היי,היי, היי

Mאיה

New member
היי,היי, היי

מישהו התגעגע אליי? אתמול היה לי ערב מוזר(מצטערת שנטשתי ללא הודעה מוקדמת). והיום- מין הרגשה שהכל עומד להשתנות, סתם תחושה כזאת.. אבל לא רואה סימנים מקדימים... כן, כן מין תחושה חזקה כזאת...לא מהתחושות המפחידות(והמפלצתיות)... פשוט..משהו ישתנה. בן הכריז עליי כאחת שלא מאמינה בטלפתיה. זה לא שאני לא מאמינה, אצלי פשוט הכל במידה. אולי כי אני סגרתי את עצמי מפני הסחפות למיסטיקה וכל מה שקשור בזה.. ואתמול קרה משהו... הייתי עם חברה שלי, שהיא מאמינה ומתעניינת במיסטיקה.. הרגשתי משהו מוזר, אני אפילו לא מצליחה להגדיר אותו.. (נו, שמישהו יגדיר אותו בשבילי) נסגרת דלת- נפתחת דלת חדשה... עזבו, נראה לי שלעת עתה זה גדול עליי... בכל אופן, רוצה לאחל לכולכם בוקר מקסים ולאמר שאני כבר מתגעגעת.. ואני אוהבת יותר מתמיד, Mאיה (מסדרת מחשבות)

זהרי

New member
התגעגע?

איזו שאלה אחותי..אני עוד עובד איך מחבקים אישה..( סתם סתם) לגבי הדלת שנפתחה...צוהר חדש מפציע ואת צריכה להחליק לתוכו שאם לא ישאר הוא עומד ככה בעיבו.. ורק שניה..מתגעגעת.. בטח אליי..לא?..אחיך בדם? ולגבי מסטיקה...ספרתי לך שפעם חשבתי על אדם מסויים ופתאום הופיעו תופעות באותו האדם? מצמרר..מבהיל..מפחיד..אפילו אני בהתחלה לא האמנתי עלי שכוחות כאלו תמונים בי.... ולגבי בוקר טוב מה????????????????? אצלי צהרים והיום עוד ארוך... איך היתי רוצה לישון כעת...ממממ....מממ...ממממממממ האלה עם מי..
זהרי

Mאיה

New member
מה זאת אומרת תופעות מוזרות?

אלו תופעות מוזרות הופיעו בו?? עכשיו סיקרנת אותי!

זהרי

New member
אצלו

כל יום כאב לו משהו אחר בגוף והיה אומר לנו שהוא לא מבין כי הרופאים לא מוצאים כלום... והעניין שהוא אדם בריא.. את הכוחות הללו יש בי..אבל בקבלה נאמר שאסור להשתמש בהם נגד יהודים... אז... וצריך לראות כדי להאמין.. ואם כבר מדבר..יצא לך לראות כוס זזה בסיאנס? תראי את זה במציאות ואת תשתיני במכנסים מרוב פחד... האמיני לי מאיושי אחותי.. זהרי

Mאיה

New member
יענו, לא להתעסק איתך?

רגע...לא אמרו שאסור על יהודים?? ילד רע!!! כבר חשבתי לתופח ת.ז. ולהראות ת´מוצא שלי, אבל אתה!, אתה!, ילד רע!

deep ocean

New member
זהרי, שיהיה לך יום מקסים

מחייך נהדר פורה כיפי מאושר ויפה :) מיכלול.

זהרי

New member
תודה לך

סוף סוף מישהי מתיחסת....ועוד מיכלי... אני עוד אתחיל לחשוב... זהרי

Mאיה

New member
יווווווווו, ואני עוד יותר!!!

אחי האבוד, לאן לאן נעלמת לי??? ראבק, לאן?? התגעגעתי נואשותתתתת...!! מה קרה לך? את שיכור?? השריף שיכור?? האח האבוד שלי נחטף?? חייזרים ביקרו אותך?? איפה? איפה הייתי?? לאן נעלמת?? אני בנתב"ג...תגיע! הטיסה שלנו מחכה... אבל, תתקלח לפני כן, אל תבוא לי טינופת- יה ילד רחוב שכמותך. ככה אמא הזניחה אותך?? ככה?? אויש, אני כבר משתגעת ממנה. בוא ממוש, אחותך הגדולה תטפל בך. אוהבת אותך המונים! יאללה בוא שאוכל לעטוף אותך ב-
, Mאיה(האחות המסורה).

Mאיה

New member
מה דואר?? מה דואר??

בעידן הנט אתה לא יכול לשלוח לי מייל?? וחוץ מזה אחי היקר, איפה אתה, ראבק?? איפה?? אני מחכה לך בשדה התעופה...ואיך בדיוק אבדוק את הדואר? נו, טוב, אבקש מיצ´קה, משרת הבית, לבדוק! יאללה, שוט למקלחת! מיד!! הטיסה לא תחכה לך לנצח... אל תנצל את זה שזה מטוס פרטי... Mאיה (שכנראה תטוס לבד להוואי- מישהו מתנדב לאחר לה חברה?...אין מקום לאמהות מזניחות!)

אני בא, אני בא....

מה פתאום ככה את נותנת לאחרים את כרטיס הטיסה שלי? חשבתי שאת אוהבת אותי

Mאיה

New member
אוהבת, בטח אוהבת!! ../images/Emo23.gif

אבל בחייך, כמה אפשר לחכות? ייבשת אותי כאן!! מעניין שלא היו "קופצים" להצעת הטיסה להוואי. מה אפ´חד לא רוצה לטוס איתי? ועוד להוואי?? אין לי חברים!!
ואני אפילו לא סנובית עשירה...אהמממ, אולי אני לפלפית משעממת?? לא, Mאיה, חישבי רק מחשבות חיוביות... טוב...רגע... אני מוקפת באהבה... אני מיוחדת... אני מקסימה... אני לבד
(אופס, התפלק לי!) אני מתוקה... יאללה בוא כבר ונטוס, לפני שאני חוטפת ת´כרייפה! Mאיה.(עלה לי החום!)

אני ליד החלון, אחרת.....

את ליד החלון, כי מה שרק תבקשי, תקבלי, אחותי האהובה! מת עליך!

deep ocean

New member
מישהו התגעגע? נראה לי שכולם

אני מאד התגעגעתי אליך ומשום מה נראה לי שכולם סתם ניחוש פרוע-שכולם פה אוהבים אותך מאד. סתם ניחוש... :))))

Mאיה

New member
איזה כייף לי...

ואיזה כייף לי...ואיזה כייף לי... ועוד איזה כייף לי... ואני חייבת עוד איזה כייף לי אחד... יו, מה שמזכיר לי את החטיף ההוא...נו, זה שנקרא "כייף"...זוכרים אותו? איכססססס(לא אומרים איכס על אוכל, אבל זה לא אוכל- כמו שאמא אומרת..), איך לא סבלתי את החטיף הזה. ובטיולים שנתים, אבא כדרך קבע היה קונה לי אותו. איכס! מיכלי, מתה עלייך! Mאיה.

סיון b

New member
Mאיוש

רק להדיג לך שהתגעגעתי מאוד מאוד. את עושה לי טוב. גורמת לי להרגיש טוב! איזה כיף שאת כאן עכשיו... סיון

Mאיה

New member
יו, סיון....

את עכשיו צריכה לראות את החיוך המרוח על פניי... דבילי כזה... ואם ברגע אחד אני עושה לך טוב, אפילו לרגע... נפשי מלאה! אני אוהבת אותך מאוד, Mאיה.

סיון b

New member
מאיוש,

כיף לי שאת כאן! אני ארשום לך במייל את המספר טלפון שלי. אם יבוא לך להתקשר אלי מתישהו את מוזמנת.... בינתיים אנחנו כאן. מרעיפות אהבה. וזה כיף! love u סיון

למעלה