שבי,

אתה באמת משעשע
טוב, אז כפי שהבטחתי לך, תרגמתי מעט חומר. אני לא מבטיחה כלום!!! יש כאן ארבעה!!! וליומים ענקיים עם איורים וכאלה של דר` דוגלס בייקר, שנקראים: ``אסטרולוגיה איזוטרית`` בעקרון, אסטרולוגיה-איזוטרית היא תיאור מסעה של הנפש. באסטרולוגיה איזוטרית מתיחסים אל מקום שבעת מרכזי האנרגיה העקריים בגוף האתרי. ה`מצברים החשמליים, המספקים כוח דינמי ואנרגיה איכותית לאדם; שהם מפיקים את הביטוי החיצוני הפיסי שלו. דרך האיכויות שלו של הפעילות, מתגלות הנטיות של קרן האור (הניצוץ) שלו ומתחילה להתגלות ולהחשף נקודת האבולוציה שלו המסומנת בבירור. ובכן, לגבי סימן מאזניים נרשם שם: ``מאזניים הוא סימן קשה להבנה, אם מתיחסים אליו כאל שאר הסימנים. יש להתבונן בו בהקשר המתאים לו וזהו הרקע של... ה ח ו ק ! ! ! במקרה הזה, אלו הם החוקים הגדולים השולטים בחיים על כל גווניהם. מאזניים מסמלים בסמל של האיזון שלהם את שילובם יחדיו של שלושה מוקדי כוח. אלו הם השניים הבסיסיים, המנוגדים האחד לשני והשלישי הפועל כמו נקודת משען. ברמה הרוחנית זה מתבטא ב: החוק של הסינתזה- חיבור חלקים נפרדים לשלם אחד. יצירת חומר כימי חדש משילוב חומרים קיימים. החוק של המשיכה (לא גרוויטציה) והחוק של החסכון ברמה של התנועה זה מתבטא ב: תנועה קדימה תנועה סיבובית- ספירלית תנועת השבשבת-(סיבוב סביב עצמו) שלוש צורות התנועה הללו מתממשות כאלקטרומגנטיות ועובדות החוצה אל תוך ממדי הזמן והמרחב, הנראים בכל ההיבטים של הצורה מהזעירה ביותר אל הגלקסיה הגדולה ביותר. החוקים הללו `עובדים` גם במין האנושי ואחת ההתגלמויות שלהם היא בתהליך שמתרחש במדיטציה. השני, נראה במסעו הארוך של האדם סביב חגורת הסימנים (זודיאק). המתייחס לתדירות של הפעילות הזאת בתנועה לאחור, כפי שזה מתרחש בסימן טלה, כשהאדם צועד עם כוון השעון, מסביב לחגורת הסימנים, בלידה מחדש ועתה הופך את התנועה ונע כנגד כוון השעון עם חגורת הסימנים, בדרכך החניכה, על מנת לחזור אל המונאד. אל האחד. בגדול, מאזניים חולש על התנועה של האטום הפיזי המוחלט. זהו קו המשווה המופלא של האיזון אשר מאחד בין שלושת סוגי התנועה. *ישנו כאן ציור מדהים (חבל שאין לי סורק) שמראה את החיבור של האנרגיה התנועתית לעמוד השדרה בגוף, שכידוע, עליו (על עמוד השדרה) מטפסות שתי תעלות האנרגיה, המזרימות אנרגיה דרך מערכת הצ`אקרות. (עד כמה שידוע לי, אורנוס חולש על המערכת הזאת ועל אנרגיית הקונדליני.) אולם דר` דוגלאס בייקר אומר: ``זוהי האיכות של האינטליגנציה הפעילה , הצבע הירוק והקרן של דומיננטיות האדמה. זהו ה`אנו`. הוא נצפה כבעל צורה של תפוח במורפולוגיה שלו המצויה באיזור הנשלט על ידי סימן שור (השור החולש על תפוחים).

עד כאן שבי, על מאזניים ויש עוד הרבה כאמור..... א ב ל, אם לא תהיה כל כך סקפטי, תוכל למצוא גם `מכנה משותף` בין כל פלנטה ו`מזל` שבייקר חיבר כי אם הכל הם השתקפויות של אותו אחד, אזי כל חיבור או התקשרות, משקפים פן אחר של אותו א ח ד ! לדוגמא: הירח ובתולה, שכל כך לא נראים לך ביחד, שותפים ביניהם לדאגה, לאובססיות ו.. למערכת העכול. (על כל המשתמע ממנה) הירח לוקה בקיבה והבתולה במעיים, הירח מכין והבתלולה מקפיד על צירופי מזון בריאים. ועוד כהנה וכהנה... תבדוק בכל זוג... למשל, את הנטייה של ההכחשה תמצא גם אצל פלוטו וגם אצל הדגים המטשטש עקבות, שרואה עצמו חסר אונים הקרבן המכחיש את הניצוץ האלוהי ואת עצמתו שחבויים בתוכו.. ועוד. די, אני סיימתי

L&L TALYA