במה החוסר מוטבציה מתבטא- כלומר באילו תחומים? אצלי אני בד"כ מנסה לעורר התלהבות שתגרום למוטיבציה- למשל אם זה ללמוד למבחן שלא ממש מעניין, אז פשוט מנסה להפוך את הלמידה למעניינת ו"מלהיבה" (עד כמה שאפשר) ולעשות את זה כפרוייקט עם רשימת דד ליין ללימוד נושאים ואז אני פשוט בד"כ כבר נכנסת לזה... או שאפשר לעשות דברים עם אנשים אחרים שידחפו אותנו לעבר המטרה...
המוטיבציה היא כמעט בכל תחום למשל בדיאטה - כל פעם מבטיחה לעצמי מחדש שאני חוזרת למוטב (דיאטה) לימודים- לא בא לי להסתכל על החומר אבל זהו נמאס חייבים להפסיק עם השטויותי
סטייל "שומרי משקל" שאז יש תמיכה קבוצתית, ויש מעקב מסודר... ולגבי הלימודים- למה לא בא לך להסתכל על החומר- אולי מה שבחרת ללמוד לא באמת מעניין אותך, או שמדובר רק בקמצוץ של קורסים לא מעניינים?
נפתחת פה קבוצה של שומרי משקל אבל האמת... יש לי ניסיון עם השטה זה עובד תמיד בהתחלה עד שנמאס לספור נקודות אז השיטה הזו לא הכי מתאימה לי. יש לי ספר - הרזייה ללא דיאטה שמלמד איך לאכול נכון ומאוזן נתחיל ממנו נראה לי לגבי לימודים זו האמת- התחום הזה לא היה בחירה הראשונה שלי שנה הבאה (ב'ה) אני רוצה לעבור לתחום אחר כבר כתבתי מייל לראש החוג שאיליו אני רוצה לעבור אבל לא שלחתי כי אני קצת חוששת.