היי היי לכם

guysc

New member
היי היי לכם

אני לא יודע אם זה קשור לאו דווקא לפורום הזה,אולי כן בתור ביולוגיה. אז ככה: יצא לי לראות אתמול סרט עם אישה אנדרוגנית (שיש איברי מין זכריים ונקביים ביחד). אני יודע שבצמחים ובכמה בעלי חיים יש יצורים אנדרוגניים,אבל זה אמיתי שיש מקרים שיש גם בני אדם אנדרוגניים? אם כן,כמה זה נדיר (נגיד יחס של 1 ל5 מליון או משהו כזה בתור דוגמא). לפי מה שראיתי איבר המין הנקבי ממוקם מתחת לפין,במקום שאמורים להיות האשכים אצל גבר,יש לאנשים כאלה גם אשכים או שלא? שני איברי המין שלהם עובדים? האם הם יכולים להכניס את עצמם להיריון? ואחרון,איך מחליטים אם זה בן או בת?

New member
אנרוגניות

אנגרוגניות היא בעיה קשה וטראומיתית למדי. שכיחות התופעה היא בערך 1 ל 20אלף תינוקות בלידתם. ההפרעה עצמה יכולה לנבוע מבעיה גנטית שקיימת בתאי התינוק או מבעיה התפתחותית שמתרחשת מסיבה כלשהי במהלך הלידה. התופעה הנ"ל מופיעה במגוון צורות שיכולות לכלול אנגרוניות רק של מע' הרביייה הפנימית וגם אנדרוגניות של מע' הרבייה החיצונית שכוללת אברי מין מפותחים של שני המינים ו\או אברי מין מנוונים או חלקיים. מבחינה כרומוזומלית , רוב האנרוגנים משוייכים לזויג הגברי (כרומוזם X וכרומוזום Y) אך מבחינת אברי הרבייה רובם מראים סימנים מובהקים יותר של אברי מין נשיים. ברוב המקרים אף אחד מאברי המין של הנ"ל לא פעיל באופן תקיןוהם עקרים ובכל מקרה אין סיכוי של הפרייה עצמית. בעולם המערבי נוטים, לאחר הלידה, לעשות ניתוחים פלסטיים לילודים ולקבוע (לפעמים גם באופן שרירותי) באופן חד משמעי את מין היילוד. לאחר מכן ינתן טיפול הורמונלי משלים ע"מ שסימני המין המשניים (אלה שמתפתחים בגיל ההתבגרות) יופיעו. בהודו לעומת זאת רוב האנדרוגנים לא עוברים שום טיפול במהלך חייהם והם מתקבצים במעיין קבוצה מאוחדת של אנשים הדומים להם שע"פ המסורת ההודית היא בעלת יכולות מיסטיות עצומות הן לטוב והן לרע. מקווה שעניתי על הכל , אבירם

guysc

New member
אמממ

דבר ראשון תודה אבירם על התשובה. בסרט,היא יותר אישה מגבר-יש פנים של אישה וחזה של אישה,אבל מצד שני יש את איברי המין ובסרט..איך להגיד את זה? מישהו מקבל בתחת ממנה. ככה שהיא יותר אישה,אבל איבר המין הזכרי שלה פועל. היא נראית אמריקאית. תיכנסו לאתר חפוז ותראו את הסרט,זה ממש מוזר

2_be

New member
אגב,

אם כבר,אז היה פעם סרט בנושא בערוץ 8 (עם איזה מיליון שידורים חוזרים..) שעסק בנושא ודיברו בו כמה אנשים כאלו שחלקם לא היו מרוצים מהבחירה שבחרו ההורים בשבילם. בנוסף דיברו שם על איזשהו ישוב (באפריקה אולי...?) בו יש לא מעט אנשים עם איברי מין ומאפיינים זכריים ונקביים. ואם מישהו ראה את זה ומוכן לרענן את זכרוני איפה זה היה (אין לי זמן להפעיל את גוגל כרגע
) אני אשמח מאוד. <2_be שמפגינה את הסניליות שלה בפומבי
> חוץ מזה ברוך הבא גיא

guysc

New member
אני לא חושב שהם יודעים

ואני לא מתכוון לגלות להם.

למעלה