היי חברה'!

Aussie Girl

New member
היי חברה'! ../images/Emo6.gif

לא יצא לי לבקר בפורום השבוע... אתם בטח יודעים איך זה העומס המעצבן הזה... חשבתי אולי נעשה דיון מוזיקלי... אז מה בעצם אתם אוהבים לשמוע?

הממ... אני למשל

אוהבת לשמוע רוק בעיקר. למרות שבזמן האחרון אני שומעת *רק* מטאליקה. טוב נו, אולי קצת ערקתי בימים האחרונים לישראלי, אבל זה בעיקרון. אני חולת רדיוהד, אוהבת פלוס את הסמאשינג פאמפקינס, קולדפליי, פרל ג'אם, ארוסמית', מוניקה סקס, היהודים, לד זפלין, יוני בלוך, ברי סחרוף ואולי עוד כמה ששכחתי. הערה - שום מטאל לא נכנס אליי הבייתה חוץ ממטאליקה. פשוט לא. והממ... זהו. שרשור נחמד
מקווה שועד ישתפו פעולה

BaBy BoY14

New member
אצלי זה השתנה..

עד לפני שבועיים בערך..הייתי מכור לדיכאון.. יצאתי מזה.. אני שומע ביונסה לינקין וכאלו..מוזיקה שחורה.. קצב טוב..

PEACE FOR ALL

New member
../images/Emo9.gif

ביטלס, אואזיס, אר אי אם, משינה(!!!), ברי סחרוף, היהודים,ירמי קפלן, החברים של נטאשה, מאיר בנאי, כוורת, אביב גפן, איפה הילד, שייגעצ, ועוד רבים וטובים. פשוט לא עולים לי שמות עכשיו. :)

sh53

New member
אני חזרתי דווקא לשירי נוסטלגיה

חזרתי לשמוע את סנדרה ואפילו לסמנתה פוקס. פתאום בא לי לשמוע מה ששמעתי פעם ולהזכר בזה
בד"כ אני אוהבת הכל: עברי ולועזי, שירים שקטים ורומנטיים וגם שירים רועשים, העיקר לא מוסיקה קלאסית.

Aussie Girl

New member
...

אני שרופה על סלין דיון (*המלכה*) וככה אני אוהבת בלדות רוק ורוק קל. סקופפיונס, אירוסמית', א-חה... ועוד שירים פה ושם בלי קשר לזמר. גם פופ בסגנון הישן יכול להיות נחמד. אני גם לפעמים בקטע של שירים ישראליים (לא מזרחי!!!!!!) זה בעיקרון הכל.

ThE BluEyeS

New member
מממממ... מעניין ../images/Emo6.gif

אמממ... בתכלס.. אני שומעת הכל הכל הכל
אני אוהבת לאלללה מוזיקה ישראלית, פופ, ניו-מטאל, רוק, ראפ, מוזיקה שחורה.. הכל... פעם שמעתי רק רוק - החבר'ה שלי חשבו שנהייתי פריקית - סתומים..
בכל מקרה... מוזיקה ישראלית לא הרבה שומעים.. וזה באמת חבל לי.. אבל.. לא נורא

ThE BluEyeS

New member
אוי אוי אוי שכחתי משהו ! חשוב !!

אני לאאאאא שומעת מזרחית !! זה הדבר היחידי שאני לא אוהבת [וחבר שלי מטורף על כאלה]. כשאני אצלו - אז שומעים.. חחח... אבל אישית - אני ממש לא אוהבת את זה !! חח
למרות שיש ויש.. יש שירים יפים.. ויש.. ממש לא !!

enjoi butterfly

New member
המממ

פאנק מטאל...או כמו שקוראים לזה היום..ניו מטאל... וסקיט פאנק...והארד קור... זהו בעיקרון.. שבוע טוב לכולם..

loving angel

New member
ואני......./images/Emo9.gif

שומעת לרוב רוק:...מטאל...קלאסי!...אלטרנטיבי.. ואני חולה על היהודים, משינה, ירמי קפלן, אביב גפן, עברי לידר... ואני אוהבת גם ראפ..

ashkeloni

New member
מוכן לשמוע הכל

אבל אני מעדיף ניו-מטאל שומע בעיקר לינקין-פארק, אוונאסנס, ואיפל 65 (להקה איטלקית שאולי חלק מכם זוכרים בגלל השיר שלה "BLUE"- זה עם החייזרים הכחולים האלה)

HaMsTeR

New member
כמעט הכל../images/Emo13.gif../images/Emo118.gif

אבל טראנסים ומוזיקה מזרחית לא. ואני בעיקר אוהבת רוק ישראלי (מוניקה סקס וכאלה
) וגם את הדורבנים.

halar

New member
אני חולה על מזרחית ודיכאון.....

אני אוהבת בעיקר את ליאת בנאי יוסי עדן אסאלה ניבין ועוד הרבה.... אבל לפני שנה שנאתי דיכאון ומזרחית עד שיום אחד חברה שלי השמיעה לי והיום אני מכורה לשירים האלו.

למעלה