היי,היי, היי

Mאיה

New member
אכן מתוקה שלי!

love u 2...and lotzzzzzzzz,

אויש מאיוש כל כך התגעגעתי.........

איפה את, לא רואים אותך, לא שומעים אותך, מה איתך? מתוקה זו תקופה של שינויים גם בשבילי וזה נראה לי חיובי מאד לשתינו. מאוד אוהבת אותך
.................. הבנת כבר לא?

Mאיה

New member
טלינק´ההההההה

כן, הבנתי לחלוטין...!(אפשר שלא?) ואת הבנת כבר? או שעליי להסביר? ותגידי... מתי את מחברת את המודם?? והשינוי...מלהיב ומפחיד, לא?

יקירתי, אהובתי, נשוא-געגועיי,

זו לא פעם ראשונה שאת מרגישה ככה... נסגרת דלת נפתחת דלת... זהו המעבר ממסלול גורל אחד לשני... אני בדרך כלל מרגיש אותו כרטט ב"Force" (שדה האנרגיה שמחבר הכל לכל והופך את היקום למקשה אחת) תשמחי על כל בחירה שלך על כל "קליק" של בחירה שאת מבצעת בעזרת עכבר הרצון על-גבי מסך היקום את בדרך חדשה רבת-עוצמה עם מודעות ובחירה היישירי מבט, את הולכת להשתנות, הכוח שלך הולך לצמוח ולגאות המודעות שלך עתידה לנשום עולמות ולנשוף אל אנשים אפשרויות בחירה חדשות. שלך באהבה, בן

Mאיה

New member
שיוווווו,

אתה מתאר את זה כמו איזו המראה לחלל... בצורה מפחידה ומרתקת כאחד!... להכין ת´מצנח?

גיל גיל

New member
החוש השישי מכה שנית...

Mאיוש!!! את יודעת מה אני אומר? האדם מגלה את החוש השישי שלו כשהוא צריך אותו... את החוש השישי שלי הכרתי וגיליתי כשחיי עמדו להשתנות בשבוע לפני שהכרתי את אוריאל... תאמינו או לא, אבל עד שהכרתי את אוריאל הייתי אדם ממורמר ועצבני... שנאתי אנשים והיו לי מעט מאוד אנשים שרציתי לשהות בחברתם... זה היה לפני הרבה זמן... רבין עוד היה ראש ממשלה... בכל אופן, הפגישה עם אוריאל הצריכה ממני הרחבה של המודעות, הרחבה של עוד משהו שאין לי ממש הגדרה בשבילו. ואכן, בשבוע שלפני כן, זה התחיל... אני לא יודע ממש איך להסביר את זה, אבל התחלתי לעבור תהליך כלשהו שקשה לי להסביר, אבל עד שהגעתי לאוריאל כבר הייתי מוכן... ועובדה, למדתי ממנו המון, ואנחנו חברים טובים עד לעצם היום הזה... Mאיוש... כנראה שאת מתקרבת לנקודת שינוי... אני בטוח שהנקודה הזו תגלה לך אותך מחדש... רק חכי... בהצלחה!!! אוהב... גיל.

Mאיה

New member
ואתה...ואתם יודעים?!

אני מרגישה והרגשתי זאת ביום שבת בערב, כשנפגשנו, הרגשתי שאתם פותחים לי עולם חדש...וכמו כל דבר חדש זה מפחיד. אבל, המוזר לי מכל, זה שכולכם כאחד מאמינים בדברים שאני לא חשבתי עליהם, לא התעסקתי בהם... ופתאום אני שומעת דברים, שאולי בעבר כבר שמעתי אותם, אבל "סתמתי" את אוזניי. דברים שעברו לי ליד האוזן ולא ניסיתי לקבל או לשמוע.. ועתה אני מרגישה שאני רוצה לשמוע, שאני רוצה לנסות להבינם.. אולי יש בי פחד להיכנס למשהו חדש, לכו תדעו...

Mאיה מה זה התגעגעתי אליך ../images/Emo35.gif

ברחובות הלכתי מדדה, עם רשימה של חתימות הולכת וגדלה. הכנתי מכתב בקשת תחינה ובקשה לנשיא המדינה תן תן לה קצב בבקשה חנינה , דויד השריף גזר עליה צינוק בלי חמלה ועכשיו השריף נסע לו לחופשה בהוואי והשאיר את מאיה אצלי במחשבותיי, ואין שום התחשבות ,
, בים געגוע בבקשה , בבקשה פורום להרגיש טוב בואו נפגין להשיבה אלינו בקרוב. רחל-נשמה
Mאיה אני לא מתגעגת אליך בכלל!!!! כי כבר רכשת לך יחידת דיור בחדר הימני של הלב

Mאיוש שלי....

ראשית.... לשאלתך מי התגעגע אלייך? אני!!!! המון!!!! תמיד!!!! שנית,אני דוקא מאד מאמינה בטלפתיה, ואני חושבת שכוחות זה משהו שנמצא בכל אחד מאיתנו,רק שלאחד יש יותר אנרגיות להשתמש בו,ולאחר פחות. תמיד כשדלת נסגרת.... נפתחת דלת חדשה במקומה,הרי כל עלייה כשהופכים אותה היא בעצם ירידה. שיהיה לך תמיד טוב מלאכית שלי,ושתראי תמיד רק עליות. שהירידות יהיו לך רק בשביל שתוכלי להעריך את העליות,ותלמדי להעריך ימים טובים בתקווה שיירבו. אוהבת אותך המון המון המון זמרת בארים

למעלה