היי חבר'ה..

basket case

New member
היי חבר'ה..

חשבתי, שחוץ מענייני סקס - אנחנו לא ממש מכירים אחד את השני\ה.. ז"א, חוץ מהאנשים שמדברים בפרטי/נפגשו במפגש פורום.. ות'כל, יש הרבה אנשים שאני רואה אותם פה וכמעט לא יודעת עליהם כלום. אז אולי כל אחד יספר על עצמו קצת.. גיל, מאיפה, מה עושה בחיים..?

אני אתחיל!!!

שמי פיקולו, בן 25 וחצי, גר בחיפה ואני פקיד קבלה בחברה להשכרת רכב. הממ...מתחיל פסיכומטרי בפברואר ו...זהו?

אחלה ../images/Emo13.gif

אני טל, בת 19... מאחד הפרברים של מודיעין. בעקרון אני לפני צבא (דחיתי את השירות, ואני מתגייסת בפברואר לחיל המודיעין, וממש לא מתלהבת מזה
). אני יחד עם החבר שלי כבר שנתיים, והוא החבר הכי טוב שלי, והדבר הכי טוב שקרה לי בחיים.
עד לא מזמן עבדתי במלצרות, אבל החלטתי לפרוש כי כרגע יש לי מספיק כסף ואני רוצה לנצל את המעט חודשים שנשארו לי כדי להיות עם החבר שלי (גם השירות שלו נדחה), כי אני מבועתת מהמחשבה על הצבא וכל הזמן שאני לא אראה איתו. בדר"כ אני במצב של הדחקה, אבל כשמנענעים אותי ממנו אני דיי בבאסה. חוץ מזה, אני מתעניינת מאד בכל מקרה שקשור לתחומי האמנות- ציור, פיסול, מוסיקה, תאטרון... ובימים אלה אני לוקחת קורסים בתולדות האמנות (בנוסף לבגרות שעשיתי), ומציירת המון. אני מנגנת על גיטרה כבר שמונה שנים, ושומעת מטאל.. ומנגנת פה ושם.. לא באופן מקצועי. הרכבים וכאלה. היה לי נסיון קצר בתור שחקנית ("נוער הבימה" למשל), אבל פרשתי בשיא (כן, בטח
) כי לא היה לי כוח. לשמחתי פרשתי בתפקיד ראשי ומאתגר בהצגת סיום של המגמת תאטרון בתיכון, והיה אחלה.....
חוץ מזה אין הרבה מה לספר... כלומר, יש.. אבל זה נראה לי מספיק כרגע.

אחלה ../images/Emo13.gif

אני טל, בת 19... מאחד הפרברים של מודיעין. בעקרון אני לפני צבא (דחיתי את השירות, ואני מתגייסת בפברואר לחיל המודיעין, וממש לא מתלהבת מזה
). אני יחד עם החבר שלי כבר שנתיים, והוא החבר הכי טוב שלי, והדבר הכי טוב שקרה לי בחיים.
עד לא מזמן עבדתי במלצרות, אבל החלטתי לפרוש כי כרגע יש לי מספיק כסף ואני רוצה לנצל את המעט חודשים שנשארו לי כדי להיות עם החבר שלי (גם השירות שלו נדחה), כי אני מבועתת מהמחשבה על הצבא וכל הזמן שאני לא אראה איתו. בדר"כ אני במצב של הדחקה, אבל כשמנענעים אותי ממנו אני דיי בבאסה. חוץ מזה, אני מתעניינת מאד בכל מקרה שקשור לתחומי האמנות- ציור, פיסול, מוסיקה, תאטרון... ובימים אלה אני לוקחת קורסים בתולדות האמנות (בנוסף לבגרות שעשיתי), ומציירת המון. אני מנגנת על גיטרה כבר שמונה שנים, ושומעת מטאל.. ומנגנת פה ושם.. לא באופן מקצועי. הרכבים וכאלה. היה לי נסיון קצר בתור שחקנית ("נוער הבימה" למשל), אבל פרשתי בשיא (כן, בטח
) כי לא היה לי כוח. לשמחתי פרשתי בתפקיד ראשי ומאתגר בהצגת סיום של המגמת תאטרון בתיכון, והיה אחלה.....
חוץ מזה אין הרבה מה לספר... כלומר, יש.. אבל זה נראה לי מספיק כרגע.

אני אמנם לא ניר, אבל מבין בדיוק למה

הוא מתכוון ולכן אענה במקומו (למה יש חברים???). הרבה פעמים קורה שזוגות, בהם אחד מהצדדים מתגייס (או שניהם) נפרדים לאחר הגיוס. יש לזה כמה סיבות, אבל אני מניח ששהעיקרית מבינהן היא שהעיניים נפתחות. אם לפני כן היה לך חוג מכרים מסויים, שהרי עכשיו את נחשפת לכל מיני סוגים של אנשים מכל קצות הארץ. הרבה פעמים קורה שאת פשוט מתחילה לגלות עניין במישהו חדש שאת מגלה שהוא מרתק אותך יותר מהחבר שלך. זה כמובן יכול לקרות בכל גיל או בכל מקום אחר, אבל יש את הנטייה הזאת יותר בצבא. מרגישים קצת לא בנוח בבסיס החדש, רחוק מאמא, מהבית ומהחבר (במיוחד אם זה בסיס סגור). קצת מבואסים...פתאום מגיע איזה חייל חתיך וחמוד ואת מוצאת את עצמך שופכת בפניו הכל (גם על הקשיים שלך עם החבר). נשארים שבת ביחד, רואים סרט במועדון, נשארים עד מאוחר בלילה ערים ומדברים על הכל... אני לא אומר שזה חוק, אבל דברים כאלו קורים. והמון! תשאלי את מי שאת רוצה שעבר צבא. חיילים וחיילות והורמונים = חגיגות! ויש פתגם שמחדד את הבעיה: "רחוק מהעין רחוק מהלב". השיחות היומיות עם החבר לא שוות לזמן הרב שאת נמצאת בבסיס עם אותם אנשים. כל יום, שעות על גבי שעות... בכל אופן, אני מקווה שזה לא יקרה לך, אבל רק שתדעי... אם זה בנוגע לחבר, אז יש בנים שמתגייסים לקרבי, נניח, חוזרים פעם בשבועיים שלושה וגם אז נותנים נשיקה, לק בציצי, מכניסים וגומרים ואת נשארת עם תאוותך בידייך, אחרי שפינטזת עליו 21 יום. יש הרבה בנות שלא מוכנות לזה, הריחוק מתגבר והסוף הוא בלתי נמנע. מוצאים משהו הרבה יותר זמין ונוח. ואני, בתור טבח צבאי לשעבר, יודע על מה אני מדבר.

תודה על התשובה המפורטת...../images/Emo123.gif

אני לא רוצה להתנשא או משהו... אבל לדעתי הסיכויים שנפרד הם אפסיים. אני מסוגלת להבין את מה שכתבת, אבל זה נכתב מנקודת המבט שלך.. ואתה לא מכיר את היחסים שלנו, שהם "קצת" יותר מזה. אני בטוחה שהוא לא יעזוב אותי (הוא יהיה מוקף בבנים, וגם אם הוא היה מוקף בבנות, הייתי סומכת עליו). היתה תקופה שהוא חשש שאני אעזוב אותו, מאותן סיבות שציינת. אבל אני מכירה את עצמי (לעומתך), ואני יודעת שאני בחיים לא יוכל לעזוב אותו, כי אני בחיים לא אמצא מישהו שמגיע לקרסוליים של האוצר הזה... שהוא באמת הדבר הכי טוב שקרה לי. כשאני חושבת על הצבא, ואני חושבת עליו הרבה לצערי, מטרידות אותי כמה בעיות. ואף אחת מהן היא שנפרד... ומה שכתבת בסוף, על הקטע המיני- נגיד ויקרה דבר כזה (למרות שאני בספק... בכל זאת, שבועיים בלי כלום...), אני בחיים לא יעזוב אותו בגלל זה, עד כמה שזה יבאס אותי. הרי אם אני אהיה עם מישהו אחר.. אני אפילו לא מסוגלת לדמיין את זה. אני בטח אחשב עליו כל הזמן. אני עלולה לבכות כמו שאני מכירה את עצמי. בקיצור, גל- תודה על האופטימיות הרומנטית שנשפכת מדברך, ושאתה "מנער" אותי למציאות. אבל, זו המציאות שלך. ואני לא צריכה אנשים שיבואו ויגידו לי את הדברים האלה. אנשים שלא מכירים את היחסים שלנו. והרי יש כל כך הרבה סוגים של זוגות. אני, אישית.. מכירה הרבה זוגות ששרדו את הצבא וחיים יופי היום. וסליחה- אבל אני באמת מחזיקה ממני וממנו...
שיהיה לך המון בהצלחה

זה בסה"כ נכתב מנקודת מבט

מפוכחת, ריאלית, מנוסה וקצת יותר בוגרת משלך. תני לי להכניס פה כמה ציטוטים ממך: ואתה לא מכיר את היחסים שלנו, שהם "קצת" יותר מזה... בחיים לא אמצא מישהו שמגיע לקרסוליים של האוצר הזה... הדבר הכי טוב שקרה לי... אני בחיים לא יעזוב אותו בגלל זה... אם אני אהיה עם מישהו אחר.. אני אפילו לא מסוגלת לדמיין את זה... אני באמת מחזיקה ממני וממנו... טוב, אולי הייתי צריך פשוט להעתיק את כל הקטע לפה... מה שאני רוצה להגיד, Princess, הוא שהכתיבה שלך מראה על השקפה קצת ילדותית, שוגה באשליות, בועתית ומנותקת. באהבה רבה ובכבוד גדול עוד יותר, ממני ומעוד מליוני זוגות גרושים שפעם כתבו כמוך.

שאלת? קיבלת תגובה אמיתית ורצינית

אין טעם לענות בציניות (למרות שאני חולה על ציניות). אל תתעלמי מנסיונם של אחרים, כי אומרים: אין חכם כבעל נסיון.סדגש| ולכן, קבלי את הדברים האלו כעוד היבט למה שיכול לקרות לקשר שלכם. זו אינה תורה מסיני, שהרי יש זוגות שהכירו בגיל 15 ונשארו לנצח, אך זו בטח ובטח לא פנטזיה שאינה קשורה למציאות. אוף, אולי מישהו פה יעזור לי לשכנע אותה שדברים כאלו קורים ועלולים לקרות גם לה????? ושוב - אני מדגיש - אני מאחל שלך זה לא יקרה!!!

אתה יודע מה?

לך תעשה ביד או משהו.... "אוף, אולי מישהו פה יעזור לי לשכנע אותה שדברים כאלו קורים ועלולים לקרות גם לה?????" מה נסגר איתך?! אז כנראה שהברירה שנשארה לי פה זה או לפרוש, או לא להיות עצמי, או פשוט לדבר על זין, כוס והאינטרקציות השונות בינהן בכל אחת מההודעות שלי. נמאס לי מהפורום הזה ונמאס לי מאנשים שמנסים לגרום לי לחשוב שאני ילדה קטנה ומאוהבת, ובעצם לא יודעים כלום על החיים שלי. אני לא סתומה. אבל עברתי דווקא הרבה בחיים הקצרים שלי, כדי לא להיות תמימה. ואיכשהו, בא אליי, בשיא השפל שלי, איזה נסיך אחד והציל אותי מהתקופה הכי שחורה בחיים שלי. אז כן, האהבה זה כל מה שנשאר לי בעולם המסריח הזה. למה אתם מנסים לדכא גם את זה....

מי מנסה לדכא???

לטמון את הראש בחול זאת השיטה הכי גרועה שיש. לפקוח את העיניים ולדעת שיש גם דברים אחרים זאת הדרך הנכונה. להכיר בעובדות ולעשות הכל בשביל שלך ולו זה לא יקרה - עוד יותר מוצלח. עדיין לא שמת לב שיש פה קצת יותר מזין וכוס והאינטראקציות השונות בינהם?? טוב, בואי נחתוך פה ונשים את הנושא הזה בצד. (רק לסיום, קחי את זה==>[ אמרתי לך!!! ] , תגזרי ותדביקי איפשהו בצד. ביום מן הימים הוא יהיה רלוונטי ואקטואלי!) מילה של גל!

נמאס לי להצדיק את עצמי כל הזמן

נסכם את זה ככה, אוקיי גל?- אתה לא יודע בשיט על החיים שלי, ולא ממש ביקשתי ממך להתערב. מה שיהיה ומה שלא יהיה... זה לא עניינך, ואל תחזיק מ"האמרתי לך!" המפוכח מהאשליות שלך יותר מדי. שיהיה לך בהצלחה, שתמצא אהבה... שיהיה לך רק טוב.

גל, היא מתחילה להתפכח ולפקפק../images/Emo8.gif

ראה מה עשית לה, ואתה צודק כמובן הצבא בעיה גדולה לזוגיות.

רותוש

New member
לא הייתה סיבה לדכא את הילדה!

זה כמו להגיד לילד שמספר כמה כייף לו בגן חובה..."חכה חכה מה יהיה לך בבצפר!".. למה עשיתם את זה? כואב לכם שהיא נהנית? ואם יהיה לה כייף בבצפר? נסיכה, יש אהבות נדירות שמצליחות להיות דינמיות. ולמרות שאת עוד כל כך תשתני בצבא וגם הוא, שניכם תרצו דברים שונים ותחוו חוויות שישנו לכם השקפות עולם ודרך חיים ואני רק מאחלת לך שאתם חולקים אהבה כזאת, חולקים קשר שהבסיס שלו זה קבלת שינויים. אני מקווה שתהיה עם עיניים קצת יותר פתוחות כי מה שגל אמר נכון במובן שכמעט כולם נפרדים גם המהללים בהערצה ובעניים עצומות ובמיוחד אלה שלא רואים מצב בעתיד שהאהבה שלהם תשתנה. את הולכת להיות אדם שונה וגם הוא. ברור שהכל ישתנה, אני רק מקווה שהכל גם יחזיק. תעשי חיים

נסיכה. שמעי. אני מאמינה לך.

את צריכה לקרוא את התגובות של גל באופן פחות אישי. הוא מסתכל על המציאות. הוא לא מכיר אותך. לכן אין לך מה להיעלב ממנו. (או ממני אם שפכתי לך עוד קצת מלח) בסה"כ אלפי זוגות שחשבו שאף פעם לא יקרה להם כלום. והאהבה שלהם תנצח את הכל, ושאליהם לעולם לא תזדחל השגרה האפרורית שתהרוס כל חלקה טובה, גילו יום אחד שלחיים יש דרכים מוזרות. זה מובן לגמרי למה את היום נחושה כל-כך ודבקה כל-כך. וזה נפלא בעיני. זאת הדרך הכי נפלאה
להאמין שזה איתך זה לנצח.

למעלה