היי היי

היי היי

דבר ראשון אני מעוניין להתנצל על התגובות הלא כ"כ מעודנות שהיו לי כאן בזמן האחרון.. קבלו את התנצלותי הכנה
רציתי לאמר כאן פעם אחת את דעתי על הנטייה המינית, הנושא שהכי מדובר כאן כמובן. אני חושב שכל אחד נולד עם נטייה טבעית לאשה, ולכל אחד יש גם נטייה לגברים חלקים צעירים ויפים, אבל כמובן שהנטייה העיקרית היא לאשה, ואם הוא מתחיל את חיי המין שלו אם אשה ולא פוזל למקומות אחרים, הוא ימשיך כך ויעשה חיים משוגעים. אבל, בישיבות ובבתי כלא שאין גישה לנשים, מי שלא שולט בעצמו, ומתחיל לנסות יחסים עם גבר, גורם לעצמו לפתח נטייה מינית יותר ויותר חזקה לגבר, עד שיום אחד הוא לא יבין מה כיף באשה, לצערינו הרב ישנם בחורים שפשוט עוברים הטרדה מינית חמורה ביותר מחברים מבוגרים שלהם בישיבה, בטח אתם מכירים את זה ואולי אפ' מקרוב, ההומו שלנו שכבר שקוע עמוק בפנים, מתיישב על המטה של החבר שלו החמוד והצעיר, בהתחלה הוא רק מניח לו את היד על הרגל, ולאט לאט הווא מתקרב כלפי מעלה (היי חבר'ה, שלא יעמוד לכם, זה כולא תיאור אפ' בלי תמונות..) והצעיר החלק בהתחלה בורח אבל הוא לא מבין שהוא עבר כאן הטרדה מינית חמורה, ובפעם הבאה הוא קצת פחות בורח עד שהוא משתף פעולה באופן פסיבי, ועד שהוא כבר מנסה את זה על אחרים. ולמעשה יתכן שהמניאק, הרס לו את חיי הנישואין התקינים שהיו יכולים להיות לו.. ולדעתי כל הפורום הזה הוא גרוע, הוא עושה מזה יותר מידי נושא ותמיכה, ומדברים על זה ומשרשרים את זה ומכניסים את זה יותר ויותר לראש, וזה מונע עוד יותר את האפשרות לצאת מהחרה הזה, לחילונים אין לי מה להסביר, הם בחיים לא ניסו להתגבר על היצר שלהם, אבל דתי שיש לו טיפה שכל ויכולת להתגבר על הדחף הרגעי, יכול להבין לעזוב את כל זה להכיר בחורה לעשות משפחה ולעשות חיים הרי בינינו, בחיים לא יתכן שבציבור הדתי יכירו בהומואים, וגם הם בעצמם באיזור גיל 40 ימאס להם מכל הנושא הזה, כשהתיפקוד המיני שלהם יתחיל להידרדר, אז תצאו מזה כבר עכשיו תכירו בחורה תאמינו לי שזה יותר כיף דרך אגב, אני אישית, לא יודע כמה אני חמוד, אבל עברתי הטרדה מינית והצלחתי להבין לא להמשיך עם זה הלאה ז-ו-ה-י ד-ע-ת-י

תיאוריה יפה, אבל לא עומדת במבחן המציאות

הומואים רבים לא אהבו מעולם בחורים חלקים ועדינים. הומואים רבים אוהבים ואהבו תמיד גברים חסונים מזוקנים וגבריים (אלה נקראים "דובים"). ה"מחקר" שלך אינו עומד בפני מחקרים מקיפים ומעמיקים המוכיחים שהומוסקסואליות היא תכונה בסיסית ולא משהו חולף. כמובן, עדיין אפשרי שהומו יכיר בחורה, ויגיע איתה להסכמה לפני החתונה, תוך וויתור על חייו הטבעיים.

דני Man 22

New member
אני יוכיח שלא

אני הרי מעולם לא התנסיתי בין כותלי הישיבות פרט לפעם אחת בצעירותי. ומעבר למה שהזכרונות מאותה התנסות רק מגעילות אותי (מדובר במישהו שבהתחלה שיתפתי איתו פעולה מרצון ולאחמ"כ סירבתי ולחץ עליי) הרי שעוד הרבה לפני זה זכור לי ששנמשכתי לבנים. מה גם, שאם זה היה נכון, כמעט לא הגיוני שיהיו הומואים יפים שבצעירותם בנות דלקו אחריהם כל הזמן ויסרבו להם עוד הרבה לפני ההתנסות הראשונה שלהם. יש לא מעט כאלה. מה גם, שאם זה היה נכון, אז כגון אני שניסיתי פעמים רבות להימשך לאשה, הייתי אמור לחוש איזשהי תחושה של משיכה, ולא היא.ולפי זה גם לא היו הרבה שהיו נאלצים להיאבק כל כך בנטייתם המינית. אם זה רק היה הסיפור, זה על קצה המזלג למה התיאוריה היא מופרכת (למרות שבמבט שטחי זה אולי כן נראה כך) מלבד עוד הרבה סיבות שלבטח יועלו בהמשך

מאוד מצער לקרוא כזאת בורות

כל משפט שאתה כותב לא נכון ואינו מבוסס וההפך ממנו הוא הנכון. אבל הנייר הדיגיטלי סובל הכל.

avitano

New member
ידידי...

הקשר בין המציאות למה שציינת הוא מקרי בהחלט... אתה מתאר מקרה אחד שעברת בעבר אבל זה לא מייצג שום דבר יש הרבה אנשים שהתחילו עם נשים ועברו לגברים גם בלי שום הטרדה ויש אנשים שמעולם לא היו צריכים נשים ומאז ומתמיד ידעו (מגיל צעיר מאוד) שהם נמשכים לגברים... זה לא אומר כלום

שומאן

New member
הלוואי

שהייתי יכול לשכנע אותך שאתה טועה. כנראה שזה לא ייקרה בקרוב... כן הייתי רוצה לנסות לשכנע אותך שאתה פשוט לא יודע. שאתה לא יכול לבוא ולהגיד 'זו דעתי' כי זה בכלל לא עניין של דעה. אתה יודע שרק לפני 50 שנה המון אנשים היו בטוחים שלהיות שמאלי (ולא ימני) זה פגם שנרכש בשנים הראשונות של הילד והורים היו מנסים בשיטות שונות לשנות את ילדיהם להפוך להיות ימניים כי הם האמינו שרובצת עליהם איזו קללה. עד שגילו שזה משהו שמגיע בגיל מוקדם מאד, ללא שום אפשרות להפיכה, לא יודעים אם יש גן מסוים שגורם לזה, אבל פשוט ככה זה וצריך להשלים עם זה. תאמין לי שרוב ההומואים (כולל אני) יודעים מגיל מאד מאד צעיר שזה גורלם, מעולם לא עברתי התעללות מינית או משהו קרוב לזה, ותאמין לי שזה הרבה יותר מורכב מרק להמשך מינית לגברים. ואני בכלל לא מנסה לבוא ולהצדיק יחסי מין בין גברים כי זה ברור שהתורה אוסרת על כך. אך הנטייה היא טבעית ואינה ניתנת לשינוי. כל אחד צריך לנסות להתמודד עם גורלו ועם הקשיים שלו. ואין ספק שבשבילינו זה מאד לא קל. אך זה הדבר הכי לא טבעי עבורנו ללכת להתחתן ולהכריח את עצמינו לקיים יחסי מין עם יצור שאין לנו ומעולם לא הייתה לנו טיפת משיכה כלפיו.

אני דווקא סובר שיש דברים בגו ואסביר

/tapuzforum/images/Emo26.gifאת עצמי, נכון שרוב ההומאים הרגישו במוקדם או במאורח את משיכתם לגברים, אבל גם את הביסקסואלים/דומיניים שנמשכים לשני המינים (כמני למשל, אבי חשבתי לעולם לא אמשך לאשה, עד שהכרתי את מי שהייתה לימים אשתי ונמשכתי אליה באופן מפתיע). מה שעבר שנון וחמוד, קורה לרוב במסגרות של פניימיה ובקהילות הסגורות. כתוצאה מההטרדה המינית הצעיר מפתח לו חשיבה ש"אולי אני נראה הומו, לכן אותו מבוגר/בחור נמשך אליי והטריד אותי מינית" כי בסה"ה הייתה לו גם מידה של עונג במושג חדש שלא הכיר קודם. ואני לא אונר סתם באויר, כי מאז שהכרתי את הפורום הנפלא הזה והפייסבוק הכרתי בחורים רבים מאוד, בהם חרדים, דתלי"ם, מסורתיים ועוד... ומשיחות איתם, אני גם מעלה את השאלה האם מישהו "התחיל" בישיבה או בפנימייה והיו מקרים לא מעטים שבחורים סיפרו לי על הטרדה כזו או אחרת, במקווה, בפנימיה, בחברותא מתחת לסטנדר ומה עושה הנער7בחור לבל ייחשף שותק, אפילו נהנה וממשיך עם זה הלאה. זה ממש לא קנה מידה להיות הומו, אבל יש מקרים כאלה וזה אולי סימפטום מסויים לפתח משיכה לגברים. עוד סימפטום גילתי, שיש לא מעט הומאים שגדלו ללא דמות אבהית (מחמת שנפטר כשהיה צעיר., גירושין...

המשך לתגובה דלעיל...

/tapuzforum/images/Emo26.gifוהבן גר עם אמו ואיבד קשר עם אביו, שוב זה גם סימפטום שאינו מחייב, אבל הוא קים והתחוורתי לזה עם שיחות שיש לי עם בחורים צעירים שפורשים בפניי את קורות חייהם ומה עבר/עובר עליהם. עוד נקודה מעניינת שמצאתי, ילד בהיותו קטן ששיחק רוב זמנו עם בנות (במשחקי בנות מובהקים ואף סרג איתן וכו`, יש סיכוי שהוא הומו, רק שהוא עודנו קטן ולא מודע לכך ואני אומר זאת מנסיוני שהייתי מחובר בעיקר לבנות השכונה עד שננזפתי לא פעם ע"י רב השכונה שאלך לשחק עם הבנים (אבל לא אהבתי לשחק כדורגל, סל וכו`) עד שהתחיילתי והייתי למדריך נוער בתחום הספורט :). אז הנה כי כן יש סימנים ואח אפשר להתכחש להם. שנון וחמוד הוא העלה נקודה מעניינת ןלמה היה צריך מאן דהוא להגיב שהוא "מצטער על הבורות" - למה להופכו לבור? וכי מי שחושב אחרת ממך הוא בור? אתמהה... לעומת אהבתי את תגובותיהם של פורט, אופיר ושומאן, תענוג היה לקרוא את דבריכם הכנים והיוצאים מהלב.

אכן, משחק עם בנות הוא סימן , ולא גורם.

הסימנים להומוסקסואליות ידועים. הגורם להומוסקסואליות אינו ידוע.

מצל"ג חביב, יש צורך במדגם גדול הרבה יותר

כדי להסיק מסקנות סטטיסטיות. כבר נערכו סקרים מלאים על "דמות אבהית" ולא נמצא קשר. ובנוגע למגעים "מתחת לסטנדר" בישיבה, גם נער סטרייט יהנה ממגע פיזי, ויקבל אותו בהנאה. אבל ברגע שתעמוד לפניו נערה, הוא יעדיף אותה, כמובן. בעוד שנער הומו ימשיך להעדיף נער. אחרי מחקרים ארוכים ורבי משתתפים, עדיין לא נמצא גורם להומוסקסואליות. לדעתי אין טעם לנבור בגורמים (אלא למטרות מדעיות בלבד).

ספר ריק

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

אני לא יודע מאיפה להתחיל והיכן לסיים. כי יש לי כ"כ הרבה מה לומר. אבל לפעמים עובדה אחת קטנה יכולה לומר מה שמילים רבות לא יצליחו. אז ברוך הבא לפינת "הידעת?" הידעת? נמצא שבקרב אנשים המגדירים עצמם הומואים יש אחוז גבוה יותר של שמאליים (=ידם החזקה היא יד שמאל), מאשר בקרב סטרייטים (=הטרוסקסואלים). בנוסף, ידוע למדע כי אצל נשים גבוה אחוז השמאליות מזה שאצל הגברים. זה מסוג העובדות שאחרי שאנשים קוראים אותן אני לא מצליח להבין איך הם עדיין טוענים שהומוסקסואליות אינה מולדת בשום מקרה. פשוט לא מצליח להבין.

כאחד זכור את עצמו מתלהב מבנים כבר בגן הילדים

אני יכול לומר שכאלה שטויות לא מבוססות לא שמעתי בחיי. (בעצם אני סתם אומר: כן שמעתי...) וכן, אני נשוי. לאשה. ואגב, אני שמאלי

לגבי הנטייה בגן ילדים

זה בדוק שהדבר הזה הוא שטות גמורה, ההתפתחות המינית מתחילה רק באיזור גיל 11-13 לפני שנתיים ומשהו שמעתי ברדיו על הורים לילדים שהתלוננו על הטרדה מינית של אחד הילדים, ועשו מזה רעש ובקשו להעיף את הילד מביה"ס, ומנהל ביה"ס ממש ישב על הגדר ואמר לכולם שלפני שמעיפים את הילד, הוא עוזב את המקום, וזה נהיה פשוט טרנדי להתלונן על הטרדה מינית, אבל בגיל הזה זה פשוט לא קשור לזה

נתיN

New member
תיאוריה שניתנת להפרכה בקלות.

מספיק מישהו אחד שלא היה לו שום דבר עם בנים במשך התיכון והפנימיה. (אני למשל) מספיק מישהו אחד שגדל בחברה מעורבת חילונית שהיו בה גם בנות וגם בנים, ואפילו ההתנסות הראשונה שלו הייתה עם בנות, ובכל זאת הוא הומו. (להכיר לך כמה כאלה? אני מכיר). במילים אחרות - דעתך מעניינת, ושווה כקליפת השום. יש דרך איך עורכים מחקרים, ולומר 'זו דעתי' זו לא אחת מהן.

למעלה