היי חברה`, B-) חזרתי

Tal_Ya_Tal

New member
היי חברה`, B-) חזרתי

היי חברה`,B-) אם חשתם בחסרוני, אל נא תאשימו אותי, אלא את אמחשב שלי 8-( סתתתתתתתתתתתאאאאאאםםם. הרי אנחנו יודעים שכל דבר שקורה לנו הוא השתקפות שלנו אז כנראה שהייתי זקוקה גם כן למעט מנוחה 8-( ANYWAY התגעגתי אליכם חברה` אז אל תחשבו שסתם לא רציתי לענות או משהו. מיד אני מתישבת על המדוכה. ומבטיחה לכל אחד תגובה. או קיי?! ;-) L&L TALYA

אלדר

New member
הייי טליה ברוכה הבאה.....

ססססתתתתתתאאאאאםם הרי זה הפורום שלך תיקון קטן כותבים המחשב שלי (ולא אמחשב שלי) סתם דבר לא נחוץ אבל עשיתי את זה בקשר לבקשה שלך ממשהוא בפורום בקשר לשגיאות כתיב אז תיקנתי אותך מקווה שלא נפגעת מזה אז בכל מקרה טוב שחזרת לפורום גם אני התגעגתי אליך בזמן חסרונך (באמת? שיהיה) אל תתיחסי לסוגרים הקודמים ....................... .............. ??????????????????. מה???? סתם תעני מהר על השאלות בפורום הזה כדי שיהיה לך זמן פנוי!!!!! חחחחחחחחחחחחח צריך ממך עדיין משהו....... מקווה לדבר איתך בקרוב (לא יכולתי עד עכשיו) אור ואהבה לכולם שלכם tkst

Natushka

New member
היפ היפ הוריי B-)

יופי שחזרת טליה, מקוים לשמוע עוד דברים חכמים. אני מרגישה מצוין, מלאת אהבה ונהנית מכל רגע ביום יום, זה משהו שלא היה לי קודם, ההתחברות הזאת למציאות, לעולם והתחברות חיובית. אני מרגישה שהפורום והאנשים הנהדרים שבו מאוד עוזרים ומאוד משפיעים עלי וזה המקום להגיד לך ולכולם תודה. על כל הרעיונות שכולם חולקים כאן, ותודה על כל התייחסות לדברים שאני רושמת!! אוהבת נתי

שלום טליה, וברוכים הבאים....

האמת שאני מסכים עם נתי (NATUSHKA) שבאמת טוב שסוף סוף חזרת - כי עכשיו תוכלי להעשיר אותנו בדברייך החכמים, שתמיד כיף לשמוע :) האמת שדי חסרת לנו בימים האחרונים... ועכשיו, אגב, אני מבין למה המחשב שלי התקלקל לפני שבוע, שבועיים ;-) בכל אופן, אמרת לי באחת התשובות שלך שיש אסטרולוג ``שמוכן להישבע`` שאורנוס שליט מאזניים - וצדק שליט דלי... אז כבר שאלתי את השאלה הזאת, אבל היא דיי ``החליקה`` למטה.. אז ככה: איך ייתכן שאורנוס המרדן שליט מאזניים הפתוחים כלפי החברה והנורמות? איך ייתכן שאורנוס שאוהב את הביזארי שליט מאזניים האסטתיים? איך ייתכן שאורנוס שדורש חופש - שליט מאזניים התלותיים?! איך ייתכן שצדק שולט על מזל דלי.. אישית, אני חושב שדלי הוא מזל נעלה כל כך ששליטו צריך להיות מהכוכבים החוץ שבתאיים - הם באוקטבה גבוהה יותר... כמו אורנוס ;-) מחכה להתייחסותך, שבי (מפורום אסטרולוגיה ;-))

Tal_Ya_Tal

New member
היי שבי, B-) בדיוק התחלתי....

היי שבי, B-) בדיוק התחלתי לענות לך על כך, כאשר ה WORD בצע פעולה לא חוקית וכל היישומים במחשב נסגרו לי. בכל מקרה, התחלתי לומר, שזוהי איננה התפישה שלי ואפילו אין בכוונתי לאמץ אותה. אך יחד עם זאת, הגענו לעידן שבו אי אפשר להמשיך ולומר: ``דליים הם`` או ``מאזניים הם`` ותאמין לי שבתור בת סימן דלי, זה יכול מאד להחמיא לי. לכן, דווקא משום כך, אני ממליצה ללמוד להתיחס גם לנקודות ראייה אחרות. רציתי להעתיק לך את מה שדר` דוגלס אומר, לשיפוטך, אך כאמור כל היישומים נסגרו לי. אז אנסה שוב, מאוחר יותר. בכל מקרה, רציתי להסב את תשומת לבך לעובדה, שאמנם, אורנוס נעלה בעקרב, אבל דווקא לבני סימן מאזניים, יש לעתים נטיות `גאוניות` וחשיבה אורנית משהו. וגם, מאזניים הוא הסימן החברתי הראשון בעל אוריינטציה כלפי הזולת וצדק חברתי בעוד שסימן דלי נוטה לעתים להתבדלות מתוך תחושת יחודיות הגובלת ביהירות שמתאימה מן הסתם לשליטים בודדים בצמרת B-) חומר למחשבה L&L TALYA

צדק חברתי... ו... מאזניים ;-)

אוקיי... תיאוריה נחמדה, ואשמח אם תיתני לי את דבריו (למרות שאני יודע שזה ממש מעצבן לעבוד על תשובה ואז ``כל היישומים נסגרים``, פשוט צריך לשמור מידי פעם - תאמיני לי למדתי את זה בדרך הקשה :-() בכל אופן, נראה לי שאני אמשיך להיצמד לתיאוריה של צדק-קשת, אורנוס-דלי, נוגה-מאזניים.. אגב, לפי התיאוריה שלו - מי שליט קשת? ואני מניח שאת נוגה הוא בטח השאיר לשור, נכון? אשמח לתגובה שבי

Tal_Ya_Tal

New member
שבי, אני עובדת על התשובה B-)

שבי, אני עובדת על התשובה שלך, וצריך גם נוסף לכל לתרגם מאנגלית B-) אבל זה נשמע מעניין מאד. בכל אופן, אני כמוך, רואה את יופטר כשליט קשת ואת אורנוס, (איך לא,) כשליט דלי כמובן. אבל שוב, אני אומרת, הנימוקים מעניינים. אבל אתה טועה לגבי שור. הוא רואה את וולקן כשליט שור ואת ונוס הוא משייך- לא תאמין ל----------תאומים ואת מרקורי ל-----------------------------טלה ואת מארס ל (לא ניחוש מי יודע מה) -----עקרב ואת פלוטו ל------------------------דגים ואת נפטון ל----------------------סרטן ואת כדור הארץ ל-----------------קשת ואת הירח ל------------------בתלוה והשניים היחידים ש`הצליחו להמלט` הם סטורן-שליט גדי והשמש-אריה. (הרי אילו רצה, יכול היה להחליף גם ביניהם??!!) אז תתאזר עוד מעט בסבלנות צריך להשקיע שם עבודה. L&L TALYA

המנקה שלי צריכה לתת לו ביקור -

לנקות קצת אחרי כל הבלאגן שהוא עשה (והוא עשה הרבה!)... אני בכלל מתפלא איך הוא לא החליף גם בין השמש לשבתאי... את יודעת - הוא היה בשוונג וכאלו... בכל אופן, אני שמח שאת כל כך משקיעה בי מאמץ.. :) :) :) אני מעריך את זה! והייתי נותן לך נשיקה לו יכולתי .. ;-( ... אבל נוותר על הרעיון בינתיים... אבל כמה דברים לא ברורים לי אצלו - נוגה לתאומים? למרות שיש בזה ט-י-פ-ה הגיון - מה לעזאזל הוא חשב לעצמו?! ואני בטוח שהטלה הוא כל כך דיפלומט שהרוויח בכבוד את מרקורי, לא?! אז זהו - שלא! ירח אמונציונלי לבתולה קרירה..מממ... הרבה הגיון מאחורי הטענה! ואני אפילו לא אכנס לפלוטו/דגים - זה כבר TOO MUCH! אבל אני בטוח שיש לו נימוקים משכנעים.. אני כבר חסר סבלנות (ירח בטלה.. את יודעת - שליט בתולה ;-)) שבי

Tal_Ya_Tal

New member
שבי, :) אתה באמת משעשע

טוב, אז כפי שהבטחתי לך, תרגמתי מעט חומר. אני לא מבטיחה כלום!!! יש כאן ארבעה!!! וליומים ענקיים עם איורים וכאלה של דר` דוגלס בייקר, שנקראים: ``אסטרולוגיה איזוטרית`` בעקרון, אסטרולוגיה-איזוטרית היא תיאור מסעה של הנפש. באסטרולוגיה איזוטרית מתיחסים אל מקום שבעת מרכזי האנרגיה העקריים בגוף האתרי. ה`מצברים החשמליים, המספקים כוח דינמי ואנרגיה איכותית לאדם; שהם מפיקים את הביטוי החיצוני הפיסי שלו. דרך האיכויות שלו של הפעילות, מתגלות הנטיות של קרן האור (הניצוץ) שלו ומתחילה להתגלות ולהחשף נקודת האבולוציה שלו המסומנת בבירור. ובכן, לגבי סימן מאזניים נרשם שם: ``מאזניים הוא סימן קשה להבנה, אם מתיחסים אליו כאל שאר הסימנים. יש להתבונן בו בהקשר המתאים לו וזהו הרקע של... ה ח ו ק ! ! ! במקרה הזה, אלו הם החוקים הגדולים השולטים בחיים על כל גווניהם. מאזניים מסמלים בסמל של האיזון שלהם את שילובם יחדיו של שלושה מוקדי כוח. אלו הם השניים הבסיסיים, המנוגדים האחד לשני והשלישי הפועל כמו נקודת משען. ברמה הרוחנית זה מתבטא ב: החוק של הסינתזה- חיבור חלקים נפרדים לשלם אחד. יצירת חומר כימי חדש משילוב חומרים קיימים. החוק של המשיכה (לא גרוויטציה) והחוק של החסכון ברמה של התנועה זה מתבטא ב: תנועה קדימה תנועה סיבובית- ספירלית תנועת השבשבת-(סיבוב סביב עצמו) שלוש צורות התנועה הללו מתממשות כאלקטרומגנטיות ועובדות החוצה אל תוך ממדי הזמן והמרחב, הנראים בכל ההיבטים של הצורה מהזעירה ביותר אל הגלקסיה הגדולה ביותר. החוקים הללו `עובדים` גם במין האנושי ואחת ההתגלמויות שלהם היא בתהליך שמתרחש במדיטציה. השני, נראה במסעו הארוך של האדם סביב חגורת הסימנים (זודיאק). המתייחס לתדירות של הפעילות הזאת בתנועה לאחור, כפי שזה מתרחש בסימן טלה, כשהאדם צועד עם כוון השעון, מסביב לחגורת הסימנים, בלידה מחדש ועתה הופך את התנועה ונע כנגד כוון השעון עם חגורת הסימנים, בדרכך החניכה, על מנת לחזור אל המונאד. אל האחד. בגדול, מאזניים חולש על התנועה של האטום הפיזי המוחלט. זהו קו המשווה המופלא של האיזון אשר מאחד בין שלושת סוגי התנועה. *ישנו כאן ציור מדהים (חבל שאין לי סורק) שמראה את החיבור של האנרגיה התנועתית לעמוד השדרה בגוף, שכידוע, עליו (על עמוד השדרה) מטפסות שתי תעלות האנרגיה, המזרימות אנרגיה דרך מערכת הצ`אקרות. (עד כמה שידוע לי, אורנוס חולש על המערכת הזאת ועל אנרגיית הקונדליני.) אולם דר` דוגלאס בייקר אומר: ``זוהי האיכות של האינטליגנציה הפעילה , הצבע הירוק והקרן של דומיננטיות האדמה. זהו ה`אנו`. הוא נצפה כבעל צורה של תפוח במורפולוגיה שלו המצויה באיזור הנשלט על ידי סימן שור (השור החולש על תפוחים). B-) עד כאן שבי, על מאזניים ויש עוד הרבה כאמור..... א ב ל, אם לא תהיה כל כך סקפטי, תוכל למצוא גם `מכנה משותף` בין כל פלנטה ו`מזל` שבייקר חיבר כי אם הכל הם השתקפויות של אותו אחד, אזי כל חיבור או התקשרות, משקפים פן אחר של אותו א ח ד ! לדוגמא: הירח ובתולה, שכל כך לא נראים לך ביחד, שותפים ביניהם לדאגה, לאובססיות ו.. למערכת העכול. (על כל המשתמע ממנה) הירח לוקה בקיבה והבתולה במעיים, הירח מכין והבתלולה מקפיד על צירופי מזון בריאים. ועוד כהנה וכהנה... תבדוק בכל זוג... למשל, את הנטייה של ההכחשה תמצא גם אצל פלוטו וגם אצל הדגים המטשטש עקבות, שרואה עצמו חסר אונים הקרבן המכחיש את הניצוץ האלוהי ואת עצמתו שחבויים בתוכו.. ועוד. די, אני סיימתי :p L&L TALYA

זה ידוע שכוכב שבתאי משעשע...

תשאלי את דר` דוגלאס בייקר ;-) הוא בטוח יסכים... לגבי תשובתך... אני הדפסתי אותה, וכרגע אני הולך ללמוד קורס בסינית - בתקווה לפענח מה כתבת - ועד אז.. אשמח אם ``תתרגמי`` את זה במילים שלך, לא יותר ממשפט או שניים (רק להבין את הרעיון)... אני יכול להבין שהירח יכול להתקשר לבתולה.. אבל כשחושבים על זה.. הוא יכול גם להתקשר לטלה, ולשור ולתאומים ולאריה... וגם לכל שאר המזלות בעצם.. השאלה את מי הוא מאפיין בצורה ההולמת ביותר.. וזה כמובן סרטן! (דרך אגב, עד כמה שידוע לי, כבר הוכח שהסרטנים מושפעים במצב רוחם לפי תנודות הירח - בצורה מ ד ו י י ק ת ! אז אולי אחרי ככלות הכל הוא כן שליטם, רק אולי..) אני בטוח שהנימוקים שלו הגיוניים מאוד - ובטח גם משכנעים... שלא נדבר על מעניינים..! ובכל זאת, שבתאי הזקן, אל הזמן, מעדיף להיצמד לתיאוריה המקובלת, שטובים וחכמים ממני כבר המציאו... אותם חכמים שיודעים קצת (רק קצת) יותר מדולאס הזה.. :) טוב, גם אני סיימתי, ד``ש לג.ב ;-) שבי

Tal_Ya_Tal

New member
ממש משעשע, שבי B-) ועוד בנסיגה

קודם כל, לא יפה ללעוג לי כך, שבי ועוד אחרי שהתאמצתי כל כך לתרגם עבורך. אך מזמן למדתי שמאמץ יתר מניב תוצאה הפוכה. זה לא סינית ואי אפשר להסביר על רגל אחת. אני מקווה שמחר יהיה לי יותר פנאי (פשוט הצטבר עומס) ויחד עם זאת, אני כמובן באותה דעה כמוך, למרות שאני אינני סטורנית, אלא אורנית, (ויש מי שיגיד גם ירחית)! וכבר אמרתי זאת קודם, שכל דבר יכול להתאים לכל דבר, שהרי כולנו הן השתקפויות של אותו אחד. (אבל יש לי תחושה כאן- וזה לא קשור אליך), שאינני מצליחה להבהיר את עצמי בבירור בנושא הזה, האחרון. (תזכיר לי לדבר על ההיכל של המראות טוב?!) L&L TALYA

גב

New member
שבי חמוד, שלום גם לך

אני עוד מעכלת את מה שנכתב פה...(סרטן או לא סרטן?)

אלדר

New member
אני די מבין......

למה או עשה כך את החילוק למען האמת! אבל למה כך?? יש כמה דרכים להגיד שמה שהוא עשה נכון!! אבל זה לא!! מה לעשות שבי! זה לא כי אתה כבר יודע את הדרך האמיתית יותר! המקובלת בימינו! הרגילה שמאדים לטלה מרקיורי לתאומים ונוס לשור ומוזניים וכדומה... אבל מה שאותו אחד אמר שטליה הביאה אנה די צודק מכמה בחינות! לא משנה למה לי להתערב פה! טליה תביאי בבקשה את ההסברים למה הוא חילק את זה ככה ?!?! אור ואהבה לכולם

Tal_Ya_Tal

New member
שמחה שאת מרגישה טוב, נתי B-)

שמחה שאת מרגישה טוב נתי B-) בפעם הקודמת כשדברנו היית קצת מצוננת.אז כנראה גם את היית זקוקה למעט מנוחה. ועכשיו את כבר כחדשה. יופי. L&L TALYA

למעלה