היי הזהרו מעקרבים

היי הזהרו מעקרבים

אם חשבתם לתומכם שבאוטובוס רק צריך להזהר ממחבלים מתאבדים אז דעו לכם שטעיתם. אתמול בבקר עליתי לאוטבוס ואחרי דקה הרגשתי כאב נוראי מתחת לשכמה השמאלית. כשהכאב גבר הסתובבתי לאחור וצמוד למדענת המושב היה צמוד עקרב גדול שחור שהספיק לעקוץ אותי . פוניתי ע"י אמבולנס לבי"ח שיבא עם כאבי תופת . טופלתי ע"י מורפיום להקלת כאבים ואחרי אשפוז של יום וחצי שוחררתי. ספור הזוי לא? אבל הוא אמיתי וטרי

Yaara77

New member
ממש בלב הציוויליזציה

מצד אחד - מפחיד עוד יותר מצד שני - קרוב לבית החולים.... החלמה מהירה - מעתה אביט על המושב לפני שאשען

magy

New member
השם ישמורררררררררררר

אני כבר הייתי מאבדת את ההכרה רק מפחד..... אומרים ששחור לא מסוכן....... אבל העקרב לא יודע.....
צריך ליידע את אגד.......אולי בלילה החלונות פתוחים..... או השד יודע מה....... זה לא צריך לקרות.........לא באוטובוס... אנחנו כבר לא גרים באוהלים או רוכבים על חמור.......... ממש לא בסדרררררררררררררררררר מה עשו בבית חולים?

תודה על ההתענינות. קבלתי ערויי

נוזלים , אנטיביוטיקה ומורפיום להרגע כאבי התופת.

רחמים ז

New member
חן חן על הבננה היפה

את פיסלת בדיוק מעניין איך פיסלת עים איזה כלי

ben3211

Member
ציפי ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

נשמע סיפור מה זה הזוי...ממש לא להאמין, עקרב באוטובוס???? אבל כאחד שמכירותך מקרוב אני יודע שאת מהימנה רצינית ולעניין. לכן אני מאמין לכל מילה ופשוט נדהם. מאחל לך החלמה מהירה, נפשית ופיזית. בפעם הבאה שאעלה לאוטובוס... לאחר שאבדוק שאין מחבלים, עקרבים וכל מיני שוטים. אגניב עוד הצצה מעבר למושב שמא מסתתר לו שם איזה אריה שברח זה עתה מהספארי.

shosh14

New member
העקרב השחור

מקווה שהכאב עבר לך. קראתי את הכתבה אם איני טועה ב-YNET מזלך שהיה זה עכבר שחור ולא צהוב, כי הצהובים ארסיים. תרגישי טוב ושיהיה לך סוף שבוע נחמד ובלי עקרבים.

תודה לך שוש ולכל אלה שהתיחסו.

גופנית אני בסדר אבל כעת די חרדה כשעולה לאוטובוס. מאמינה שזה יעבור מהר

למעלה