היי (ויקי נשיקה..)

CrazyMagic

New member
היי (ויקי נשיקה..)

אז ככה אני לי גאיה ואני לומדת במגמת תאטרון בתיכון. עכשיו אנחנו עושים מחזה בשם ראשומון.. (למי שמכיר..) בכל מקרה אני אשחק את המדיום ואני הייתי שמחה אם תתנו לי חומר על מדיום.. בגדול אני מאוד מתעניינת במאגיות ומיסטיקה (אולי בגלל זה קיבלתי את המדיום) בכל מקרה.. אם תוכלו לעזור אני מאוד מאוד אשמח.. תמונות וכאלה יתקבלו בברכה..

Envenom

New member
וואי עוד תיאטרוניסטית ../images/Emo13.gif

מגמת תיאטרון שליטה! אהם. בכל מקרה
מדיומים במקור הם "מתקשרים עם רוחות".. במונחים יותר פשוטים- אנשים שמדברים עם רוחות. יש תוכנית בערוץ 10, בצהרים, ששמה "העולם שמעבר" שהמנחה שלה הוא כביכול מדיום.. (לדעתי הוא לא, אבל לא בדקתי אותו מקרוב) אם תסתכלי על התוכנית פעם אחת תקבלי מושג מאוד גדול פחות או יותר מה זה מדיום.. יש מדיומים שטוענים גם לנבא את העתיד, אבל במקור מדיום זה מתקשר, נקודה.

CrazyMagic

New member
אמממ

אני יודעת מה זה מדיום.. אבל אני צריכה חומר כתוב... נכון תאטרון שולט?

Envenom

New member
תאטרון בהחלט שליטה

ורק בגלל שאת בתיאטרון אני לא אצעק עליך לחפש בגוגל לבד אלא עשיתי את זה בעצמי
יש את זה פה יש משהו כאן (למרות שאני לא בטוח עד כמה זה טוב) עוד אחד שאני לא יודע כמה טוב הוא מקווה שזה מספיק
לא יודע כמה אמין זה, אבל בשביל עבודת דמות זה בהחלט מספק. סה"כ את לא צריכה להיות מדיום אמיתית, את צריכה שהקהל יאמין שאת מדיום והקהל, בינינו, די טיפש בענינים האלה

CrazyMagic

New member
איזה חומד.. תודה

אבל את שלושתם כבר מצאתי לבד בגוגל.. חיפשתי משהו אולי יותר מוחשי.. לא יודעת בעצם.. ואצלנו במגמה אתה צריך להאמין בעצמך שאתה הדמות. (יש לנו מורה קשה, אבל בזכותה הציון בגרות מעשי לא יורד מ- 100)

Envenom

New member
חח אז תגידי שחיפשת כבר ../images/Emo3.gif

לא עשו לכם תרגילים אינר-סטייט? בינינו, קשה לא לקבל 100 בבגרות מעשית בתיאטרון
אניוואי- מה הכוונה למשהו יותר מוחשי? אם את מתכוונת לספרים אז יש בקיטארו משהו בטוח, אבל זה על תקשור בכללי, לא על מדיומים. מדיום זה "תואר".. זה כינוי למתקשר

CrazyMagic

New member
דווקא יש לנו בוחנת זונה. היא משתדלת

לתת 99 ולא 100... אבל זה רק לתלמידים של המורה השניה.. בכל מקרה אני יודעת שמדיום זה רק התואר. אההה יש למישהו אולי תיאורים של "דיבוק" (לא בדיוק דיבוק.. אלא שמעלים יישות מרצון ומכניסים אותה אליך לגוף) כי הדמות שלי מעלה במהלך משפט איזה סמוראי משו..

Nizzan Cohen

New member
יכול להיות שלך...

הייתי ממליץ ללכת לאיזו מדיום בעצמיך. ולראות אותה בפעולה. במקרה הזה אולי אפילו לאיזו שרלטנית - אני לא מכיר את הדמות. אבל יש לי הרגשה ששרלטנית תתאים יותר "לסטיגמה". :-q

CrazyMagic

New member
כן, אבל זה השלב הבא כבר

קודם אני צריכה להגיש עבודת תחקיר כתובה.. אח"כ למצוא אישה שאני "אחקור"

Fairywitch

New member
גם אני תיאטרוניסטית...

קצת יותר גדולה... אני בוגרת החוג לתיאטרון של אוניברסיטת חיפה- תואר ראשון. יחי התיאטרון!!

Marsha Figg

New member
מחזה סוף י"ב 5 יח'?

*מפנטזת על 5 יח'* *נזכרת בערב הדיאלוגים של הי"בים משנה שעברה* *עושה
*
רחל

CrazyMagic

New member
חומד ערב דיאלוגים זה בגרות יא...

למה את לא ב- 5 יחידות אם את כל כך מפנטזת על זה?\=

למעלה