אני כואב לי לשמוע סיפור זה ... ויש
אני כואב לי לשמוע סיפור זה ... ויש לי מה לאמר . אני מתאמן 13 שנה .. ויכול להיות שמישהו יפתיע אותי יום אחד , ויכה אותי למוות, ידקור אותי ואולי אפילו יאנוס אותי . אבל אני מקווה שכל הדברים הללו למרות שקיים להם סיכוי לקרות , לא יקרו ללא מלחמה . בחיי נתקלתי במצבים רבים שבהם הייתי צריך לתפקד תחת לחץ , צבא , מלחמת לבנון השניה , בחור שטבע בים . בכל המצבים תפקדתי לטעמי מצוין , העניין באומנות הלחימה או בלחימה בכלל הוא לא הטכניקה אלא הרוח , הרוח הרוח הרוח הרוח ... ואני חוזר הרוח . אם נלחמת ובכל זאת נאנסת אז היית מרגישה פחות חלשה , פחות פגועה , ורוב הסיכויים שגם היית מתלוננת (מצטער אם אני בוטה וישיר) . אם היית נלחמת אני לא בטוח שהוא היה רוצה לשבת גם על רצח ... את צריכה לחשוב איך לשפר את הרוח ולא איך להוסיף לעצמך כלי מתכתי זה או אחר , כי גם בבוא הזמן יכול להיות שכשתותקפי לא תלחצי על ההדק או תשלפי מהנרתיק . החוכמה היא לחשל את הרוח לא לפחד מההפסד ולחשוב איך לנצח !. לנצח משמעותו : במקרה של אנס : להמנע מהאונס , בבריחה , במכה , בהרג האנס .. כל אחד מאלו הוא ניצחון . במקרה של מחבל או מישהו שמנסה להתקיף את משפחתך חברייך פשוט להלחם , עד הסוף שלך או של האויב . את אני מניח עדיין צעירה ואסור לך לוותר על חייך בגלל נבלה שכזה לדעתי כדאי ועדיף לך להתלונן עליו . אפילו רק בשביל ההתמודדת בבית המשפט שתחשל את רוחך ותוכיח לך שאת חזקה (כמובן שאל תעשי זאת בלי הכוונה מקצועית, עורך דין רציני , והרבה אנרגיות) . להלחם לא אומר תמיד לנצח , להלחם אומר רוח , אם יש לך רוח את תמיד תרגישי טוב , אני הותקפתי פעמיים ע"י כלבים , באחת הפעמים (שהייתי בן 14 ) הכלב התנפל עליי הכיתי אותו 3 מכות הוא החליק , ברחתי ממנו .. הוא המשיך במרדף אחרי קפץ עלי לגובה הכתפיים הפיל אותי ארצה ובשניה האחרונה חבטתי לו בצוואר במכה די רצינית , הוא ברח כל עוד נפשו בו אני נפגעתי במרפק , אם הייתי מסמן את הקרב באיזושהי שיטת נקודות הכלב ניצח , אבל אם הייתי מסתכל על הרוח עשיתי 100% ממה שיכולתי . החוכמה היא לחשוב חזק להאמין בעצמך ולחשל את הגוף . לא כולנו בנויים אותו הדבר , חלקינו גבוהים חלקינו נמוכים , חלקינו רחבים , אחרים צרים , חלקינו שרירים אחרים צנומים , חלקינו מהירים אחרים איטיים ... יש לנו כל מיני צורות , לא נולדנו זהים ולא שווים ,אנחנו חייבים לחשל את רוחינו וגופנו למען התמודדות טובה יותר , תמיד יהיו אנשים חזקים ממני וממך , תמיד יהיו מהירים יותר, תמיד יהיו זריזים יותר .. כואב לי לשמוע שבחורות נאנסות .. זה כל הזמן עושה לי אסוציאציות לחברה ולאחות ולנשים שאני אוהב במשפחה .. מה היה קורה אילו זה היה קורה להן .. ואני פשוט כועס .. תחזירי את כבודך אבל מתוך עצמך תתחזקי ותבני את עצמך מחדש , הכל פתוח החיים השלמים עוד לפנייך . בהצלחה !!! המון חיזוקים !!