היי חברה.

שיר3

New member
היי חברה. ../images/Emo6.gif

בוקר טוב לכולם ! מישהו ראה במקרה אתמול ערוץ 33 היה פסטיבל זמר משנת 1974 והראו שיר אחד גם את שלמה.

מאיושית

New member
היי שיר../images/Emo24.gif

אמתול לא ראיתי, אבל אני זוכרת לילות בשלהי החופש הגדול , שהייתי מקבלת טלפון ב2 בלילה מאלמונית צווחת (אהההההמ*שני*אההההההמ) שטוענת שיש מדהים מסוים בשם שלמה משהו (נשמע מוכר?
) שמופיע בערוץ 33 .... אחחחחח, הימים הטובים.....

אולי שיעשו "ערוץ שלמה"...?

גם ככה רב הזמן מ 12 בלילה זה שלמה ארצי,דודו טופז..וכו´ וכו´..אבל בעיקר "בשל תפוח" שנכתב לפני שנולדתי בכלל.......

פסטיבל הזמר 1974 שלמה ארצי

השיר הוא ברוך ג´מילי שלמה הופיע עם להקת גב´ תפוח וזכה במקום הראשון. המפתיע הוא שדווקא השיר ברוך ג´מילי איננו מפורסם כמו שירים אחרים שהשתתפו בפסטיבל אותה שנה, כמו שיר "היונה" ששרה נתנאלה. והשיר "נח" ששר מתי כספי בליווי "שוקולד מנטה מסטיק". תגידו לי אתם מה אתם חושבים האם באמת לצד שירים כמו אלו הגיע לבחור לזכות? או רק בגלל שהיה כוכב עולה חביב וצעיר? יום טוב לכם.

אולי בגלל שפעם וגם היום

נותנים לצעירים עדיפות....אבל היום הרבה יותר קשה....לזמר צעיר להכנס לתודעה של המוסיקה הישראלית שידוע לנו ששלמה בעצם מנסה לקדמה כמה שיותר...אני בעצם חושב שאולי שלמה היה זמר מתחיל ופשוט היה לו הרבה מזל כי אז בניגוד להיום לא העזו לקום ולהגיד .."אה אולי אני אהיה זמר..." היום כל אחד שמעשן סיגרייה והולך עם כובע הפוך נהיה זמר...חבל שזה ככה...מאוד עצוב.....

למעלה