היי חבר´ה

m i l i

New member
היי חבר´ה

נתקלתי בשבוע שעבר בתופעה מוזרה ושמה: אבו-פואד מכפר יסיף. האם מוכר למישהו מכם? הסתכל בכוס השמן וטען שיש עלי כישוף מגלגול ושיש באפשרותולהוציא מעלי כישוף זה אך יעלה לי כמה אלפי שקלים אם יעשה קשר ויצמיד לי מלאך שישמור עלי מכישוף נוסף מעין רעה. טוען שהרבה רבנים שולחים אליו אנשים להוציא כישופים . קצת תמוה בעיניי אז מה דעתכם ? מוכר ? תתרשמתי שיש לו ראיה רוחנית ´ נכנס לטרנס ומדבר עם מלאכים שמוסרים לו מידע מדייק בצורה מדהימה .

לפי דעתי.........

למה שרבנים ירצו קשר עם אדם ערבי שחי בשבט שאין לו שום קשר ליהדות (בלי שום רשקל לגזענות!!!!!!!!!!!!!!) אני כמעט בטוח שהוא אמר לך שהרבנים שולחים אליו אנשים, ובטח הוא אמר לך כמה הוא טוב "במקצוע", ........! בקיצור, מה שאני מתכוון הוא, שבחיים לא הייתי סומך על אדם שאני לא מכיר ובטוח שהוא בדרגה מיסטית גבוהה!!! ועוד בכלל לא הייתי משלם לו אגורה!!! יש בעולם מלא שקרנים שמנסים להרוויח כסף על תמימותם של אנשים שלא מכירים אותם (בלי לכפיש אף אחד!!!!) רשמת שהוא אמר פרטים מדוייקים עלייך או על מישהוא אחר..... מאיפה את יכולה להיות בטוחה שהרבנים ששלחו את האיש אליו לא אמרו לו בלי ידיעתו של האיש....... בסופו של דבר, לפי דעתי, לא גדאי לך לשלם לאיש הזה גרוש!!! בהצלחה!!!!

bigbadjoe

New member
|הדגש| מהר להיכנס ולקרוא !!! |סדגש|

בשום פנים ואופן לא להתקרב לשרלטן הזה !!!!!!!!!!!! הבן-אדם הזה (אם אפשר לקרוא לו ככה), פיתח קשרים עם אבי לפני מס´ שנים וגרם לנו להגיע למצב של כמעט פשיטת רגל. הוא עובד עליכם בעיניים ורק מנסה להוציא כסף. הוא גם עובד עם שני אנשים דתיים שעושים עבודה מסיונרית מאחורי הגב ! הם כמעט גרמו לפירוד בין הורי וניסו לשדך לאבי אישה דתייה. הם כן הצליחו לגרום לפירוד בין ידידים שלו. במזל הוא נחלץ מזה בסוף, כשהוא ראה את האמת. אני שוב מזהיר, זהו אדם שרלטן ורודף בצע שעובד עליכם בעיניים ! הוא אחת הסיבות שהביאו לסלידתי מדתיים. (צר לי אם מישהו נעלב, אמרתי בכלליות אבל אני מתייחס לכל אדם לגופו עם אנשים שאני מכיר, זה יותר היה מכוון לכיוון שהדת היהודית הולכת אליו).

L e s t a t

New member
כמו גם

מעולם לא שמעתי על מכשף שדורש אלפי שקלים על הסרת כישוף...

כמו שרשמתי!!!!!

אני גאה בעצמי.......

למעלה