היי חבר'ה..

היא באמת לקחה את זה באופן

נורא אישי, הא? ולמה התכונת כשכתבת אלפי זוגות?? לדעתי אחד מכל שלושה זוגות מתגרשים ולכן "אלפי" לא בדיוק הכימות המדוייק.

בוא נעזוב את הנושא עכשיו ואת

החשבונות נשאיר לפעם אחרת.
נהיה לי לא נוח.

../images/Emo4.gifחבל...

תקשיבו, אין לי כרגע את הכוחות הנפשיים להתמודד עם התגובות האלה. בתקופה שרוב הזמן אני מדוכאת, אפילו איתו, ושאני מבועתת מהעתיד (שזה לא מצב אידיאלי לחיות בו, אתם יכולים לשער), אני צריכה לשמוע מילים שיעודדו אותי. לא מילים שיבהירו לי שהאושר היחיד בחיים שלי הוא זמני. *אפילו* אם הם כל כך בוגרים ולמודי נסיון שהם יכולים לצאת בהצהרות שלפיהן אני סתם ילדה קטנה שחייה באשליות.
אז מה. קיצר, לא נראה לי שהמקום הזה הוא מה שיעשה לי הרגשה טובה יותר כרגע. מה שגם, כל המיני-שרשור הזה התחיל מהודעת הכרות שכתבתי בה שני נתונים- יש לי חבר שאני אוהבת המון, ואני לפני צבא. וישר כל ה"נשמות הטובות" קופצות... אז נמאס. ביי.

חבל.

לא זאת היתה הכוונה. אלמלא היו שתי דיעות שונות, לא היה שום ויכוח. אבל זו מטרתו של ויכוח - להפגיש דיעות שונות.

גל, העזרה שלי נחשבת?

פשוט צודק. וזה לא אומר שאת לא צודקת גם דרך אגב. אולי אתם תהיו היוצא מהכלל שמעיד על הכלל. אנחנו בטח לא יכולים לדעת. העניין שגם את לא. כמה שזה לא נראה לך יתכן היום. "אין דבר כזה שאין דבר כזה" - בטח מכירה. שיהיה לך רק טוב נסיכה.

מסכים - אבל לא רק מהסיבות האלה

היו לי שני קשרים שנגמרו לא אחרי הגיוס, אלא אחרי השחרור - ויש פה בסיס משותף: שינוי דראסטי בחיים.המיתולוגית שלי עזבה אותי כי היא הרגישה שאנחנו "בפאזה שונה"... והיתה עוד אחת, שאחרי שהיא השתחררה, היא פתאום כבר לא יודעת מה עובר עליה... בקיצור - זה לא בהכרח שמכירים מישהו אחר. זה תהליך פנימי ששינוי קיצוני גורם לך לעבור.

האמת? אני נדחפת פה לרגע...

אני...מסכימה עם שניכם! את צודקת כי את צעירה ומרגישה שאת בטוחה שהוא הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים ושאין סיכוי שתיפרדו וכל זה...אני מבינה מאיפה זה בא, ושמחה בשבילך...באמת. תשמרי על מה שיש לך כמה שאת יכולה. אל תכעסי על גל. גם הוא צודק...לכולנו נפתחו העיניים כשהתגייסנו לצבא, כשהתבגרנו והעולם האמיתי רק נפתח לפנינו...הכל נראה פתאום אחרת והאופציות הן אינסופיות...אצלי לפחות זה היה ככה ואני לא מכירה אף אחת מהחברות שלי ואף אחד מהידידם שלי שנשארו יחד גם אחרי הצבא. פתאום החבר שהיה לי מגיל 16 במשך שלוש שנים כבר לא נראה לי כמו כל מה שאני רוצה מהחיים האלה...זה קורה וזאת דרך החיים. מה שגל ניסה להגיד לך זה "ראי הוזהרת", לא מתוך רצון לבאס או משהו כזה...יש דברים שגם אם הם לא מובנים לנו וגם אם הם נראים בלתי הגיוניים, הם פשוט קורים. זה לא אומר שזה מה שיקרה גם לך. אף אחד פה לא חוזה עתידות, לא מכיר אותך ואת החיים שלך, ו- תמיד יש יוצאים מן הכלל ותמיד יש סיפורי אגדות שנגמרו ב"והם חיו באושר ובעושר עד עצם היום הזה...". אל תקחי ללב, לא זאת הייתה הכוונה. שיהיה לך רק טוב לנצח! ניקו

n i r k o

New member
היי זה לא פייר !

מה זה ? אני העלתי את הנושא הזה ! איזה באסה, אז מה אם אני עסוק כל היום ומגיע אל המחשב ב 2.00 בלילה ? לא פייר, דיון כ"כ ארוך ועינייני ולא ניתנה לי ההזדמנות להתבטא. בכל מקרה, כן מה שהתכוונתי זה מה שגל ניסח בצורה יפה ועדינה מאוד כדי לא לפגוע בילדה ואל תתייחסי למילה ילדה כמילת גנאי, זוהי תקופה יפה בחיים שבה הכל ורוד, תהני ממנה. את מזכירה לי את עצמי לפני צבא וגל את הבוס שלי בעבודה. זה כ"כ מצחיק כשאני חושב על זה עכשיו, איך הוא ניסה לשכנע אותי ואני הייתי קיר, נאיבי. הוא אפילו סיפר לי על זוגות, חברים שלו, על הבגידות שלהם, יש סיפור אחד חזק אני אספר אותו בסוף... בקיצור יצאתי פעם בחודש למקוצרות (ואם את לא יודעת - יוצאים בשישי בצהריים ובשבת בערב חוזרים לבסיס) וחשבתי שהכל יפה עד שקיבלתי כפות לפנים והתעוררתי ואז זה כבר כאב, מאוד. הכי מצחיק שזה קרה לכל, אבל לכל מי ששירת איתי, לכל החברים שלי (שם היו גם איזה שניים, ג'ובניקים, בצד המכפכף) ! גל, אני חולק עליך בדבר אחד, זה כן חוק ! (יש בודדים שעוברים עליו אבל זה חוק נ.). והנה אחד מסיפוריו של זה שהיה הבוס שלי : היה לו חבר טוב שהיתה לו חברה 4 שנים לפני צבא. הוא סיפר שבחיים לא ראה כזאת אהבה, גם הרבה שנים אחרי, משהו אולטימטיבי. קיצור הילדים היתגייסו, החבר התגייס לסיירת מטכ"ל, והילדה, איך לא, לחה"א (ואת עוד תשמעי על סיפורי חה"א). יום אחד מר חבר בא לבוס שלי (כשהם היו חיילים כן...) ואומר לו שיש לו תחושה שהחברה בוגדת בו (נטחנת ברבים בעיברית יפה נ.) הבחור מרגיע אותו ואומר לו שלא יכול להיות, הם כ"כ אוהבים וכל החרטה הזה. כך זה נמשך איזה תקופה, עד שהמטכ"ליסט לא יכול יותר, חותך מהבסיס, בא לחבר, מכריח אותו לחתוך גם והם נושאים אליה לבסיס... יש טעם להמשיך ? (ולילדה המתוקה שלנו - הם תופסים אותה על חם באמצע הזיון !) כמובן שהיא אוהבת אותו ואומרת לו שזה חד פעמי וכאלה. בהתחלה הוא סולח, עד שהוא מגלה שזה לא היה חד פעמי ונוטש. והנה מגיע החלק שאני אוהב : הבחורה מתחננת אליו שיחזור אליה ככה תקופה מסויימת. יום אחד הוא מתקשר אליה קובע איתה ובא אליה, מזיין לה את הצורה, בסוף הזיון הוא מוציא שטר של עשרה שקלים, זורק עליה, אומר לה "זה מה שאני חייב לך על הפעם..." ובעודה המומה הבחור מתחפף... תודה על הסבלנות !

באמת סיפור נוגע ללב.../images/Emo2.gif

או שלא.
תקשיב....... אין לי כל כך מילים לכתוב לך.
אז סיפרת לי סיפור על זוג שנפרד בצבא. הא, והם גם היו מאוהבים קודם. הא, הבנתי... זו יעני השלכה עלינו... הבנתי.
אני לא בטוחה באיזה הצהרות או תגובות אתם רוצים שאני אצא. ואני חייבת להודות שהמצב הזה כאן מציק לי. אין לי כוח לטחון את זה יותר... באמת, זה מעייף אותי. אני מאמינה באהבה שלנו יותר מהכל. ככה אני, אוקיי? וגם הוא. וזה שאתה בא ומספר לי סיפור על איזה זוג מאוהב אחר לא ממש עושה עליי רושם. יש לך מין צורך בלתי מוסבר לנער אותי למציאות. ובין אם אני ערה למציאות ובין אם אני חיה באשליה... זה לא עניינך, אתה מבין?... ואני לא אומרת את זה בקטע רע, כמו שאתה לא אמרת לי את זה בקטע רע. ואני מבינה. אני פשוט מנסה להבין מה גורם לכם לבוא ולהתחיל לשפוך בפניי את נסיונכם העשיר. לא, באמת... מה? לעשות לי רע? באיזה הצהרה אתם רוצים שאני אצא? שאני חושבת שנפרד? אתם מעדיפים שהייתי כותבת ככה ב"הודעת הכרות" הזאת?- "אני טל, בת 19. יש לי חבר שאני אוהבת אותו המון, אבל אני מתגייסת עוד מעט, ככה שלא נשאר לנו הרבה זמן, כי דיי בטוח שנפרד בצבא."
כאילו, מה? זה היה עושה לכם יותר טוב?
אני באמת לא מבינה. אז, חבר..
אני לא צריכה שתבוא ותספר לי סיפורים. גם לי יש סיפורים משלי. ויש לי עוד הרבה דברים לומר לך. אבל אני, לעומתך, לא מתחילה להטיח דברים באנשים שאני לא מכירה אותם או את החיים שלהם בגרוש.
. רמז. תודה על הדאגה.
נ.ב. מטערת אם נראה שיצאתי קצת תוקפנית. קראתי את כל מה שכתבתם, אוקיי? זה לא שאני מסרבת להפתח למציאות, אלא שאני מסרבת לחשוב עכשיו, בתקופה "הורודה הזאת" (ורודה עאלק
), על אם נפרד או לא, כי זה מעציב אותי. ואני לא מבינה, עדיין, למה אתם באים ומנסים לומר לי את כל חכמת החיים העגומה שלכם. אני לא חיה באשליה. אני מאוהבת. אותו דבר? אולי... אבל זה מה שמחזיק אותי.

basket case

New member
אני אמשיך..

אני רעות, בת 19 מהקריות. בימים אלו עושה שירות לאומי (בעיקר עם קשישים), ובזמני החופשי גם מתנדבת ב"הפוך על הפוך". בקיצור, בחורה טובה
..

tokit

New member
אפשר לשאול למה שירות לאומי ולא צבא?

את לא חייבת לענות, פשוט מעניין אותי..

למעלה