"היי, היום אני _____"

k a b o o k

New member
אגב.. אחד מכם יזכה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בכל פעם, ייבחר הקטע שהכי הצליח להתחבר לאותה דמות. לגבי הפרס עדיין ישנן התלבטויות. והצוות שייבחר הוא צוות שמבין בדברים הללו.

SweetOrSexy

New member
אני שירלי ../images/Emo26.gif

קודם כל רציתי להגיד שתוכן המשחק מאוד מעניין. "תקשיבי אליאן, לבנתיים את היחידה שיודעת על הרומן שהיה ביני לבין שאול, ורציתי לספר לך מה היה בנינו כי זה מציק לי לשמור את זה בבטן, אז תקשיבי, באותו זמן שאת היית בבית ושאול היה אצלי, אז קיימנו יחסים, והיה כ"כ טוב בנינו, ולאחר כמה ימים שחשבתי שהכל טוב, ואפילו עם המחקר שלו הולך טוב גיליתי שהוא זייף אישורים, ואז הוא העיף אותי מהמשרד ולא רצה לראות או לשמוע ממני, וזה ממש כאב לי..כי אני יודעת שהוא זייף (
) והוא מנסה להכחיש..ואני לא רוצה לספר לאף אחד כלום על היחסים בנינו כי אני עדין מרגישה אליו משהו. ובקשר למחקר, אני לא יודעת מה לעשות, הוא עבר על עבירה..(אליאן: אני חושבת שאת..)חכי שניה אליאן, לא סיימתי, ווו אני לא רוצה להיכנס לכל העסק הזה שהוא נכנס..למרות שבמילא הוא העיף אותי מהמשרד..אני חושבת שלא אחזור למשרד שלו, אני לא עוזרת לו יותר
החלטתי סופית
אין לך מושג איך הוא מתייחס אליי מגעיל מאז המקרה, אבל אני עדין חושבת שעדיף שלא אספר כלום, כי אז השינאה תגבור..ולא בא לי על זה, אני מאמינה שלבד הוא יתגלה..מה כבר אני יכולה לעשות
אני אאחל לו בהצלחה במחקר.."
אוי, זה היה ארוך..אבל דיי מעניין.

אוקייי אני שירלי...

(בוכה) אוף אליאן למה החיים שלי תמיד איכשהו מסתבכים...קודם עם אייל אחר כך עם טל, מיקי ועכשיו שאול... עד שהבנתי שבאמת קורה לנו משהו טוב ושהוא לא מכחיש שום רגשות אלי אני גיליתי שהוא מכחיש דברים אחרים. אליאן אני מוכנה לספר לך כי רק את יודעת על הרומן שנגמר כבר. גיליתי שהוא זייף אישורים של הרפואה. אני כל כך מצטערת על הרגע הזה שפתחתי את המעטפה על האישורים. אם לא הייתי יודעת על זה,זה היה הכי טוב... אני לא יודעת מה לעשות עכשיו אבל מה שבטוח זה שאני לא ילך להלשין עליו כי אז גם הרומן שלנו עלול להתגלה וזה הדבר האחרון שאני צריכה, שיעיפו אותי מהפקולטה....

רעיושש

New member
אני שירלי

ברור שאני ילשין אליו אבל רק אם הוא לא יסכים להפסים בעצמו את המחקר זה עצמות של בני אדם זה לא צחוק תחשבו מה המשפחה חושבת שהיא תורמת עצמות למדע ובעצם אם הולכת לאיזה אחד שאין לו בכלל אישורים אבל על הרומן אני לא ילשין זה לי יפה היה לנו טוב ביחד אבל אם בן אדם שקרן אני לא מוכנה להיות

ralielbiton

New member
היום אני ליאורושששש....

איזה מדהים זה להיכנס לנעליים שלו!!! אני צריך לתת לעצמי לזרום ולהיות עם דנה - להודות שאני מאוהב בה ושתהיה לנו מערכת יחסים זוגית שאליה נכנס עם ראש פתוח להמשך אנחנו כבר לא כל כך צעירים -אני צריך להשתכנע שכדאי להיות מסוגל להביא ילדים בשלב זה של החיים!!! אבל אני צריך להמשיך להיות מולטי בוי- יש בי הכל!!! (לא יהיר) ביייייוש!!! היה כיף להיות דקה יהודה!!!! אפילו אם זה רק הדמות שלו!!! חחחח חולה עליכם!!! רניתוש

TillsWIFE

New member
היי אני היום תמר!!!!!!../images/Emo140.gif

אני צריכה להפסיק לשגע את השכל ליואב ולא לנצל אותו לאינטרסים שלי, כי מה שעשיתי עד עכשיו היה די ניצול כי הוא מאוהב בי ו.... ברור שגם אני התאהבתי בו, איך אפשר שלא להתאהב בממוש החתיך, המושלם והחמוד הזה
בשר ללימודי רפואה, אני אמשיך להיאבק על הזכות ללמוד כי זה החלום שלי וזה מה שתמיד רציתי גם אם אני אצטרך לקרוע את עצמי בשביל זה
המשך חיים נפלאים ומאושרים!!

אביחי 33

New member
מירי(זה השם נאכון../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif)כנסי שנייה.

זה לא כל דמות שאת בוחרת.. כל הזמן הוא יביא דמות ואחנו נצטרך לכתוב. בינתיים זו שירלי
עד להודעה החדשה.

למעלה