היי דנה תשימי תמונה שלך באתר מספיר
A Ayelet chan New member 8/5/06 #2 מממ... א. זה לא אתר, זה פורום. ב. זה לא אתר תמונות של דנה (את מתכוונת לדנה רישפי?), תפני אלייה בהודעה פרטית.
מממ... א. זה לא אתר, זה פורום. ב. זה לא אתר תמונות של דנה (את מתכוונת לדנה רישפי?), תפני אלייה בהודעה פרטית.
C CibiHeart92 New member 10/5/06 #8 כמובן שלא XD פעם ראשונה שאני מפרסמת אותה X3 ושאלמור אמרה שאת כוסית. בחיי, פיתחנו שפת אינטרנט שלישית =.=;
כמובן שלא XD פעם ראשונה שאני מפרסמת אותה X3 ושאלמור אמרה שאת כוסית. בחיי, פיתחנו שפת אינטרנט שלישית =.=;
M msinai New member 10/5/06 #9 היי דנה קודם כל תודה רבה איזה כיף לך!!! איך זה לדובב את כל הדמויות האלה? כיף?! אני בטוחה שכן חחחח איזה דמות את הכי אוהבת מהדמויות שאת מדובבת? או דמות אחרת בכלל? ביי ביי ספיר
היי דנה קודם כל תודה רבה איזה כיף לך!!! איך זה לדובב את כל הדמויות האלה? כיף?! אני בטוחה שכן חחחח איזה דמות את הכי אוהבת מהדמויות שאת מדובבת? או דמות אחרת בכלל? ביי ביי ספיר
D DanaDuck New member 10/5/06 #12 אני הכי אהבתי את... פורין מטוקיו מיו מיו. היה כייף להשתגע עם הדמות הזאת.
C CibiHeart92 New member 10/5/06 #13 אגב דנה הרבה מאיתנו כבר יודעים שהולכים להביא נארוטו מדובב @@; בלי יותר מדי פרטים בעניין... האם את תקחי חלק בזה? D:
אגב דנה הרבה מאיתנו כבר יודעים שהולכים להביא נארוטו מדובב @@; בלי יותר מדי פרטים בעניין... האם את תקחי חלק בזה? D:
ס סאקורה החיים New member 10/5/06 #16 עוד שאלה איך התחלת לדובב את כל הדמויות האלה? ומי הדמות הראשונה שדובבת?
D DanaDuck New member 10/5/06 #19 את תחליטי... את שואלת אותם או אותי? אם את שואלת אותי- אני בת 23. הדמות הראשונה שדיבבתי היא דמות אורחת בעונה הרביעית נדמה לי של פוקמון.
את תחליטי... את שואלת אותם או אותי? אם את שואלת אותי- אני בת 23. הדמות הראשונה שדיבבתי היא דמות אורחת בעונה הרביעית נדמה לי של פוקמון.
ס סאקורה החיים New member 11/5/06 #20 מ-ה?????????????אוקי ועוד שאלה! אני בשוק,בהלם!!!!!!! 23??????????????? אבל יוצא לך כזה קול חמודיייייייי שאת מדובבת את סאקורה דר"כ שתדעי שאני חולה על הדמות שאת מודבבת בטוקיו מיו מיו(פורין) ובעיקר על סאקורה! ואיך התחלת לדובב את הדמויות האלו?
מ-ה?????????????אוקי ועוד שאלה! אני בשוק,בהלם!!!!!!! 23??????????????? אבל יוצא לך כזה קול חמודיייייייי שאת מדובבת את סאקורה דר"כ שתדעי שאני חולה על הדמות שאת מודבבת בטוקיו מיו מיו(פורין) ובעיקר על סאקורה! ואיך התחלת לדובב את הדמויות האלו?
D DanaDuck New member 11/5/06 #23 למה את בשוק? יש נשים בנות 30-40 שמדובבות ילדות ונערות. מה חשבת? שכולן בנות 12?
ס סאקורה החיים New member 11/5/06 #25 לא מה פתאום פשוט שאת מדובבת את סאקורה יוצא לך קול של ילדה בת 10!!חח ואיך התחלת לודבב את הדמויות?