היי חבר'ה !

ארזS

New member
היי חבר'ה !

מזמן לא השתתפתי באופן פעיל ולא העליתי תמונות חדשות לפורום הנפלא הזה. מה לעשות, אבל לא תמיד יש לי את הזמן וגם לא תמיד יש חומר ראוי חדש. אז תסלחו לי... אבל תדעו שבין כל מיני דברים שאני עושה אני גם קופץ לכאן מידי פעם, גם אם אני לא כותב... דרך אגב, יש מישהו שזוכר את התמונות שכבר העליתי בעבר ? (בין השאר תמונות שצילמתי בטיסה מעל קו החוף בתל-אביב לפני כמה חודשים). וכעת לחדשות: בסוף השבוע האחרון הייתי עם משפחתי בירושלים במלון "קראון פלאז'ה". לא. אין כאן פרסומת למלון. אבל... כל מי שמכיר את המלון וסביבתו (וגם יודע שאני בלי מצלמה לא מסתובב) צריך לדעת שיש למה לצפות כאן בזמן הקרוב אחרי שאסיים לארגן את החומר על המחשב. אז עד כאן ה"פרומו" ובקרוב התמונות. ותאמינו לי שיש לכם למה לצפות.

ארזS

New member
זה כבר מתחיל...עוד רגע בבקשה...

הגענו למלון ביום חמישי בצהריים. ישר נדלקתי על הנוף המדהים ולמרות מחאותיה של אשתי ("רגע...תעזור להתארגן"...) התחלתי להרביץ קליקים. ולא סתם קליקים. קליקים כפולים. למה כפולים? כי אני מצלם (ליתר בטחון, אחרי שנכוויתי קצת בעבר...) בשתי מצלמות (אבל שתיהן "פושטיות". הכי זולות שיש...כי "זה מה שיש"). אז אתם תבדילו בוודאי בגוונים של התמונות בין המצלמות. אבי אני מקווה שבסך הכל תהנו. דרך אגב, גם אשתי נרגעה אחרי שראתה את התמונות...
אז יאללה. הנה "הסחורה" מגיעה מיד.

ארזS

New member
אווופסססס....תיקון טעות קטנה...

מרוב התרגשות שיש לי כשאני רואה את התמונות טעיתי מקודם בכתיבה. התכוונתי לכתוב "אבל אני מקווה שבסך הכל תהנו". בטעות כתבתי "אבי אני מקווה..." . סליחה על הטעות, ומיד התמונות.

ארזS

New member
==01==

והנה התמונה הראשונה שצילמתי ממרפסת החדר שלנו בקומה ה-16 של המלון מיד כשהגענו ביום חמישי בצהריים.

ארזS

New member
==03==

שתי התמונות הקודמות צולמו בניקון COOLPIX 775 . זאת צולמה פחות או יותר באותה ה"פוזה" , אבל ב- HP PHOTOSMART 850 . אני לא אכתוב ליד כל תמונה באיזו מצלמה היא צולמה, אתם כבר בוודאי מרגישים בהבדלים.

ארזS

New member
==05==

תגידו אתם אם זאת לא "ירושלים של זהב" . צולם אחה"צ כשהשמש...אוי השמש...איזה גוונים שהיא עושה על העיר הזאת !!! וסליחה על ההתלהבות. אולי אני נשמע כמו ילד קטן, אבל אני איש בן 44 שאוהב להתלהב מדברים יפים

ארזS

New member
==09==

משאיר לכם את המילים שתרצו או שלא תרצו לכתוב על התמונה הזאת...

ארזS

New member
==10==

ה"מריחות" שאתם רואים למטה בכיכר אלה מכוניות שחלפו בזמן החשיפה של המצלמה.

ארזS

New member
==11==

את התמונה הזאת (שלא כל כך הצליחה לי) לא ידעתי אם להעלות או לא. אז אם אתם רואים אותה סימן שהחלטתי בסוף כן להעלות אותה... הערת ביניים למי שרואה את התמונות ממש בזמן שאני מעלה אותן (האחרים שרואים כבר את ההמשך יכולים לדלג...) : אני חייב לצאת עכשיו, אז אמשיך קצת יותר מאוחר עם תמונות נוספות שצילמתי ביום שישי.

ארזS

New member
==12==

יום חדש הגיע. יום השישי. והנה תמונה שצילמתי מהקומה ה-19 , מהחדר שההורים שלי היו בו (זה היה סופ"ש משפחתי עם ההורים והאחים והאחיות וכל הכנופייה... )
והחדר הזה פונה לכיוון השני כפי שאתם מבחינים בוודאי.

ארזS

New member
==13==

ושוב מהחדר שלי. מה לעשות אבל דווקא מכאן יש יותר מה לצלם. בעצם מהחדר של ההורים יש יותר נוף יפה, אבל מהחדר שאני הייתי יש יותר גורדי שחקים ומגדלים...

ארזS

New member
==15==

נו, מה אתם אומרים ? ראיתם מקודם את תמונה 13 שצולמה באותה המצלמה רק שעתיים לפני זאת ? מה אמרתי מקודם ? (בנוגע לגוונים שהשמש נותנת בשעת בין הערביים). ולא סתם שעת בין ערביים, כי אם שעת בין ערביים ממש לפני כניסת השבת בעיר הקודש של כל הדתות !!!

למעלה