היי וערב טוב לכולם!

האמת את אחד מהאנשים הכי חיוביים

מלאי התוכן שפה ששווה להישאר בגללם בתקווה שירבו שכמותך. וגם בגלל שתיבת המסרים שלי הוצפה: ) תודה לך הופתעתי ואני מעריך זאת.

no 33

New member
אל תקח הכול ללב

קח שאלה מה נכנס קשה יוצא רך ומטפטף ולא מה שאתה חושב

no 33

New member
אל תקח הכול ללב

קח שאלה מה נכנס קשה יוצא רך ומטפטף ולא מה שאתה חושב

ד נ י ת3

New member
למההההה???

רק הגעת! תשאר, תשתה משהו, תנסה לאט להשתלב. מבטיחה לך - גם אני לא מכירה פה אף אחד.

advak

New member
פספתי משהו?!

לפני חצי שעה, אולי יותר (לא לתפוס אותי במילה) הגבת אחרת לדבריי. רק נכנסתי להתקלח והכל השתנה?! אולי הייתי צריכה להשאר מסריחה?! (לא נראה לי...) אני גם אשמח לשמוע מה קרה ומה גרם לך ולחבר להגיע למסקנה כה נחרצת (אפשר גם במסר אם לא בא לך לפרט פה). אה, וערב נעים לכולנו!

Bongo Bong

New member
אם אתה הולך..

גם אני הולך..

MaYcHuK

New member
בונגו? מהיכן הניק שלך מוכר לי?

ולמה כולם ממהרים ללכת? נראה לי שפספסנו משהו פה

Bongo Bong

New member
הי חומד ../images/Emo13.gif

אני פשוט נותן כתף ומצטרף לחבר(פורום) במצוקה..

MaYcHuK

New member
לא רגע באמת! מאיפה אתה מכור לי

אני מנסה להיזכר ולא מצליחה.... שונאת שזה קורה לי !

phizik

New member
מאוד מוזרה לי הגישה שלך.....

מה שאתה אומר זה שאתה לא יכול להכנס למעגל חברתי (וירטואלי לפחות) בלי שיעטפו אותך מכל הכיוונים למרות שבקושי יודעים שאתה פה? הרי לכל מקום חדש שתגיע בין אם באינטרנט ובין אם בחיים האמיתיים תהיה אאוטסיידר ורק דרך תקשורת תוכל להתחבב על אנשים אחרים. כמו מאיצ'וק (שאגב ירדה מהרשימה השחורה של לא מקבלי הסושי) גם אני תמיד שמח להכיר אנשים חדשים במיוחד אם הם נחמדים. וזה ללא ספק הפורום הכי חברותי שיצא לי לכתוב ולקרוא בו. כל מה שצריך זה רק "להראות" בפורום. אתה בהחלט מוזמן להשאר ולהראות נוכחות. בשאיפה שכולנו נרויח

גלית35

New member
אם זכית ליחס חם אז לאן אתה ../images/Emo20.gif

הולך? או שזה נאמר בציניות?

עדי2211

New member
ממש לא נכון..

לא מסכימה בכלל... אני לדוגמא.. דיי חדשה כאן. (היום העלתי ושתפתי בדברים שהפריאו לי..וקבלתי כל-כך הרבה דעות,והמון יחס חם.) והשתלבתי.. ואני בדעה של PHIZIK.
חבל...

איך אומרים בקצרים:

"אוי יויו יויו..לא התייחסו אלייך.." וברצינות, תראה כמה יחס קבלת בעקבות הצומי שבקשתה. אנשים מתייחסים מתוך עניין אישי, ובטח לא מתוך עשיית דווקא למישהו ספציפי... אז קדימה, תתאפס על עצמך, ותתחיל לקחת חלק, תענה ותשאל בעצמך, עם הזמן תגלה שאתה כבר מרגיש חלק... בהצלחה. לימון

לאוהב מהלב

בתור חדשה באתר (הצטרפתי בחוה"מ סוכות) אני מנסה להבין את הרגשתך למרות שהתפלאתי לקרוא את תגובתך. גם אני חשבתי בהתחלה שיש כאן מעין קמונה שכולם עם כולם ומאוד קשה להכנס למעגל של הפורום. ובמיוחד כי כבר באותו יום שנכנסתי ראיתי תכנון לגבי איזה קומזיץ שבוא נפגשים כולם אבל החלטתי להשאר. ואופס קבלתי מייל אישי להזמנה לקומזיץ ואת כל הפרטים ואמרו לי שזו ההזדמנות להצטרף ולהכיר את כולם (לא הצטרפתי כי הייתי עסוקה באותו יום) אבל ניתנה לי ההזדמנות להצטרף לקמונה ולהרגיש שייכת. דפדפתי כבר במס' פורומים ואני יכולה לומר לך שבכל אחד ואחד מהפורומים אותו דבר תמיד יש את הוותיקים יותר שכבר התכתבו אחד עם השני ולכן יש יותר משפטי קירבה שיחות אישיות כאלה וכו' אבל במשך הזמן שגם אתה כותב, שואל, מביע דעה לומדים להכיר אותך ואתה כבר מרגיש שייך. אני מקווה שלא תעזוב כי קראתי כבר חלק מהתגובות שלך והתרשמתי ושתשנה את הדעה שלך כי חבל שתעזוב.

אוהב חבל שאתה מרגיש ככה

לא יודעת למה הגעת למסקנה כזאת, אבל תנסה להיות יותר מעורב יותר להשתתף וכך נכיר אותך ונגיב לך, גם אני הייתי בתחושה כזאת בימים הראשונים אבל כשהתחלתי לשתף את החברה פה על בעיה שהציקה לי קיבלתי מהם תגובות מחממות את הלב וזה שינה לי את כל הדיעה על הפורום, בנוסף אני מנסה בזמני להשתתף במה שקורה כאן ולהגיב לתמוך וסתם לתת חיבוק ונשיקה, אז תתן צ'אנס.

למעלה