אופס.... חחח איך אני משתגעת פה...
H *hadas* New member 18/3/02 #1 היי היי אני בביצפר! בשיעור מחשבים... סיימתי עכשיו מבחן... מי שלא יודע מי אני כי נכנסתי בשם חסוי חה חה חה חה (דודי גירל) הנה גילתי! טוב יאללה ביי ביי לפני שיתפסו אותי!!! הדס
היי היי אני בביצפר! בשיעור מחשבים... סיימתי עכשיו מבחן... מי שלא יודע מי אני כי נכנסתי בשם חסוי חה חה חה חה (דודי גירל) הנה גילתי! טוב יאללה ביי ביי לפני שיתפסו אותי!!! הדס
D Diva Star New member 18/3/02 #5 איזה דולי מקסיממממממה../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif פסיכודלי זה טוב
B Black Cat15 New member 18/3/02 #7 אמו קיס ../images/Emo26.gif לא רעה שמצאתי (מי שמוצאת אמו קיס חדשות - פליז תפרסמו )
C ChocolateGirl New member 18/3/02 #25 גם אני לא יודעת לעשות שיער אבל... אני עושה שחור ואז זה פחות מפריע אם זה בלי הצללה. אמו קיס שהכנתי (עם ניסיון כושל לעשות שיער) נ עה
גם אני לא יודעת לעשות שיער אבל... אני עושה שחור ואז זה פחות מפריע אם זה בלי הצללה. אמו קיס שהכנתי (עם ניסיון כושל לעשות שיער) נ עה
B Black Cat15 New member 19/3/02 #32 בכלל לא!! חחחחח, לעומת השיער שאני עושה להן... אצלי הן ממש סובלות!
B Black Cat15 New member 19/3/02 #34 ההיא עוד מילא... אבל לזאת יש שיער ממש מגעיל!! (אני הכנתי, כמובן)
C ChocolateGirl New member 19/3/02 #36 למה... את יורדת על עצמך כל כך? את עושה שיער הרבה יותר יפה ממני!!! נ.ב. יש לך איי סי קיו? המספר שלי זה 149164291
למה... את יורדת על עצמך כל כך? את עושה שיער הרבה יותר יפה ממני!!! נ.ב. יש לך איי סי קיו? המספר שלי זה 149164291