"היי, היום אני _____"

k a b o o k

New member
"היי, היום אני _____"../images/Emo40.gif

המשחק בו יש לכם הזדמנות חד פעמית ויומית להיות דמות באמ"ל
משחק זה מאין כניסה לדמות באמ"ל, שתינתן לכם ממני, וניסיון פתירת הבעייה/דילמה של אותה דמות, בדרך שלכם. יש לציין, שעליכם לענות תשובות כאילו אתם הדמות עצמה, לדוג':
נגיד ואתם גולן, שנמצא בדילמה קשה: לתת אחוזים לאליאן/יקי, ושהם יעזרו לו להתפרסם, או לא לתת, ולשבור ת'ראש לבד, ולנסות להצליח בכוחות עצמו.
התשובה שלכם צריכה להיות בסגנון הבא: "אני גולן.. חשבתי וחשבתי, והגעתי למסקנה ש..", ממש להיכנס לדמות, לדבר כגולן, לדבר בשפה שלו, בדרך ההתבטאות שלו, ממש גולן
, רק שהדעה, היא שלכם.. והחלטתכם איך לפתור את הדילמה- היא שלכם בלבד
. היי, היום אני שירלי..
הדילמה שלכם: האם לזכור את הטוב שהיה עם שאול-המרצה, והפירפורים בבטן שהוא גרם, או שאולי ללכת ולהלשין עליו- גם על הזיופים וגם על הרומן.. איך אתם הייתם נוהגים כשירלי, באותה דילמה קשה
, הרי בכל זאת, הוא די פגע בכם
אז כן.. היום אתם שירלי
דברו בסגנון/צורת התבטאות של שירלי.
בהצלחה
יניב

a b u y a

New member
אני שירלי

ולפי דעתי היא צריכה לשכוח אותו ולצאת בסדרת סחיטות כמו לתת מועד ב' לתמר...אם לא-היא תספר הכל....הרי יש לה שני קלפים נגדו-רומן וזיופים!!

אביחי 33

New member
או קיי,הנה אני נכנס../images/Emo140.gif

לפני שאני נכנס לדמות של שירלי,משחק ממש יאפה,וההתחלה עוד יותר
תודה יניב
תראו. נכון שהיה לי עם שאול נחמד וכל זה,ובאמת הוא עזר לי הרבה בלימודים אני לא אומרת,ובכלל כל הרומן שהיה בינינו זו הייתה תק' ממש יפה,אבל זהו זה היה לרגע. אני לא אלך להלשין עליו,וגם אני לא אלך לספר בכל המכללה על כל מה שהיה בינינו. אבל גיליתי את הפרצוף המזויף שלו. הבן אדם עשה עבירה-הוא זייף מסמכים בקשר למחקר שלו, ואני לא מוכנה להיות שותפה לכל הדבר הזה ובמיוחד אבל במיוחד להיות בקשר עם הבן אדם המזויף הזה.
זהו
נראה לי שנכנסתי לדמות

הנה אני שירלי../images/Emo70.gif

להלשין עליו... בחיים לא
הוא היה אלי חמוד וריגש אותי...הייתה לנו תקופה משמעותית ויפה
אז נראה לי שאני אסלח לו אולי לא הייתי צריכה לגרש אותו ככה... בסה"כ הוא טרח ובא עד אלי בשביל התנצלות... בעצם, אני לא יודעת עד כמה זו הייתה התנצלות או שאולי הוא עשה זאת בשביל לבדוק אם אני הולכת לספר למישהו... אנסה לסלוח לו ונראה לאן הקשר שלנו מוביל... אם הוא ימשיך לשקר לי אז סביר להניח שאני אעזוב אותו, ואשאיר לו מישהי אחרת בשביל לשקר לה...

מתי אוכל לראות את האירוח של מלי לוי

אני פספסתי את האירוח של מלי לוי, אך אני מאוד רוצה לראות אותו. אתה יודע אם משדרים אותו שוב? כי זה נורא חשוב לי. בבקשה תיידע אותי אם אתה יודע משהו בקשר לזה? תודה, דנה.

אביחי 33

New member
האירוח יעלה בקרוב...

כמה שנדמה לי כבר מחר הוא אמור לעלות לארכיון האירוחים. ברגע שהוא יעלה תקבלו פה הודעה
אביחי

k a b o o k

New member
אביחי ומיכלי- בדיוק ככה../images/Emo45.gif

כל הכבוד על הכניסה הקלילה לדמות

אני חושבת ש

התגובה של מיכליייייייייי 10 אז תחשבו שכלמה שהיא כתבה גם אני אבל בתוספת קטנה שפתאום יקרה איזה משהו טוב\רע ואם זה טוב אז היא תרצה לספר למישהו ואף אחד לא היה ואז הוא בא אליה והיא תספר לו והם ימשיכו יחד לדבר ובלה בלה בלה ותסלח לו ושתגיד לו שיבטיח שיתן את זה ושהכל יהיה אמיתי ולא מזויף{המסמכים האלה\אישורים},ואם רע אז אולי שיבוא והוא ינחם אותה!וככה תסלח לו ואותו הסוף כמו הטוב והוא הסכים וזה באמת לא יחזור על זה!!!

מגניב לאללה - אז ככה...

אני לא אלך להלשין על שאול כי אם אני אלשין על הרומן שלנו יכולים להעיף אותי מהאוניברסיטה ואני לא רוצה לקלקל את הלימור רפואה שלי.. אבל מצד שני למה הוא מזייף את המסמכים..זה ממש לא טוב! נירא לי שאני לא אלשין עליו.. אני אלך לדבר עם אליאן..

אחלההה משחקק../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

אני עוד איזה שעה ינסה.. אני קמתי לפני כמה דקות ואני בטח ירשום שטויות אז עדיף שזה יהיה עוד שעה חחח
באמת משחק יפה

"טוב אבל תקשיב לי טוב טוב...

אני לא הולכת להלשין על שאול גם עם העולם התפוצץ... נמאס לי כבר שכל הזמן אנשים חושבים שהם יודעים מה טוב בשבילייי.... שאול לא יתן שהקריירה שלי תלך פארש... גם אם יוודע שהאישורים מזוייפים
אני בן אדם הגון לאומתו... ומבחינתי... שאול יכול לחפש את החברים שאין לו כרגע.... לי נמאס מהמשחקים האלה שהוא עושה עלייי "לא היה בינינו כלום" "כן היה בנינו משהו"... הוא המרצה שליי... וככה זה ישאר... כאילו לא היה כלום... כאילו לא עזרתי לו עם המחקר וכאילו לא שכבנו.... כמו שהיה פעם... אני לא הולכת לספר כלום לאף אחד... גם לא לתמר..." (יפה ד"א
חחחחחחח)

למעלה