היי חבר'ה..

qtboy

New member
השרשור מאד מענין - אז הנה אני

שמי ד. (טייס - אסור לתת שם
), בן 41, נשוי + 2 בנות, מרעננה. רוב הזמן בחו"ל, וקורא את השטויות
שאתם כותבים בזמן שאתם ישנים בד"כ....

../images/Emo68.gifאז אני הגינגית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בת 30,אמא לשני קטנטנים בלונדיניים ומדהימים!!! גרה ליד אילת,בקיבוץ,טבחית-ואוהבת את זה..(וגם טובה בזה אפילו..). מתחילה בעוד שבוע וחצי לימודי פסיכודרמה בת"א-יום בשבוע(אני אפרנס טוב טוב את ארקיע וישראייר עם טיסות במשך 3 שנים!!!). אוהבת מאוד לנפץ מסגרות,לנתץ תבניות ולחשוב שונה-עד כמה שאפשר.. מזל מאזניים......... מקווה יום אחד להגשים שני חלומות דיי שונים זה מזה.... האחד-טיול סביב העולם של איזה עשר שנים,עם דגש על לונה -פארקים וכל המתקנים שקשורים בהרבה אדרנלין בדם... השני-להרים בארץ פסטיבל בשם "האדם הבוער"-שהמקורי מתקיים כל שנה בנבאדה..פסטיבל סופר קינקי ומוטרף על כל הראש-אם מישהו רוצה לתת יד לחלום ולעזור בהרמה של הפרויקט-הוא מוזמן להודיע לי........ יש עוד המון אבל הילדים תיכף באים הביתה.....אז ביי לכם ויום מדהים!!

חיבוקון

New member
עוד המון, תחזרי לספר לנו אחרי

שהמתוקים ילכו לנום :) ויש לי 2 ידיים למה יד אחת?

Lotan14

New member
עכשיו תורי

אני לוטן בן 18 מחכה לגיוס בדצמבר בינתיים לא עושה כלום כי אני עצלן למרות שאני מתחיל לעבוד בקרוב. אני עובד על פרוייקט קטן משלי אז אם יש לכם/ן בעייה כלשהי תפנו אליי כי אני אשמח לעזור אבל לא דברים שטוטיים דברים רציניים דרך אגב מישהו כאן קרא את חוכמת הבייגלה- ספר מצוין חובת קריאה

e t e r n i t y

New member
גם אני אצטרף ../images/Emo13.gif

מיכל, בת 23. רווקה, ושמחה על כך! אוטוטו סטודנטית לתקשורת. דיי מתרגשת מכל העניין, לא יודעת למה לצפות, מקוה שהכל יהיה בסדר. עד לפני שבוע היתי מצילה באחד המלונות בדרום הארץ, קצת חסכתי כסף. מקוה שאמצע עבודה גם בזמן הלימודים. מה עוד? אוהבת לצאת לבלות, בעיקר לרקוד. משתדלת להנות מהחיים, לחייך ולא רק לזיין את השכל...

שאייאן

New member
shayen curntley in guam

usually in a near by island mainly got hebrew this time talking from a buisness center in one of the hotels im in... done it all beside screwing a koksinel but went as low as it gets and still holding my shit 2gather... here to fucking represent and wont quit till ill stop breath iz thet enough?? (by the way drunk as shit soo soory for the misspelings thenks)

luckycharm

New member
רק קצת

שם - לא יכול ולא נראה לי חשוב גיל - כבר יותר מ 30 לאחרונה התרגיל - הרבה בבית עם האשה והילד וקצת רק לעצמי אה..ועובד בשביל הכסף..אבל גם זה לא כל כך חשוב

למעלה