סורי על השרשורפלצת
יש לי פלאפון עתיק שנותן לי לכתוב עד 25 תגיות לנושא ו25 תגיות לתוכן, ועד שאני מגיע למחשב כבר יעבור לו הנושא מהעולם הקטן פה.. ויש לי תשובה לכל השואלים אותי כאן למעלה, לשאלת "הידעת" ניסיתי לענות וזה לא מפרי מוחי הקודח, קראתי ושמעתי על זה ממומחים, ישנו דוקטור בשם שרגא הלפרין, מומחה לשפת הגוף, שיצא לי לשמוע ממנו הרצאה מאלפת, והוא הסביר שישנו הבדל בין גברים לנשים בכל הממבט ווההסתכלות על העולם, אתה לוקח גבר ואשה ומכניס אותם לאולם כנסים שמתקיימת בו הרצאה, אתה שואל את שניהם את אותה השאלה: מה אתם רואים כאן? תשובת האשה תהיה: "אני רואה אולם מאד יפה,המון כסאות והמון אנשים נחמדים, פרחים יפים באגרטלים וכו' וכו' הגבר יענה: "אני רואה כאן הקשבה מצד הקהל, ריכוז ותגובות חיוביות" וכו' וכו' והחילוק הוא שאצל גבר החלק החזק יותר הוא רוחני, אבסולוטי, וזה מה שגורם לו דבר ראשון לראות את הדברים הללו ואצל האשה החלק הגשמי והפרטים בכל דבר, החלק האבסטרקטי, וזה קשור לאונות במח, אצל הגבר האונה השמאלית יותר חזקה ורוב הגברים ימניים ואצל האשה האונה הימנית יותר חזקה ורובן שמאליות, ולמה אני מקשקש לכם כ"כ הרבה על דברים שלא קשורים לפורום?? זוהי תשובה לשאלה הנ"ל, יתכן שרובם של ההומואים שמאליים ויתכן שהם נולדו עם זה, אבל זה לא אומר שזה מכריח להיות הומו, יש להם קטע יותר חזק שיש את זה לרוב הנשים אבל מכאן ועד להיות הומו זה רק קטע שאתה בעצמך יוצר, וחוצמזה חבר'ה, גם מי שנולד עם זה רוב המחקרים מראים שאפשר לשנות את הנטייה המינית (וזה אגב מחזק את מה שאני טוען כאן) אז אתם דתיים וצעירים, וזה יכול לדפוק אתכם חזק חזק בהמשך החיים, אז יעלה, צאו מזה, ואני כותב כאן כל הזמן כי אני בעצמי עברתי את זה ויצאתי מזה ב"ה, אני נשאוי ויש לי ילדה מתוקה משהו פחד.. ואני עושה חיים, אז אני מת שאנשים יראו את האור כמוני.......