היי חבר'ה..

הנה תורי ../images/Emo98.gif

!!! אזהרה !!! כל הממשיך לקרוא הודעה חייב לדעת שבסוף קריאתה אני אהיה חייב להרוג אותו ! אז ככה, י. עוסק למחייתו בחיפוש עבודה אינטנסיבי בתחום הכללי. נשוי ואב לא. זוחלת מצטיינת ומזילת ריר מקצועית. בזמנו הפנוי מפריע לתושבי העיר ח. ור. כך שאם ידפוק אצלכם בדלת נציג של חברת ב. תדעו ישר מי זה. מי שהגיע עד לכאן יכול לחייך. יום טוב ודיסקרטי

שמי האמיתי הוא......

שוקי..........אבל החברה מהתא מכנים אותי שוקי סכין...או מהנדס משוגע שוקי סכין מפני שאני יושב כאן בעיקר בגלל סכין ששלחתי לטיול קצר בלבלב של מישהו שעצבן אותי מהנדס משוגע....בגלל שאני מרכיב בחופשות מטעני חבלה במחירים ללא תחרות כמו כן המצאתי מתקן מיוחד שבאמצעותו ניתן להרים סבונים מהריצפה .... מבלי להתכופף אההההההה..........יש לנו אינטרנט בכלא אבל אתרי פורנו חסומים משום מה אני בן תשע עשרה וחצי מקום מגורים.........כל הארץ ודש לכולם מחברי לתא.....החתול המעופף מאין גירסה של החתול המטפס.....אבל קצר רואי מלידה עד כאן מהנדס משוגע עוד שמונה דקות סוגרים את התאים

מהנדס!!!!! מתי תעדכן את הבלוג שלך!!

כל המשרד עוקב אחרי הבלוג שלך!! יאללה, תן לנו דיווח מה קורה בצ'ק פוסט. רק בזכותך אנחנו גילינו כי מאחורי מוסך "אור וקור" ששמה אנחנו שוטפים את רכבי החברה יש...בית זונות!!! חחחחח ענק. גדול. תמים.

פיקולו יקר

תחילת חודש הבא......מוהנדס ישתחרר מהלחץ של עבודות השרות ויחזור לעדכן דרך אגב המכון המדובר מופיע בשירו הידוע של מהנדס משוגע.....פרוזה רק בעבורך .......השיר: בחשכת ליל שוב צועד בדד לרוקן יצרו צירצור חרגול שלולית אפרורית רוח חרישית כוס ראבק על הפרוזה , באתי לזיין , לשגל , להמצץ , לנשוך פיטמות מחיש פעמיו צועד בקלילות לעבר העונג מביט לאחור דמויות וצללים ואוסף צלילים כוס ראבק על הפרוזה , תורידי תבגדים , ונתחיל להזדיין , נשפריץ על הסדינים יפה וענוגה תמירה וחושנית עופריה נדיבים שפתיים בשרניות רגליים כליל שלמות עכוז כארזים כוס ראבק על הפרוזה , תמצצי לי בפראות , תגנחי ותאנחי , מצידי גם תצרחי שער מפלדה ציבעו כאדמה סרסור בוהה רחוב קטן בנק לפיתחו נקרא הנפח כוס ראבק על הפרוזה , מה קוראים לך לינה ? אז בואי נדחוף לך פנימה מקום נאלח ריבוע עם ספות שורת נערות אולם אפלולי ריח בשמים משייט לנחיריי כוס ראבק על הפרוזה , מכניס בכל הכוח , הכוס כבר מתפוצץ , צועקת-מלדייץ היבהוב כחול מחיש צעדיו נכנס אל רכבו הכחולים בפשיטה אך הוא כבר רחוק מדליק סיגריה של אחרי כוס ראבק על הפרוזה , מהנדס משוגע שיגל , ויחזור בשבוע הבא כמובן ש: "רחוב קטן ......בנק לפתחו" מדובר בחזי בנק שנמצא בתחילת רחוב הנפח ואתה ! הבנת את זה פיקולו ? בחברות מהנדס משוגע

®Hada

New member
גם אני כאן לפעמים...

הדר בן 24.5 גר במושבת הבילויים כשתראו חיפו
יפייפיה עוקפת אתכם בכביש המהיר... זה אני
בשעת הפנאי אני מתעסק ונוהג ב
שלי משחק עם ה
שלי שרודף אחרי ה
של השכנה שביחד אנחנו מנגנים על
וכותבים
שירים. מדי פעם קופץ לנגריה של הדוד ומנסה את כוחי באמנות שימושית... קורות חיים ישלחו לפי צו בית משפט

nescafe

New member
יוווווווו חיפו../images/Emo93.gif ../images/Emo99.gif

היתה לי 4 שניהם.. חולה על האוטו הזה

®Hada

New member
גם 'ני חולה על האוטו הזה...

ובמיוחד על שלי
בפעם הבאה שנגיע עם השיירה של החיפושיות לחיפה אני איידע אותך אם את מעוניינת...

Nלי שם

New member
גם אני רוצה...

אז אני 39 ו..אב ל -2 ... אבא נולד בבוסנייה אמא בהרצגובינה. מתגורר באום אל פחם. שירות צבאי כשקמיסט ביחידה קרבית אי שם. תואר ראשון בכימיה באוניברסיטת ביר זית. כיום קברניט באיר ג'ורדן. בשעות הפנויות משלים תואר שני באוניברסיטת א-נג'ח בשכם. עוזר פרלמנטרי של אחמד טיבי. מצביע ש"ס. דיי..אני עוד עלול לחשוף את עצמי...

.../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif .../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif<קרעת לי תחצוצרה>

ואני חשבתי שאתה יורש עצר של בית מלוכה מינימום שיח סעודי... <במילא כמעט כולם פה כבר יודעים ..ורק את מה שצריך עליי אז למה להלאות אותם>

Nלי שם

New member
קודם כל....../images/Emo25.gif..חייב !!

דבר שני...את החצוצרות תשאירי לי.. שכחתי לספר לך...הייתי מחצרץ ראשי בתזמורת הצבא האדום... מכירה את השיר...קאלי, קקלי,קקלי,קמאיה ??? זה שיר שלי.. הנה עוד צד שאת לא מכירה בי. מלא הפתעות אני
בא לי עוד אחת...

rej

New member
דרך אגב שרים אתזה:

ככה: קלינקה ,קלינקה קלינקה מאיה

rej

New member
היי

שמי רגינה ואני מאור יהודה אני בת 18.5 כרגע פוטרתי עוד מעט מתגייסת רוצה להייתגייס למשטרה
מה עושה בחיים בשבוע האחרון רק ספורט ב5 בבוקר הליכה ובערב קפיצות חבל וארוביקה וזהו לבינתיים

Nלי שם

New member
רגינה ???...../images/Emo12.gif

הייתי בטוח שאת רגינה הרוקחת של קופת חולים כללית ... כבר מצלצל לי באוזן...רפאפן 3 פעמים ביום, לא שותה לפני אוכל..
עד ששמתי לב שאת בת...18.5... בחברות אהה??....לך לפחות יש שם...לי גם את זה אין..

למעלה