היי חברה!

flizer123

New member
היי חברה!

היי יש לי בעיה קטנה אם חברה שלי נופר. כאילו אנחנו חברים והכול, אבל אני מרגיד שהיא נורא מתביישת. דוגמא: אין לי אומץ להזמין אותה לסרט אם אתם יכולים לעזור לי בקטע הזה אני ישמח! תודה!

PEACE FOR ALL

New member
אני אשמח לעזור לך....

אבל אני לא כל כך מבינה את הבעיה. אז אולי תוכל בבקשה להסביר לי יותר במפורט.. מצטערת... יש לי בעיות קליטה חמורות. חח...

אז רגע...

למי יש בעיה , לך שאין לך אומץ להזמין לצאת או לה? מה השאלה בכלל??? תסביר שוב אהה וגם לי יש בעיית קליטה מעצבנת...

Maybe Its Me

New member
שלום

טוב אולי... אולי הוא מתבייש להזמין אותה לסרט.. והוא טוען שגם היא מתביישת ליזום? תסבירו את הבעיה!! :-O

flizer123

New member
הינה

אני והיא חברים והכול אבל שיא שיא הביישנית היא בכלל לא מדברת איתי אפילו לא אומרת שלום אני לא מסוגל לטלפן אליה.... אני מרגיש שלא נוח לה בכל הקטע הזה... מה אני צריך לעשות???

Maybe Its Me

New member
../images/Emo12.gifתגיד באיזה כיתה אתה?

לפי הפרופיל,אתה בן 11...נכון? בגיל הזה במת מתביישים מכל דבר :\ אבל אם אתה לא מסוגל עכשיו..אתה גם לא תהיה מסוגל בעתיד.. מה לעשות?..... אולי אתה פשוט צריך לעשות את הצעד הראשון...ולפחות להתקשר אליה.. אהבה מתאפיינת בשיחות,בקשרים..מבין?? אי אפשר להיות חברים ולהתבייש..ככה זה לא יעבוד ואולי אם אתה תתחיל בכל העניין הזה...להתקשר אליה..לדבר איתה יותר.. אז אולי גם היא לא תתבייש.....
תנסה את זה אח שלי! בהצלחה :) ויום אהבה שמייח!

יפתח14

New member
מה??!!

naybe its me כתבה: "אבל אם אתה לא מסוגל עכשיו..אתה גם לא תהיה מסוגל בעתיד.." ממש לא מסכים! הוא קטן- הוא עוד יעזור אומץ. אגב- אם ככה הקשר שלכם אז תפרד ממנה! מה הטעם בשתהיה לך חברה בלי שתהיה לך חברה? אתה חבר שלה רק בשביל הסטטוס של "חברה" אם זה טיב הקשר בניכם אז מה אתה צריך את זה? או שלחילופין שים זי* על הביישנות ותזמין אותה לאנשהו...הרי בכל זאת אתם חברים.

Maybe Its Me

New member
אז ככה

-.- טוב אני לא התכוונתי אליו בדיוק.. אבל באמת..ביישנות זה יותר מדי חרא של תכונה.. אני מכירה אנשים(גדולים!)שעדיין לא יכולים ולא מסוגלים! אתה מבין..אצל כל אחד זה אחרת.. ועדיף להעיז..מאשר אח"כ להצטער על זה שהוא לא עשה כלום בקשר לזה! (אה,וכל אחד והדיעות שלו,לא?
)

או שתנסה להוציא אותה מהביישנות או..

לא תוכל לעשות כלום... ביישנות זה הדבר הכי גרוע בחברות...(מניסיון שלי...) למרות שאני שנה מעלייך... (לפי הפרופיל...) יש לי קצת ניסיון בזה... (רק גרוע...) אז... אם לא תצאו שנייכם מהביישנות... אין מצב...

PEACE FOR ALL

New member
הדבר היחיד שאתה יכול לעשות

זה ליזום! לקחת את הקשר בידיים. אין לך מה להתבייש... היא חברה שלך. היא לא מישי זרה.. אתה אוהב אותה ואתה צריך לנסות לגרום לקשר שלכם לעבוד. אז תתגבר על ביישנות שלך ותתחיל לעבוד על הקשר שלכם. כי אחרת, אני לא חושבת שהוא יחזיק מעמד הרבה זמן... שיהיה המון בהצלחה!

למעלה