סימן... שאני כנראה עושה עבודה טובה. אני התחלתי אחרי קורס.
ס סאקורה החיים New member 12/5/06 #27 טובה זאת לא מילה! את עושה עבודה נהדרת!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי אתר על סאקורה רוצה לראות? www.sakurant.tipo.co.il יש לך תמונה שלך?את יכולה להעלות?
טובה זאת לא מילה! את עושה עבודה נהדרת!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי אתר על סאקורה רוצה לראות? www.sakurant.tipo.co.il יש לך תמונה שלך?את יכולה להעלות?
D DanaDuck New member 12/5/06 #30 נחמד אבל החלונות שקופצים מעצבנים. ותשני את זה: "מה הוא העץ המועדף עליך? פריחת הדובדבן כמובן ^^" פריחה זה לא עץ. אם כבר הדובדבן הוא העץ.
נחמד אבל החלונות שקופצים מעצבנים. ותשני את זה: "מה הוא העץ המועדף עליך? פריחת הדובדבן כמובן ^^" פריחה זה לא עץ. אם כבר הדובדבן הוא העץ.
ס סאקורה החיים New member 12/5/06 #34 לא משנה כל כך!! זה לא משנה כל כך ובקשר לחלונות אני אפילו לא יודעת למה זה-->בעיה בטיפו
D DanaDuck New member 12/5/06 #35 לא א. זה כן משנה. ב. אני חושבת שהחלונות זה בגלל העכבר עם הכיתובית. פשוט תנסי להוריד את זה ותראי.
ס סאקורה החיים New member 12/5/06 #37 תשובה א.שיניתיב.זה לא בגלל העכבר ניסיתי,זה בעית שרת של טיפו שלחתי למנהלים הודעה הם יענו בקרוב! ו..זאת את?
תשובה א.שיניתיב.זה לא בגלל העכבר ניסיתי,זה בעית שרת של טיפו שלחתי למנהלים הודעה הם יענו בקרוב! ו..זאת את?
C CibiHeart92 New member 11/5/06 #24 אידונו.. אבל אני כל כך מקווה שבשלכם...אני מחכה לשמוע את עידו מוסרי בתור נארוטו ולירון לב בתור סאסקה! בלעט X3333 זה כל כך יעשה לי חיים יפים... אגב, את צריכה להיות סאקורה שם י.י
אידונו.. אבל אני כל כך מקווה שבשלכם...אני מחכה לשמוע את עידו מוסרי בתור נארוטו ולירון לב בתור סאסקה! בלעט X3333 זה כל כך יעשה לי חיים יפים... אגב, את צריכה להיות סאקורה שם י.י
C CibiHeart92 New member 12/5/06 #38 כן, ואת טויה והוא גם משחק וואנבי הומו ב"השיר שלנו" עכשיו XDDDD הוא אפילו צבע לבלונד, גם בלונדיני וגם וואנבי הומו בול נארוטו.
כן, ואת טויה והוא גם משחק וואנבי הומו ב"השיר שלנו" עכשיו XDDDD הוא אפילו צבע לבלונד, גם בלונדיני וגם וואנבי הומו בול נארוטו.
R Ruby Moon New member 12/5/06 #32 ^^^^ איזה כיך לך! הייתי שמחה לדובב דמות אנימה כלשהי^^' תגידי איי פעם היית ב"הייד פארק"? (פורומים) בהצלחה עם הדמות הבאה שלך!!!!!
^^^^ איזה כיך לך! הייתי שמחה לדובב דמות אנימה כלשהי^^' תגידי איי פעם היית ב"הייד פארק"? (פורומים) בהצלחה עם הדמות הבאה שלך!!!!!