על כל החיפאים שמקטרים רחוק לי וכו' שיקחו דוגמא מי שרוצה יכול אז על כל התירוצים שלהם פחחחחחחחח
B bar666xp New member 22/10/03 #113 על כל החיפאים שמקטרים רחוק לי וכו' שיקחו דוגמא מי שרוצה יכול אז על כל התירוצים שלהם פחחחחחחחח
B bar666xp New member 22/10/03 #131 אין בעיה אבל לאן יוצאים ? לא מכיר מקומות בחיפה שיתעימו למפגשי פורום תציע נראה מי בא סבבה. ובנוסף נוכל לרדת יחד על הת"א שלא ירחיקו צפונה חיחיחי נ.ב. עדיפות לשבוע הזה אני בחופשת מחלה מהעבודה אז ביכלל טוב לי השבוע. נ.ב.נ. לא ממש חולה סתם לחץ דם משטולל לו וכאלה.
אין בעיה אבל לאן יוצאים ? לא מכיר מקומות בחיפה שיתעימו למפגשי פורום תציע נראה מי בא סבבה. ובנוסף נוכל לרדת יחד על הת"א שלא ירחיקו צפונה חיחיחי נ.ב. עדיפות לשבוע הזה אני בחופשת מחלה מהעבודה אז ביכלל טוב לי השבוע. נ.ב.נ. לא ממש חולה סתם לחץ דם משטולל לו וכאלה.
ש שם המשתמש הוא גל New member 23/10/03 #171 אני מניח שיש אנשים עם יכולות ורבליות מצומצמות, אז הם חייבים לדחוף אייקונים בכל חור. ואני לא מתכוון [רק] אלייך... (עכשיו מתאים פה איזה אייקון, )
אני מניח שיש אנשים עם יכולות ורבליות מצומצמות, אז הם חייבים לדחוף אייקונים בכל חור. ואני לא מתכוון [רק] אלייך... (עכשיו מתאים פה איזה אייקון, )
נ נוגע בנשמה New member 21/10/03 #34 אורן בן כמעט 36, נשוי למלאכית מרפרפת, אבא לשלושה ילדים מדהימים. מי שרוצה לדעת יותר מוזמן לכרטיס או לתחקר אותי בפרטי
אורן בן כמעט 36, נשוי למלאכית מרפרפת, אבא לשלושה ילדים מדהימים. מי שרוצה לדעת יותר מוזמן לכרטיס או לתחקר אותי בפרטי
מ מליס אימת המערב New member 21/10/03 #37 יובל בן 22 מהרצליה, משוחרר כבר אוטוטו 11 חודשים, עבדתי בשתי עבודות, ועכשיו מחפש עבודה. יש למישהו משהו להציע?
יובל בן 22 מהרצליה, משוחרר כבר אוטוטו 11 חודשים, עבדתי בשתי עבודות, ועכשיו מחפש עבודה. יש למישהו משהו להציע?
ק קוקי על סוזוקי New member 21/10/03 #38 קרן../images/Emo13.gif בת 24 מ...(קצת בעייתי כי אני מחליפה כתובות בקצב רצחני...) ת"א כרגע לפחות. כבר לא על סוזוקי. סטודנטית באוניברסיטת ת"א...הכל ממש נמצא בכרטיס. אני דוגלת בשקיפות.זה שאני "אני" בפורומים עוזר לי ללמוד ולגדול
קרן../images/Emo13.gif בת 24 מ...(קצת בעייתי כי אני מחליפה כתובות בקצב רצחני...) ת"א כרגע לפחות. כבר לא על סוזוקי. סטודנטית באוניברסיטת ת"א...הכל ממש נמצא בכרטיס. אני דוגלת בשקיפות.זה שאני "אני" בפורומים עוזר לי ללמוד ולגדול
ח חופ שיה New member 21/10/03 #39 אני מתל אביב , מנהלת לשכה פוליטית חחחח.......ואני בכלל א- פוליטית, עבודה זו עבודה זו עבודה.
ג גבר עם תו תקן New member 21/10/03 #41 אני בכלל מהסיפור על האיש הירוק אז אני שי בן 28 ת"א גרוש ללא ילדים מנהל שיווק בחברה גדולה ומדריך ספיניג . מנגן על גיטרה וחובב צילום מושבע. ועוד מידע עלי ישנו בכרטיס.
אני בכלל מהסיפור על האיש הירוק אז אני שי בן 28 ת"א גרוש ללא ילדים מנהל שיווק בחברה גדולה ומדריך ספיניג . מנגן על גיטרה וחובב צילום מושבע. ועוד מידע עלי ישנו בכרטיס.