתי *להשתתף *אז 2.תגובות: א.אף אחד לא צוחק. אנחנו רק מתקנות אותך. 'חכמה , מוכשרת , בעלת פוטנציאל...' איזו צנועה את!!! ב.סלחנו , אבל כדאי שקודם תשאלי אותנו אם את לא מבינה משהו , ואחר כך תכעסי אם בא לך!!! ג.אנחנו לא צוחקות על השיער שלך!!! אני חושבת שטרול זה מישהו שמציף פורומים. בנות תתקנו אותי אם אני טועה. בפורום אחר הפירוש של טרול זה מציף פורומים. ג.איזה אתר??? על מה את מדברת???
למה אני אף פעם לא יודעת כלום??? למה אתן לא משתפות אותי???
אני כל כך אומללה!!! ד. איזה עידכון??? על מה את מדברת???
וכמו שראיתן , יש לי אובססיה ל"!!!" ו"???" P:

DaRk Alice

New member
../images/Emo12.gif

קראתי את כל השרשור ואממ...זה ממש יפה מה שציירת
אבל..מה זה פה הסתלבטות?

shmeksit

New member
XDDDDDDDDDDDDDDD

אני לא מאמינה השירשור הזה באמת נורא הזוי ניראה לי שאת צריכה קודם לקרוא את החוקים של הפורום ולהבין מה עושים פה לפני שאת צועקת על כל אחת..

Science Fiction

New member
וואו, האנשות פה חסרות כל ../images/Emo119.gif

חוש הומור
היא צוחקת עלינו, אם לא שמתן לב.

2ofir

New member
XD באמת לא שמתן לב

אבל הפיקסל ארט באמת יפה היא טרולית מוכשרת:0

זה ממש יפה../images/Emo12.gif טרולים הרבה יותר

מוכשרים מאיתנו ;[ את מוזמנת להישאר מבחינתי, כל עוד את ממשיכה עם הפיקסלארטים האלה P: ואת יכולה לצחוק עלינו עד מחר, זה לא מזיז לי בשיט.

למעלה