שנון וחמוד
New member
היי היי
דבר ראשון אני מעוניין להתנצל על התגובות הלא כ"כ מעודנות שהיו לי כאן בזמן האחרון.. קבלו את התנצלותי הכנה
רציתי לאמר כאן פעם אחת את דעתי על הנטייה המינית, הנושא שהכי מדובר כאן כמובן. אני חושב שכל אחד נולד עם נטייה טבעית לאשה, ולכל אחד יש גם נטייה לגברים חלקים צעירים ויפים, אבל כמובן שהנטייה העיקרית היא לאשה, ואם הוא מתחיל את חיי המין שלו אם אשה ולא פוזל למקומות אחרים, הוא ימשיך כך ויעשה חיים משוגעים. אבל, בישיבות ובבתי כלא שאין גישה לנשים, מי שלא שולט בעצמו, ומתחיל לנסות יחסים עם גבר, גורם לעצמו לפתח נטייה מינית יותר ויותר חזקה לגבר, עד שיום אחד הוא לא יבין מה כיף באשה, לצערינו הרב ישנם בחורים שפשוט עוברים הטרדה מינית חמורה ביותר מחברים מבוגרים שלהם בישיבה, בטח אתם מכירים את זה ואולי אפ' מקרוב, ההומו שלנו שכבר שקוע עמוק בפנים, מתיישב על המטה של החבר שלו החמוד והצעיר, בהתחלה הוא רק מניח לו את היד על הרגל, ולאט לאט הווא מתקרב כלפי מעלה (היי חבר'ה, שלא יעמוד לכם, זה כולא תיאור אפ' בלי תמונות..) והצעיר החלק בהתחלה בורח אבל הוא לא מבין שהוא עבר כאן הטרדה מינית חמורה, ובפעם הבאה הוא קצת פחות בורח עד שהוא משתף פעולה באופן פסיבי, ועד שהוא כבר מנסה את זה על אחרים. ולמעשה יתכן שהמניאק, הרס לו את חיי הנישואין התקינים שהיו יכולים להיות לו.. ולדעתי כל הפורום הזה הוא גרוע, הוא עושה מזה יותר מידי נושא ותמיכה, ומדברים על זה ומשרשרים את זה ומכניסים את זה יותר ויותר לראש, וזה מונע עוד יותר את האפשרות לצאת מהחרה הזה, לחילונים אין לי מה להסביר, הם בחיים לא ניסו להתגבר על היצר שלהם, אבל דתי שיש לו טיפה שכל ויכולת להתגבר על הדחף הרגעי, יכול להבין לעזוב את כל זה להכיר בחורה לעשות משפחה ולעשות חיים הרי בינינו, בחיים לא יתכן שבציבור הדתי יכירו בהומואים, וגם הם בעצמם באיזור גיל 40 ימאס להם מכל הנושא הזה, כשהתיפקוד המיני שלהם יתחיל להידרדר, אז תצאו מזה כבר עכשיו תכירו בחורה תאמינו לי שזה יותר כיף דרך אגב, אני אישית, לא יודע כמה אני חמוד, אבל עברתי הטרדה מינית והצלחתי להבין לא להמשיך עם זה הלאה ז-ו-ה-י ד-ע-ת-י
דבר ראשון אני מעוניין להתנצל על התגובות הלא כ"כ מעודנות שהיו לי כאן בזמן האחרון.. קבלו את התנצלותי הכנה