היי זאת אני =)

היי זאת אני =)

חח זאת 2 כוסיות החלפתי שם..כי השם ההוא אממ לא הכי מי יודע מה.. אז מה קורה אנשושוים??? מזמן לא דיברנו! שושי איזה חמודה את! מיס יו!! אממ אני אנג'ל בת 14 מחיפה.. חח ספרו על עצמם.. אממ קצת רקע, היה לי חבר 3 וחצי חודשים וניפרדנו =((( ואני עדיין אוהת אותו למרות שאחרי איזה 3-4 ימים נהיתי חברה של חבר טוב שלו. גם ממנו ניפרדתי אחרי איזה 3 שבועות כי אני לא אוהבת אותו... עכשיו אני רוצה לחזור לההוא שהינו 3 חודשים <!> ביחד, ולו יש חדשה, והוא אמר לי לשכוח ממנו כי לא יהיה ביננו יותר כלום
מה לעשות?

תות15

New member
אמממ..

אני חושב שכדאי לך בינתיים להמשיך הלאה..לצאת, לבלות, ואם יבוא מישו חדש למה לא.. ותמיד להשאר מעודכנת לגביי המצב שלו.. אבל הכי חשוב- אל תהיי תלויה בו- עזבי את מה שהיה ותפתחי דף חדש.

אבל אנלא יכולה

ובדה ניסיתי עם אחר, אבל עדיין אהבתי רק אותו. ברור שאני יוצאת ומבלה אבל תמיד כשאני יוצאת ומבלה אנ ירואה אותו ואת חברה שלו מתמזמזים לי מול הפרצוף. כשאני מבקשת ממנו להיפגש הוא ממציא תירוצים, עוד לחשוב שהיתי החברה הראשונה שלו וחשבתי שהוא הרגיש אליי משהו..=/

תות15

New member
אז...

אולי תצאי למקומות אחרים? בכל מקום תראי אותם מתמזמזים לך מול הפרצוף?! ואולי תתחילי לפתח נגדו אדישות..? וכמה שיותר מהר ככה יותר טוב ופחות תסבלי..

enjoi butterfly

New member
היי אני זוכר אותך...../images/Emo13.gif

יותר יפה הניק הזה...:) אצלי לפחות הכל טוב ... אני חושב בדיוק כמו עדי עם הוא לא מעונין אז צריכה להבין שאתם לא תיהיה ביחד ואולי תמצאי אותו בתור ידיד שלך ?..תני לו מקום אצליך אבל לא בתור חבר עם הוא לא רוצה והוא אמר גם אז פשוט עזבי עם הוא ישנה את דעתו הוא יודע איפה את... עם תתקרצצי אליו יש מצב שהוא לא ירצה לראות אותך או בכלל לדבר איתו.. כי זה יציק לו .... אז חפסי מישהו אחר או שתמצאי לו מקום אחר בפנים אצליך ותנסי להתמודד עם המצב הקיים כואב עצוב אבל אין בררה מקווה שעזרתי תרגישי טוב חמודה..

חח תודה =)

עזרת...אבל אי אפשר..כה אני יודעת זה נשמע די דפוק.. כי צריך רק רצון ופקה פקה...אבל <חח תמיד יש ת'אבל הזה!> אני לא יכולה. לא יכולה להיות ידידה שלו כי הוא לא רוצה. פעם הינו ניפגשים מלא, כשהינו חברים והוא היה מתחנן שאני אצא וזה. עכשיו? אני מתחננת כמו דפוקה שהוא יבוא והוא אורמ שפעם הוא עסוק פעם אין לו כוח פעם זה ופעם זה ולא עונה לי כמעט באיסי ולטלפן בכלל אמר לי שאני יותא לא אתקשר אליו... =( אוף למה הו כזה חרא איתי?

enjoi butterfly

New member
אני עברתי את מה שקורה לך...

אני חשוב בעצם כי כל אחד שונה.. ואני חושב שיגיעה הזמן זה יבוא ואת תשחררתי את הלב שלך מימנו.. כמה שזה לא נישמע נכון או לא מציאותי לעכשיו אבל זה יבוא.. לי זה בא אחריי שנה..אבל בא.. ואני עד היום לא מדבר איתה כי היא לא רוצה אבל זה ששיחרתי את אצמי.. עשה לי טוב... עם היא תרצה או במקרה שלך הוא ירצה לדבר הוא יודע טוב מאוד איפה את.. ואני מקווה בשבילך שזה יקרה.. ושתרגישי טוב חמודה..

תודה..

תודה על המילים הטובות אבל לא ממש בא לי לסבול שנה <כמוך...> ומה עשכיו? מצאת מישהי חדשה?

enjoi butterfly

New member
לא הולך ככה למצוא...

מה זה שוק?..חחח מצאתי משהו יד שניה מודל 87 כמו חדש.. נו באמת..לא יודע אני מבולבל עוד אז יבוא יבוא לא יודע מה אני רוצה מעצמי.. אבל שיהיה ותרגישי טוב ..הכל יעבור... וזה לא קשור לליסבול...ככה זה היה שנה אצלי אולי אצליך פחות כל אחד ומה שעובר אליו...אבל יהיה טוב על תתאגי...

נינושש

New member
שלומלום...

מה המצב אני נינושש... בת 15
) לדעתי את צריכה להמשיך הלאה.. תתחילי לצאת יותר.. חפשי את האנשים.. כי אם תעמדי במקום זה לא יעור הוא אמר לך להמשיך הלאה כי בינכם לא יהיה כלום.. אם הוא אמר סימן שלא יהיה.. אז תצאי תבלי תהני.. ותחפשי את האהבה הבאה שלך.. בהצלחה.. בה בייוש נינושש...

היי גם לך =)

ממ כה תודה... < חח דרך אגב גם את בלונדינית?חחח> זו כבר האהבה ה2 שלי ותמיד אני נידפקת... בסוף יצא לי כמו עם הראשונה: אני אהבתי אותו הוא אותי ואפחד לא ידע... רק אחרי שהתגברתי עליו פתאום הוא ניזכר לבוא ולהגיד לי שהוא אהב ואוהב אותי. אני מפחדת שזה יקרה שוב. יוצא לי לראות אותו ולדבר איתו רק איזה פעם- פעמיים בחודש
אני פשוט לא יודעת..אולי אני דוחה אותי, או שהוא נעלב < כמו שידיד שלי אמר לי> או שפשוט עבר הלאה וגם לי אמר לעשות את זה... אבל אפילו לדבר איתי הוא לא יכול?? ועוד בייחוד שהיתי החברה הראשונה שלו... והוא אמר לי כשהינו חברים שאלי הוא מרגיש משהו שהוא בחיים לא הרגיש... למה הוא עשה לי את זה?

sh53

New member
אולי זה רק לטובה

הרי אם הוא ידבר איתך, אם תלכי אליו, אם תטיילו, אם תדברו בטלפון ואם תמשיכו את הקשר - זה רק יכאיב לך יותר. אולי עדיף כמה שיותר רחוק ממנו וזה לטובה.

תות15

New member
למה הוא עשה לך את זה?

כי ככה הוא חשב באותו הזמן שהוא היה איתך..כנראה שזה השתנה..ואת חייבת להכיר בעובדות כמו שהן ולפתוח דף חדש ולרדת כבר מהבחור הזה..

sh53

New member
מה לעשות? לנוח

אני חושבת שאולי החבר קצת נפגע מזה שהלכת עם החבר שלו ואח"כ כשזה לא התאים לכם, החלטת לחזור אליו. יכול להיות שאת רוצה לחזור אליו, רק כי אין לך חבר ועצוב לך להיות לבד (וזאת לא סיבה מספיק טובה כדי לחזור יחד), ולא בגלל שאת באמת אוהבת אותו ורוצה להיות דווקא איתו. בינתיים אין מה לעשות, כי יש לו כבר חברה חדשה, אז מה שנותר לך לעשות לנוח קצת עד הקשר הבא שלך שבו תשקיעי את כל המרץ שלך.

למעלה