היי וערב טוב לכולם!

היי וערב טוב לכולם!

ברצוני להודות מקרב לב לתגובות הרבות שקיבלתי הן במסרים האישיים והן כאן.תודה על היחס והאוזן הקשבת שמחתי מאד לראות שיש כאן אנשים שכן מתייחסים אליי ברצינות ולא שמים ללעג את דבריי ולא אתן דוגמאות משום שהיריעה קצרה מלהכיל. במשך 38 שנותיי למדתי להקשיב ולכבד כל אדם באשר הוא אדם ולעזור בשעת צרה תמיד אבל תמיד עם מבט חיוך וקריצה. נגעו לליבי בעיקר דבריהם של תימניה והרואה ואינה נראית אשר הציפו את ליבי וגרמו לי רגעים גדולים של אושר. הייתי רוצה מאד לקחת עם כולכם משתתפי פורום נכבד זה חלק פעיל בדיונים במפגשים ליזום היכרויות שיובילו למטרות נעלות כי אני מאמין בלב שלם שכולנו אבל כולנו כאן למען מטרה אחת נעלה ושמה אהבה. ולא סתם אהבה סטוץ חד פעמי ללילה אלא אהבה מוחשית אמיתית חיה נושמת בועטת, אהבה במלוא מובן המילה שמציפה אותך עם כל העוצמה והרגש ואני בטוח שלפורום הנכבד הזה יש המון כוח, עוצמה, ופוטנציאל שעדיין לא יודע שהוא חבוי בו והרי אנו כולנו כאן ע"מ להגשים את עצם קיומו ובואו כולנו יחד נתאגד נכבד האחד את רעהו ונשתמש בכלים הראויים כי זו זכות גדולה להמנות בין חבריו ולהפוך אותו לדבר האמיתי כשמו כן הוא" הכרויות לגילאי 30+". לדעתי האישית לאחר ולא אספר כאן סיפורים נסיוני עם היכרויות שונות ומשונות אני מאמין שכאן אולי כאן קיימת האחת בשבילי ולא בפאב כזה או אחר מסיבת פו"פ, הכרויות סתמיות בים ,בבריכה או סתם ברחוב מעבר לפינה או בכל מקום אחר. אם רק נאמין נוכל להפוך את המקום לחממה איכותית שרק נפיק ממנה רווח עילאי והוא הזכות להיות נאהב נאהבת עם ניצוץ בעיניים וחיוך רחב על השפתיים. תודה על תשומת הלב האוהב מהלב תנו לו צ'אנס!!!!

למעלה