היי חבר'ה !

ארזS

New member
==18==

בדיוק כשעמדתי לסיים לצלם כי לפי השעון כניסת השבת התקרבה (ואני שומר שבת) נשמעה הצפירה המבשרת בירושלים על כניסת השבת. אז "תיקתוק" אחרון ליום השישי , לפני "קבלת שבת" . כשאני מביט בתמונה הזאת אני ממש מרגיש...קשה לי להסביר. אולי מישהו יוכל להכניס לי לפה (או למקלדת) את המילים שרציתי לכתוב (מה אני מרגיש) ?

ארזS

New member
==19== - תמונה אחרונה.

יום ראשון בבוקר. אנחנו עוזבים את המלון בדרך הביתה, ותוך כדי הנסיעה נזכרתי ששכחתי לצלם את המגדל הזה... והמגדל הזה הוא כמובן המלון שהייתי בו (קראון פלאז'ה) ואפשר אפילו לראות כאן את החדר שהייתי בו... אז זהו זה להפעם. מקווה שהתמונות (או לפחות חלקן) ימצאו חן בעיניכם. דרך אגב, התמונה לא עקומה. שימו לב לגדר שבתחתית התמונה. זה כנראה משהו בזוית שצילמתי אולי...

פשששששששששש............

יפה !!! נ.ב. לא הכרתי פורום זה עד עכשיו והגעתי אליו דרך הקישור בפורום צילום. נעים להכיר גם פורום זה.

ארזS

New member
על הכיפק. אבל איפה כולם היום ?

אתה מוכר לי מאיזה פורום אחר
אבל איפה כל החברים האחרים היום ?

ארזS

New member
נעים לשמוע.

אבל איפה כל החבר'ה , והמנהלים... האם כולם בחופש? אני לא שואל בגלל מיעוט התגובות. לא אכפת לי שלא מגיבים כי אני נהנה להסתכל בעצמי על התמונות. אני שואל כי הפורום בכלל נראה רדום משהו...

neron13

New member
תודה

תמונות נפלאות (למרות שאני לא מת על ירושלים), זוויות צילום נפלאות בחרת לך. דא"ג, באיזו מצלמה אתה משתמש? (יש לה zoom עצום אם אני מעריך נכון)

ארזS

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo92.gif + הסברים.

אני מצלם בשתי מצלמות דיגיטליות ששתיהן לא מהסוגים המשובחים... המצלמה הישנה יותר היא NIKON COOLPIX 775 והמצלמה החדשה יותר היא HP PHOTOSMART 850 . חלק מהתמונות צולמו באחת וחלק בשניה. אני חושב שניתן להבחין בכמה הבדלים בתמונות בין שתי המצלמות. התמונות עם הזום הארוך צולמו ב-HP שיש לה זום אופטי X8 . לפי הגוונים בתמונות עם הזום תוכל להבדיל עכשיו איזה תמונה צולמה באיזו מצלמה. ועוד משהו: הזום מצויין אבל יש למצלמה הזאת מגרעות אחרות...

neron13

New member
באמת...

תהיתי לעצמי למה הגוונים שונים בין כמה תמונות. ה NIKON טובה, אבל יחסית למה שיוצא היום לשוק, היא קצת ישנה. ועל המגרעות של ה HP שמעתי מלא מעט אנשים. בכל מקרה, התוצאות נפ-ל-אות, גם מצילומים קודמים שלך.

tamax

New member
../images/Emo26.gif תמונות ממש יפות

ממש אהבתי את תמונה 9. יצא ממש יפה
השתמשת בחצובה? (בעיקר בתמונות בלילה... איך לא זזת?)

ארזS

New member
היי... תודה !

לא השתמשתי בחצובה, כי אין לי... השענתי את המצלמה על המעקה של המרפסת והשתדלתי (וגם התפללתי...) שהמצלמה לא תזוז. כנראה שהצלחתי...
תודה!

למעלה