היי . הנה סקר !

Vetochka

New member
היי . הנה סקר !

1. בת כמה את ? 2. מאיפה ? 3. איך קוראים לך ? 4. במה את עובדת ? 5. כמה כסף את מרשה לעצמך לבזבז על בגדים בחודש ? 6. באיזה חנויות את קונה בדרך כלל ? 7. מהו פריט חובה בבבגדים ? 8. מה מחיר הבגד ההכי יקר אצלך במלתחה ? 9. מה מחיר הבגד ההכי זול אצלך במלתחה ? 10. כמה פעמים יוצא לך לקנות בגדים בחו"ל בשנה אחת ? אם את בכלל קונה בגדים בחו"ל.. 11. מהו פריט טעות אצלך במלתחה ומהו פריט מוצלח ביותר אצלך במלתחה ? 12. מהו פריט שאת לובשת הכי הרבה ביום יום ? 13. איך את מתלבשת לחתונה של קרובי משפחה או חברה קרובה ? 14 באיזה מחירים את קונה בגדים בדרך כלל ? 15. מהו פריט חובה העונת החורף הזאת לדעתך ? 16. טיפ לשילוב והתאמה בבגדים ובקניית בגדים בכלל .

עונה לסקר ../images/Emo23.gif

1. בת כמה את ? 26 2. מאיפה ? תל אביב 4. במה את עובדת ? בחברה לתוכן סלולרי 5. כמה כסף את מרשה לעצמך לבזבז על בגדים בחודש ? כמה שפחות, עד 500 6. באיזה חנויות את קונה בדרך כלל ? בזרה, פול אנד בר, מנגו, בחנויות בקינג ג'ורג' 7. מהו פריט חובה בבבגדים ? הכי חובה, זה תחתונים, כל השאר באמת ניתן לגוון. 8. מה מחיר הבגד ההכי יקר אצלך במלתחה ? הכי יקר זה מעיל ממנגו, אנ ילא דוגלת בקניית פריטים יקרים. 9. מה מחיר הבגד ההכי זול אצלך במלתחה ? שמלות מחנות ב- 30 שקל באלנבי. 10. כמה פעמים יוצא לך לקנות בגדים בחו"ל בשנה אחת ? אם את בכלל קונה בגדים בחו"ל. אני קונה בגדים כל פעם כשאני בחו"ל. פעם-פעמיים בשנה. בעיקר בH&M ובחנויות כלבו שניתץן למצוא בהם מעצבים במחירים הגיוניים כמו באמסטרדם. 11. מהו פריט טעות אצלך במלתחה ומהו פריט מוצלח ביותר אצלך במלתחה ? פריטי טעות יש מעט, בעיקר נעליים שחשבתי שאני אלך איתן אבל העקבים שלהם גבוהים מדי וזה לא כיף. כל הפריטים שלי מוצלחים ואהובים. העונה זה צעיף משובץ מ H&M וגי'נס מעלף של פורנרינה. 12. מהו פריט שאת לובשת הכי הרבה ביום יום ? הכי הרבה אני לובשת את שרשרת הפפיון שלי וטייצים שחורים. 13. איך את מתלבשת לחתונה של קרובי משפחה או חברה קרובה ? שמלה ועקבים ותיק ערב. 14 באיזה מחירים את קונה בגדים בדרך כלל ? בין 10 ל-250 ש"ח 15. מהו פריט חובה העונת החורף הזאת לדעתך ? לעונה ההזו זה קרדיגן ארוך ומגפיים יפים. 16. טיפ לשילוב והתאמה בבגדים ובקניית בגדים בכלל . כדי לא לקנות בגדים שאין עם מה ללכת איתם עדיף לחשוב כל פעם כשקונים בגד חדש האם יש משהו שניתן להתאים אתיו או האם יש משהו שאפשר לקנות כדי להתאים איתו. אנ יגם מעדיפה לא לקנות מכנסיים וחצאיות בצבעים שהם לא צבעי בייסיק. מקווה שלמישהו יהיה כח לקרוא את הכל. נשיקות

Vetochka

New member
קראתי את כל מה שהגבת בהודעה הזאת

מגניב . יצא לך סיכום מלא עיצות טובות [-=

loligoth

New member
../images/Emo214.gifעונה:]

1. בת כמה את? 18 2. מאיפה? ת"א. 3. איך קוראים לך? הדס :] 4. במה את עובדת? כרגע אני לא S: 5. כמה כסף את מרשה לעצמך לבזבז על בגדים בחודש? כמה שיש. כרגע אין כלום ;; 6. באיזה חנויות את קונה בדרך כלל? החנויות הרגילות נו
7. מהו פריט חובה בבבגדים? נעלי עקב קלאסיות שחורות, ללא צל של ספק!
8. מה מחיר הבגד ההכי יקר אצלך במלתחה? 400. 9. מה מחיר הבגד ההכי זול אצלך במלתחה? אמ.. 10 שקלים, משהו כזה. 10. כמה פעמים יוצא לך לקנות בגדים בחו"ל בשנה אחת? אם את בכלל קונה בגדים בחו"ל.. לא קונה מחו"ל, לצערי. 11. מהו פריט טעות אצלך במלתחה ומהו פריט מוצלח ביותר אצלך במלתחה ? טעות... מעיל כזה שקניתי שנה שעברה מפ&ב, רק שקניתי מידה S כשחשבתי שהוא אמור להראות קטן, וכשהבנתי שלא היה כבר מאוחר מידי. הכי מוצלח?... אמ... נעלי עקב שחורות וג'ינס ורוד. 12. מהו פריט שאת לובשת הכי הרבה ביום יום? עגילים למיניהם שקניתי. ממש אוהבת. 13. איך את מתלבשת לחתונה של קרובי משפחה או חברה קרובה? משקיעה מאוד. נעלי עקב זה הפריט הראשון שיעשה את האוטפיט מרשימה יותר וחגיגית יותר. כן, אני אובססיבית. 14 באיזה מחירים את קונה בגדים בדרך כלל? אם משהו שווה את המחיר שלו וממש בא לי עליו אני אקנה אותו גם אם הוא יעלה אלף שקל [ויהיה לי אלף שקל]. למזלי לא מצאתי פריט כזה בהישג יד אז החשבון בנק שלי לא ניזוק [עדיין] מהאהבה שלי לבגדים XD 15. מהו פריט חובה העונת החורף הזאת לדעתך? גרביונים וכאלה שאפשר ללבוש עם בוטום קצר [מכנסיים, חצאיות, שמלות]! 16. טיפ לשילוב והתאמה בבגדים ובקניית בגדים בכלל . אוקי, כשקונים פריט מסויים קודם לשאול את עצמינו אבל כבר יש לנו אותו או לא. נניח, מעיל. יש לנו כבר מעיל או שזה הראשון שלנו בארון? אם זה הפריט הראשון מומלץ לקחת אותו בצבע בייסיקי כדי שנוכל להתאים אותו להכל. אם זה הפריט השני-שלישי-רביעי וכו', אנחנו בכיף יכולים להתפרע עם הצבע או הגזרה שלו. הוא לא יתאים להכל כמו המעיל שכבר יש לנו בארון, אבל הוא יהיה מאוד מיוחד וכשנלבש אותו בשילובים [דיי מוגבלים אומנם] הוא יתן את הפקטור של ה"וואו". גם כשקונים פריט בצבע פחות שגרתי מצבעי בייסיק, חשוב לחשוב אם יש לנו בארון בכלל פריטים שמתאימים לו. לא חוכמה לקנות מעיל משגע בצבע אדום ולגלות שאין לנו בכלל עם מה ללבוש אותו והוא ישב בארון ויכאב לנו הלב.

שאפולי

New member
היי. הנה תשובה !

1. בת 28 2. מושב בשפלה 3. ליב 4. הרבה יותר מידי, האמת זה תלוי יש חודשים שאני מפריזה ויש שאני לא קונה בכלל בכל מקרה יותר מידי- זה שארית מתקופה שהמשכורת שלי הייתה פי 2 ממה שהיא היום ולא הייתי צריכה לחשוב פעמיים... 5. דיילת מכירות\אירועים 6. אהמ... זארה, לפעמים לוצ'י לפעמים בשווקים כאלה... 7. פריט חובה? אהמ- גופית סבא לבנה, מכנס שחור שיושב מעולה על הגוף ולא צריך "להסתיר" איתו דברים כנל לגבי גינס אחד כזה 8. מעיל עור אורך קרסול מקסטרו כשהם עוד היו שווים משהו 9. כולל נעל? אם כן 5 שח אם לא 10 10. לא יוצא לי לצערי... 11. פריטי טעות לא חסר אבל מניסיוני לפעמים עוברות שנים ואז מוצאים מה לעשות איתם
פריט מוצלח? יש גם מלא אהמ... איזה גינס שקניתי מזמן לפני כל הסקיני והמידי נמוך 12. אני לובשת הכי הרבה את הגינס שדיברתי עליו קודם 13. מיוחד :) חליפה מעונבת\חצאית גבוהה מאוד\ שמלות שחורות 14. בין 10-500 שח רצוי כמה שיותר קרוב ל10
15. מגף אפור\מעיל שמנת או חציל 16. הכי חשוב- יתאים לגוף!!! שנית שיהיה פרקטי מבחינת שילובים לדאוג לא להראת כמו כולם את זה אפשר לעשות בקלות יחסית עם אקססוריז,חגורות גרביונים וכו' מי ייתן ונזכה בלוטו

למעלה