היי וערב טוב לכולם!

יש לי הרושם...

שהכל כאן מעין קומונה סגורה וקשה מאד להיכנס שוקל לפרוש ולנסות את מזלי במקום אחר בכל אופן תודה על היחס החם לו זכיתי מצדכם.

advak

New member
יש משהו בדבריך....

אך אני חושבת שזה תלוי האם אתה נותן לזה להשפיע עליך, או עונה ומתעניין במה שחשוב לך. ושם את הדברים האחרים בצד. אין לי מטרה לשכנע אדם, זה לא אני, אבל יש פה אנשים נחמדים, ודיוים די משעשעים... (לפעמים
)

MaYcHuK

New member
../images/Emo7.gifנעלבתי ../images/Emo10.gif ואני לא נחמדה?

פוי....

MaYcHuK

New member
היי אוהב אם יורשה לי אני רוצה

להתייחס לדבריך. קשה לפחות לי להכיר מישהו שלא מדבר הרבה, שלא חווה דיעה על הדיונים כאן. מקודם הגבת בשרשור אחר ונורא שמחתי לקרוא את תגובתך. לא תמיד אסכים איתך אבל אם לא תראה נוכחכות איך נדע שאתה כאן? איך נדבר איתך? נראה לי שאני בין הצעירות כאן ועדיין לא הכרתי אף אחד כשנכנסתי לכאן , איך הכרתי? שרשרתי ... בדיחות, נושאים וכו וכך הגדלתי את מעגל החברים שלי לפחות בבחורה אחת שזה בעצם מטרתי. בקיצור מה שאני אומרת: אל תעזוב, אל תתיאש , לא מכירה אותך אבל רוצה שתיתן לכולנו להכיר אותך. אני מדברת בשם עצמי.

תודה גם לך מאי!!!

את יודעת לפעמים חיוך,מבט, קריצה, או מילה שווה אלף מילים,לא תמיד הייתי מוצא את המקום והזמן להגיב למרות שלפעמים זה "בער" מקרבי כי לא ידעתי בדיוק לאן אני מנווט את עצמי פה בין כולם אבל שמח מאד אני על כך שאני זוכה לראות חיזוקים מצדך והייתי ממש "מת" לקחת באמת חלק פעיל יותר משום שחשתי אולי גם ש"חדשים" לא זוכים פה לתשומת לב כלשהיא. על כן תודה לך על התייחסותך ולקחתי כל מילה ומילה שנאמרה מפיך לתשומת ליבי הכנה והעמוקה. שלך בידידות ובכנות ישירה האוהב מכל הלב!!!

MaYcHuK

New member
חחחחחחחחחחח

סתם רציתי צומי סתם צחקתי ב"נפגעתי" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואיי כמה אני צומי לפעמים זה מדהים אתה חמוד אתה.....

מלבד ../images/Emo120.gif לא לוקחים לריאות כלום

אני לא יודעת כ"כ על מה ולמה, לא הייתי כאן היום אבל לא משנה מה ולמה, להגיע לפיקים כאלו זה מיותר. תשמור את הפיקים והאנרגיות לדברים שראויים לכך. תעשה סוויץ בראש, תיקח את המקום והסיטואציה כפי שהם, ותראה שהכל נעשה נעים יותר. יש כל כך הרבה ממה להנות כאן, חבל להרוס את החוויה. חבל... בעיקר בשבילך

MaYcHuK

New member
מה עובר עליכם היום?

קורה משהו במסרים האישיים שלא ידוע לנו עליו?

../images/Emo10.gifהלו חבר אתה חסר

לאן ת'הולך? רק אתמול באתד וכבר חלפה שנה? ליבי נחמץ, עולמי כמעט חרב עלי, אין מילים בפי (המלא במבה) להביע את תדהמתי. אפילו שנת המס עוד לא הגיעה לקיצה? אללי! מי מי יראה לנו את הצדדים הפילוסופים? מי ישעשע עם סיפורת מתקופת סטאלין ? מי יאהב אותך יותר ממני מי? אל תלך!! (קורעת ת'בגדים ושמה שק של חול על הראש)

למעלה